השכרת רכב מערב ארה"ב
-
שלום,
אני וחברה מתכננות לטוס ל3 שבועות למערב ארה"ב ולעשות ROADTRIP
אשמח להמלצות לחברות השכרת רכבים, בדגש לאלה שמכירות ברשיון הישראלי, ועם ביטוחים מקיפים (מינימום עד ללא השתתפות עצמית במקרה של...)
המטרה היא לקחת ולהחזיר את הרכב ללוס אנג'לס (LAX)
תודה לעוזרים!
-
השכרת רכב מערב ארה"בשבוע טוב,
מומלץ לשכור רכב בארה"ב דרך חברה ישראלית כי כתושב ישראל תקבלו מחיר יותר טוב.
ניתן גם להזמין ישירות באתרים של חברות אמריקאיות כמו אלאמו ונשיונאל אבל צריך להזדהות כישראלי.
כמובן לדאוג שיהיה ביטוחים מתאימים כמו צד ג' וביטול השתתפות.
-
השכרת רכב מערב ארה"בממליץ להתקשר לכל הסוכנויות הר"מ ולהשוות מחירים ותנאים:
-
השכרת רכב מערב ארה"במנוסח השאלה את נשמעת צעירה
אם את (או חברתך) מתחת לגיל 25 - חשוב לציין את זה. משפיע מאד על המחיר
-
השכרת רכב מערב ארה"בהיי לירון,
בנושא הרכבים אני יכול לתת לך כמה כללי אצבע ואכר כך למקד אותך יותר:
רוב החברות הבינלאומיות מכירות ברשיונות של כל מדינה.
אני חושב שהסיכון העיקרי שלך הוא לחתום על חוזה שלא הבנת/קראת עד הסוף!
בשביל זה אני חושב שאת צריכה כבר מהארץ, מול נציגים ישראליים לעשות את העסקה.
שנית, מכיון שאת נוסעת עם חברה רצוי ואפילו נדרש שסוג הרכב יהיה תואם לצורכים ולמסלול מבחינת שתיכן.
אל תמתיני לרגע האחרון ותאלצי להסתפק ברכב לא נח.
דני
-
השכרת רכב מערב ארה"באכן צעירות, אבל מלאו לנו כבר 25 שנה.
-
השכרת רכב מערב ארה"בתודה לכל המגיבים!
זה נותן לנו נקודת התחלה מצוינת לחפש ממנה.
-
השכרת רכב מערב ארה"באם כן אין בעיה. מציע לכן לעשות קצת שופינג בטלפון ובאינטרנט בין כמה חברות. להתקשר גם לסוכנים (שעובדים עם כמה חברות השכרה) כמו אופרן, גוליבר, ממסי וכו וגם לחברות (אוויס, הרץ, אלאמו).
כמה דגשים:
- כדאי לבחור רכב פול סייז - ההפרש יהיה קטן וההנאה גדולה. יאפשר לכן לאחסן את כל החפצים בתא מטען, ושום דבר לא יהיה בחוץ.
- לא להתעקש להחזיר בLA אם זה לא נכון מבחינת אירגון הטיול. לפעמים גם אין קנס על החזרה במקומות מסויימים (למשל לאס וגאס) או שהקנס זניח.
- לשכור רק מחברה גדולה ואמינה. בעיקר חשוב שיש לחברה מספר רב של סניפים בכל היעדים שתהיו בהם. תקלות ברכב קורות. טיפול ארוך בתקלה כי אין סניף קרוב יכול לקלקל טיול.
- לגבי שאלתך: כל החברות, ללא יוצא מן הכלל, מכירות ברשיון הישראלי. אף על פי כן מסיבות רבות תקפידו שיהיה לכן גם רשיון בינ"ל (17 ש"ח בממסי או טלעד.