טיול קראוון בקליפורניה
-
אנחנו זוג + 3 ילדים בגילאי 2-7, מתחילים לתכנן טיול לקליפורניה. הכוונה היא לנסוע לתקופה של חודש באוגוסט ולשכור קראוון. חוץ מזה הכל פתוח... מכיוון שאנחנו רק בתחילת התכנון, יש לנו המון שאלות ונשמח להעזר: * המלצות לסוג של קראוון שמתאים למשפחה בת 5 נפשות * אתרים אמינים דרכם ניתן לשכור קראוון * מה רמת הצפיפות באתרים המתויירים באוגוסט? האם זה בלתי נסבל (יש לנו אפשרות לדחות לספטמבר, אבל זה פחות נוח)? * חשבנו לטוס ישירות לLA עם אלעל ולחזור מאותו מקום. מה דעתכם על טיסה כזו עם ילדים? ובכלל, כל טיפ, המלצות על אתרים ואטרקציות יתקבל בברכה תודה מראש, קרן. -
טיול קראוון בקליפורניה:Reקרן שלום, צירפתי שני לינקים לדגמים שמתאימים לחמישה איש. אחד שהוא עד חמישה ואחד טיפה יותר גדול שמתאים עד ל7 איש, ההבדל בניהם הוא בפונקציה של מחיר ונוחות, אך מכיון שהילדים עוד קטנים אפשר בהחלט לקחת את הרכב הקטן יותר. שימי לב שאם יודעים מתי אתם רוצים לנסוע כדי לנסות ולהזמין את הקרוואן לפני 25 בפברואר על מנת להנות ממבצעי הזמנה מוקדמת לקיץ. כמו כן חברה אמינה לשכור דרכה ושיכולה להציע לכם חבילה הכוללת גם טיסות וגם עזרה בתכנון המסלול תוכלי למצוא בכתובת www.caravanim.co.il שמה ראלי קרוואנים ויש להם בחור שמומחה לאזור הזה של ארצות הברית. לגבי הטיסות אלעל זו בהחלט אופציה טובה לטיסה עם ילדים, גם קונטינטל טובה מבחינת הטיסות הישירות אך החיסרון מבחינת הילדים שלא מדברים איתם עיברית (לא הדיילות ולא תוכניות השמע במטוס). כמובן יש תמיד את האופציה לטוס דרך אירופה על מנת להוזיל את מחיר הכרטיסים, אך יש לקחת בחשבון את זמן ההמתנה בשדות באירופה. לגבי עומס בפארקים,בהחלט אוגוסט היא תקופה יותר עמוסה מספטמבר.
קרוואן לחמש
קרוואן לעד 7 -
טיול קראוון בקליפורניה:Re -
טיול קראוון בקליפורניה:Reעל מנת להשיג את המחירים הטובים ביותר, רצוי להזמין את הקרוואן מוקדם ככל האפשר. חשוב לבקש הצעות מחיר שיכללו את הכל (כל המיסים, ביטוחים, תוספות, מיילג` וכד`. לא חסרות תוספות...). באתר המצורף קישורים לחברות ישראליות ואמריקאיות. שווה לערוך השוואה מקיפה מכיוון שאין ''חברה מנצחת''.
קרוואנים -
טיול קראוון בקליפורניה:Re -
תכתבי גם שאת עובדת בחברה הזהזאת ושאבא שלך ודוד שלך הם הבעלים ושאת משתמשת בפורום לפרסומת. -
מעולם לא הסתרתי את זהכל מי שפונה אלי והיו רבים שפנו דרך הפורום יודעו כבר בשיחה או ההתכתבות הראשונה שאני עובדת בחברה לא הסתרתי את זה מעולם. אם ההיתי רוצה להסתיר את זה ההיתי כותבת בשם אחר בפורום זה ממש לא קשה לעשות את זה.... אני מציעה לך לעבור על דפי הפורום ולראות שאני עונה ועוזרת לכל אחד שאני יכולה בלי קשר למקום עבודתי בכל נושא הקשור לטיסות, טיול משפחות, או גרמניה ואוסטריה. אני מניחה שאתה עובד בחברה מתחרה שגם היא דואגת לפרסם את עצמה פה דרך הודעות בפורום. וחושש שאתה מפסיד לקוחות... -
טיול קראוון בקליפורניה:Reשלום קרן. בשנה שעברה טיילנו עם 3 ילדים עם קרוון ואנו יוצאים גם השנה. אני מוכנה לתת עיצה לגבי נסיעה בקרוון עם ילדים, אני חייבת לציין שיש לך ילדים ממש קטנים ולכן צריך להיות לגמרי מוכנים. לא פשוט. אולגה