ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

ציוד נלווה לפקל קפה

פורום ציוד טיולים, ביטוח ואיתור
    4
    4
    2046
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • ?
      אורח נערך לאחרונה על ידי

קניתי גזיה אלפינית מתוצרת KOVEA ושאלותי הן: 1. האם שווה לקנות מתאם לגז בניקוב? ראיתי כזה באתר פה והוא גם די יקר (65 ש``ח) וגם עושה רושם של מסורבל ותופס מקום. אולי קיים מתאם אחר איכנשהו? 2. למישהו יש רעיון היכן כדאי לקנות ציוד מתאים וזול להשלמת הפק``ל? הכוונה לתיק נשיאה, קופסאות לקפה וסוכר וכדומה. 3. האם למישהו יש ניסיון בגזיה דומה ויודע אם היא תתאים מעבר לקפה גם לבישול יותר רציני? תודה מראש לכל העונים
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • Joel A.
        Joel A. נערך לאחרונה על ידי

בקפה - אני מבין...
        לא יודע כמה אוכל לעזור לך בנוגע לשאלות על הגזייה עצמה, אבל באשר לפק``ל קפה: 1. ממליץ לא לקנות תיק ייעודי לנושא אלא להשתמש בתיק מצ`וקמק שיש לך בבית (תיקים ייעודיים הם נחמדים כשלעצמם אבל מאוד לא נוח להכניס אותם לתיק כחלק מהציוד לטיול). אני אישית מציע את הפתרון הנפוץ בארץ: קח תיק נשיאה של סנדלי שורש ושנה לו את הייעוד. 2. כוסות, אריזה וכו - בכל סופר. אני ממליץ ללכת לכפר הערבי / בדואי / דרוזי הקרוב לביתך ולקנות כוסות קטנות (קוביות) - גם קומפקטי וגם נותן לקפה לוק אותנטי.. שיהיה בהצלחה יואל
        • gilad_kn
          gilad_kn נערך לאחרונה על ידי

ציוד נלווה לפקל קפה:Re
          יש לי גזיה אלפינית אבל מתוצרת אחרת כך שלא אוכל לענות לגבי הגזיה שלך. לגבי הציוד הנלוה: אני לא משתמש בתיק יעודי אלא מוצא מה מתאים לכל טיול, בנוגע לכוסות קופסאות פלסטיק וכ` אני מצאתי הכל בשוק התקוה בת``א. אני בחרתי פינג`אן בגודל שיאפשר לי לאכסן את הגזיה בתוכו כשהיא מקופלת ומיכל הגז מעליה.תפירה של כיסוי מחזיקה את הכל במקום.
          • motigg
            motigg נערך לאחרונה על ידי

ציוד נלווה לפקל קפה:Re
            למוטי ממוטי, שים לב לפני הכל אני לא בטוח שמותר לך להעלות גז למטוס, תבדוק היטב הנושא כי בסוף תישאר ללא הערכה. המלצתי להכנת קפה פשוט עם מזלג חשמלי(גם אין לך בעיה שהגז יכול להגמר)ועם אתה לא יכול להתאפק וצריך גם באמצע הנסיעה אז יש מכשיר מפלסטיק (לא זוכר שמו המדויק ) שניתן לחבר אותו למצת של הרכב וכך תקבל קפה אפילו במהלך הנסיעה. שתהייה לך אחלה נסיעה ותשגיח שלא יגלוש הקפה..
            • 1 / 1
            • פוסט ראשון
              פוסט אחרון