ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

דרום הודו דרכי הגעה

פורום אסיה-המזרח הרחוק
    2
    2
    1358
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • helly11
      helly11 נערך לאחרונה על ידי

שלום

אני מתכננת לנסוע לדרום הודו בחודש דצמבר הקרוב לחודש. מישראל אני רוצה להגיע לבודגאיה 10 ימים ריטריט אח"כ אני רוצה לשלב טבע טיולים וטרקים נחמדים באיזור טאמיל נאדו - בקודאיקנאל , כפר בשם ואטה קאנל, מסלול הליכה PILLAR ROCK מפלי BEAR SHADA אגם עוד נקודת ציון להגיע זאת האמפי ולסיים בגוקרנה /קראלה חוף ים באיזור נחמד ומשם חזרה לישראל. אני אשמח לעזרה בדרכי הגעה בדרך הכי מהירה בטוחה ונוחה ולסדר נכון מבחינת מיקומים תודה רבה חלי

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • shaharsagi
        shaharsagi נערך לאחרונה על ידי

דרום הודו דרכי הגעה

הי,

לא הייתי בכל המקומות שאת מציינת, והאמת שעל חלקם לא שמעתי.

מה שכן עשיתי זה נסיעות ברחבי הודו ואני רוצה להתייחס למרחקים ולזמנים.

הרכבת המהירה ביותר שמצאתי מגאיה לטאמיל נאדו היא רכבת מספר 12389 , GAYA MS EXPRESS שנוסעת בימי ראשון בלבד ולוקח לה כשלושים שעות לעשות את הדרך בת 2344 הקילומטרים מגאיה לצ'נאי.

מהאמפי לוארקלה (חוף ים נחמד בקרלה) בקו אוירי זה כ 750 קילומטר, הבעיה היא שאין טיסות. אפשר לנסוע רצוף באוטובוסים ואז תוך קצת פחות מ 24 שעות תגיעי, אם הכל עובד כמתוכנן (ובהודו לא תמיד הכל עובד כמתוכנן). אפשר לשלב אוטובוס ורכבת או לנסוע במונית חלק מהדרך.

מוארקלה לדלהי (בשביל לחזור לארץ) לוקח כ 45 שעות ברכבת ה kerala express (עשיתי את הדרך הזו, זה מתיש כמו שזה נשמע). יש רכבת מהירה יותר, רכבת מספר 12432 אבל היא יוצאת מ KOLLAM או Trivandrum ומגיעה לתחנת ניזמודין בדלהי ועושה את הדרך של ה 3000 קילומטר (פלוס מינוס) בכ 40 שעות.

אפשר לחסוך זמן בטיסות ותוכלי למצוא את הטיסות הנוחות לך באתרי אינטרנט שונים או אצל סוכן נסיעות. אני לא רואה דרך אחרת בה אפשר לכסות את המסלול שאת רוצה בזמן שיש לך. אם תמצאי אשמח שתשתפי.

את כל המידע תוכלי למצוא באינטרנט וגוגל הוא מקום טוב להתחיל.

באופן אישי הייתי נשאר בצפון הודו או מרכז הודו, חודש זה לא הרבה זמן. אבל כל אחד מה שמתאים לו וחשוב לו.

שחר

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • 1 / 1
        • פוסט ראשון
          פוסט אחרון