Smartair מנוע חיפוש חדש
-
מישהו ראה.?
במקרה הגעתי לזה אני כבר מחפשת טיסות לאי שם אפריל
יצא לי טיסה באל על זולה ב- 1000 דולר!!!!למשפחה באתר (באל על יצא 3000 אצלהם יצא 2000) אותם שעות אותו דבר
מה דעתכם?
-
smartair מנוע חיפוש חדשאם ההפרש גדול כזה אני הייתי מאד נזהרת.
-
smartair מנוע חיפוש חדשבגלל זה אני מתייעצת כאן
עם הותיקים
-
smartair מנוע חיפוש חדשלא מכיר את האתר. אבל אם אכן מדובר באתר חדש, מי כאן כן יכיר אותו? יהיה קשה לתת עיצה של היכרות. אבל היות ומדובר בהזמנת טיסה, די קל לבדוק את אמינות האתר.
אפשר להזמין כרטיס, לקבל (מיידית) אישור הזמנה וגם קוד הזמנה. לגשת לאתר חברת התעופה ולחפש הזמנת כרטיס עם הקוד הזה (יתכן ותצטרכו להמתין כמה דקות). אם הטיסה מופיעה שם, זה אומר שהסוכן אכן העביר את ההזמנה. אם לא, ושילמתם באשראי, אפשר עדיין לבטל את העסקה מול חברת האשראי.
כדאי גם לקרוא את האותיות הקטנות. למשקיעים, אפשר להתקשר לטלפון של שירות הלקוחות כדי להתרשם מרמת השירות.
-
smartair מנוע חיפוש חדשתודה
זה באמתהפרש משמעותי
זה אתר ישראלי
-
smartair מנוע חיפוש חדשכשיש הפרשים מאד גדולים שווה מאד לבדוק את הסיבות.
מכאן הלכתי לבדוק טיסה 12.7-17.7 תל אביב ג'נבה
באתר איזי ג'ט מופיעה הטיסה בתאריכים אלו במחיר 377$ (לפני מזוודות) לאדם הלוך ושוב.ויש כמובן מושבים זמינים עדיין.
באתר סמרטאייר- היא לא מופיעה כלל אלא טיסות של אל על וסוויס במחיר 562$ ו660$לכרטיס (למרות שיש לי חשד שאלו טיסות שיופעלו בפועל בקוד שייר)
לא הלכתי לבדוק- אבל כדאי לבדוק האם זה המחיר שמוצע ישירות על ידי אל על וסוויס אייר לטיסה הזו?
אגב הטיסות של איזי- כן מופיעות על הלוח של ההצעות המפתות המיוחדות
אז אני מנסה ללכת לפי ההצעות שלהם---- במחיר 256$ לפני מזוודות לפני 12$ דמי טיפול לתאריכים שהם מציעים קשיחים 12-16 יולי---אבל כשנכנסים לבצע הזמנה, הטיסה של איזיג'ט נעלמת וחזרתי למסך היקר של אל על-סוויס אייר.
בקיצור- שווה כמנוע להשוואות מחירים
אבל חובה לבדוק אותו מול אתרים אחרים.
חובה לבדוק את האנשים מאחורי ההודעה- מי אלו? איזו חברה? איפה המשרד? טלפונים? איכות שירות? מה קורה עם ביטול? איך מעבירים כספים? לאן?
לא להתפתות לכותרות- לקרוא את כל האותיות הקטנות והפצפונות-ו...
אישית , הייתי נותנת לאחרים להתגלח על החברה הזו- ואם תשרוד- אולי אעשה בה שימוש עתידי.
-
smartair מנוע חיפוש חדשדרך אגב יש פרסומת בימים אלה בערוץ 2 ולכן נכנסתי לאתר והוא אכן מנוע להשוואת מחירים אך עדיין לא מן המשובחים שבהם.
חיפשתי טיסה שאני עוקב אחר מחירים שלה מזה זמן באתרים אחרים ובאתר הזה היא כלל לא הופיעה...
אז כנראה שהאתר סובל ממחלות ילדות עד שיתאפס...
-
smartair מנוע חיפוש חדש