30 שעות בבוסטון - המלצות?
-
לפני הטיול לקליפורניה יש לי יום וחצי בבוסטון לבד ללא רכב.
באוקטובר האחרון היינו יומיים בבוסטון, ביום הראשון טיילנו בקייבמרידג', ביום השני עשינו את הפרידום טרייל עד סופו בבאנקר היל והUSS. מאוד תיירותי ונחמד.
הפעם 34 שעות לבד. נוחת ב-5 בבוקר ביום חמישי, חוזר לשדה בשעות הצהריים של שישי.
המלצות לבילוי יומי? חשבתי ללכת למשחק של הרד סוקס, אבל לצערי (או לשמחתי, לא הייתי במשחק בייסבול) הם משחקים בניו יורק באותו יום.
-
30 שעות בבוסטון - המלצות?מבחינתי, עשית כבר את אתרי ה"חובה" של בוסטון, ובעיקר את ה- Freedom Trail. מספר הצעות מעבר לכך. בחלקם ביקרתי ובחלקם לא. לא בטוח שזה ימלא יום וחצי.
- טיול רגלי בשכונת Beacon Hill, שנמצאת מאחורי ה- Old State House, ליד ה- Boston Common. זו שכנה יפה עם רחובות בעליה ובתים גדולים (לא בתי דירות). נהניתי מהטיול בה.
- האקווריום של בוסטון. לא ביקרתי בו. מניח שניתן להעביר בו זמן בנעימים.
- מוזיאון האמנות. כמדומני שעל Huntington Avenue. אני חושב שנגיש על ידי הקו הירוק של ה- T.
- טיול רגלי ב- Newburry Street
- עליה לתצפית ב- Prudential Building וסיור במרכז הקניות ב- Copley Plaza.
- ה- Esplanade
- מוזיאון המדע, אם זה מענין אותך. יש גם מוזיאון מחשבים, וביקרתי בו לפני 20 שנים. לא הרשים אותי אז. לא בטוח איך הוא היום.
- ביקור בפרבר הדרומי קווינסי. יש שם פארק לאומי היסטורי המוקדש לשני נשיאים אמריקאנים מתחילת ארה"ב: ג'ון אדאמס, הנשיא השני, ובנו John Quincy Adams. הבית של אחד מהם, הכנסיה בה הם טמונים וכו'. האיזור נגיש על ידי הקו האדום של ה- T.
- מציע לבקר באיזור Harvard Square בערב. מופעי רחוב, מסעדות/פאבים.