שבוע נופש עם בני נוער בקיץ
-
היי לכולם, אנחנו מחפשים יעד מתאים לשבוע נופש באוגוסט עם שני בני הנוער המתבגרים והציניקנים שלנו. משהו שיהיה לחופו של אגם/ים ויאפשר פעילויות ספורט, רכיבה על אופניים, אטרקציות לבני נוער ומנוחה. האפשרויות העולות במחשבה ראשונה הן אנטליה או בודרום, אי יווני כזה או אחר. האם יש לכם רעיונות נוספים או המלצות מניסיון? (לא אגם גארדה ולא משהו פקוק ועמוס ... יש סיכוי?) נשמח מאד לקבל עצות בכיוון. החבר`ה הם בן 16 ובת 13. ואנחנו מחפשים הפעם משהו רגוע לבילוי משפחתי, בלי ריצות. הרבה תודות מראש סמדר -
שבוע נופש עם בני נוער בקיץ:Reאני הייתי הולכת על כיוונים אחרים לחלוטין: חופשה בחבל זלצבורג באוסטריה (שפע אפשרויות של טיולים ונופש פעיל) או באזור אגם בלד בסלובניה, או לחופי חבל דלמטיה בקרואטיה. לכל היעדים הללו לקחתי את בני הנוער הפרטיים שלי (שכבר ראו הרבה ויש להם דרישות...) והיה מוצלח ביותר. מצורפת כתבה על סלובניה וכתבה על קרואטיה.
שבוע טיול בסלובניה
נופש וטיולים בעיירות נופש בדלמטיה -
שבוע נופש עם בני נוער בקיץ:Reשלום סיגלית, תודה על התשובה ועל ההצעות. בשנה שעברה טיילנו למעלה משבועיים באוסטריה וביער השחור, ואכן היה טיול מדהים. השנה אנחנו מחפשים משהו שונה, עם פחות טיולים ויותר בעל אופי של נופש. השאלה אם יש הצעות לכיוון הזה... תודה! סמדר -
שבוע נופש עם בני נוער בקיץ:Reממליצה בחום על כרתים. אנחנו היינו שבוע בקיץ האחרון עם בת 16 בן 12 ובת 10..ים, פארק מים, קרטינג, מיני גולף עד חצות, מסעדות בלי סוף, ים בריכה וגם טיולים ברכב. היה מופלא -
שבוע נופש עם בני נוער בקיץ:Reהיי איילת, התיאור שלך נשמע מתאים בדיוק למצב הצבירה שלנו לקיץ הזה. הנוער כבר לא מתלהב להצטרף ואנחנו מאד רוצים שזה יהיה רגוע, מוצלח וחוויתי. יש לך המלצות יותר ספציפיות לגבי לינה ועוד? אשמח ללמוד מניסיונכם המוצלח... הרבה תודות סמדר -
שבוע נופש עם בני נוער בקיץ:Reחבל דלמטיה בקרואטיה בדיוק עונה לצרכים אלה. יש בקרואטיה חופים מדהימים עם מי טורקיז שקטים ושפע אפשרויות של נופש ימי: שייט, שחייה, גלישה, דייג, קיאקים וכד`. לאורך חופי קרואטיה אלפי איים מקסימים אליהם ניתן לשוט. חופשה זולה יחסית ומדהימה! (ואם בכל זאת רוצים פה ושם גם לטייל בנופים קסומים או עיירות עתיקות יש בשפע). -
כתבתי לך במייל -
שבוע נופש עם בני נוער בקיץ:Reסיגלית - זה אכן נשמע מפתה ומתאים.... קראתי באתר שלך את התיאור. יש לך המלצה על מקום לינה ספציפי, קרוב לחוף ונוח מניסיונך? תודה רבה סמדר -
כתבתי לך במייל:Reהיי איילת, הרבה תודות על הכוונה הטובה - זה עדיין לא הגיע... אודה לך אם תשלחי שוב. תודה תודה, סמדר -
שבוע נופש עם בני נוער בקיץ:Reאני ממליצה על דירת נופש בבית פרטי. נוח, נעים, מאפשר הכרות עם הקרואטים, אפשר לבחור את המיקום והגודל, מקבלים דירות מאובזרות ונעימות (אם כי לא יוקרתיות). בכתבה הקודמת שצרפתי יש קישור לסוכנות MARE. יש להם מבחר גדול והם פשוט אנשים מקסימים שעוזרים לבחור את הדירה המתאימה ביותר. אם אתם מתעקשים על מלון או מלון דירות, יש להם גם הצעות כאלו. -
שבוע נופש עם בני נוער בקיץ:Reהיי סיגלית , אני לגמרי ``קונה`` את הרעיון של דירה, מכל הבחינות. יש מיקום מומלץ? איכשהו באיזור הזה הכל חדש לי וצריך להתחיל ``לטייל`` במפות ולהתמצא. המיקום נראה לי קריטי להצלחה של חופשה כזו... תודה סמדר -
שלחתי שוב...מקווה שעבר -
לצערי לא...מנפלאות העולם הוירטואלי... אני מתנצלת על הטרחה וההטרדה, אבל רשמתי כתובת מייל שונה הפעם, בתקווה שאולי ככה נצליח לתקשר. המון תודות ... פשוט חבל לי לפספס. ועוד תודה סמדר -
אז אני שולחת לך לכאןהי סמדר, אנחנו ישנו בכפר קטן מעל חרסוניסוס בשם קטולופרי, במלון שנקרא מרני וילג` הכפר בנוי מדירות נופש, ברמות וגדלים שונים. אנחנו לקחנו את הדירות החדשות והגדולות יותר במחיר של 130 יורו ללילה.הדירה כללה שני חדרי שינה וסלון עם מטבח ובו היתה מיטה נוספת. שני חדרי רחצה עם שרותים ומרפסות. בדירה יש את כל האיבזור אך אין בה סבונים לא לרחצה ולא למטבח ולא היו גם מגבות לבריכה(להפתעתנו הגדולה) במטבח יש תנור ומיקרו ומקרר אך אין בו שום פריט של אוכל אפילו לא מלח...חשוב לדעת אבל קל מאד לתיקון אם אין... במלון יש 3 בריכות שמפוזרות ברחבי המלון כיון שהוא בנוי על צלע הר .מתחת לבית שבו גרנו היתה בריכה לא גדולה אבל היינו בה הרבה מאד. שכרנו רכב בשדה התעופה וטיילנו באי כל יום לאזור אחר. אנחנו מאד אוהבים את זה ילדינו פחות אבל היתה חלוקה בין הרצונות...יום אחד היינו בפארק מים גדול בו בילינו מהבוקר עד 5 אחהצ וגם אז הילדים לא רצו לצאת. טיילנו לכפרים ולמישור לסיטי, למפרץ באלי ושם עצרנו לרחוץ בים, קרוב למלון הרבה חופי ים שאליהם נסענו מס` פעמים ויום אחד נסענו מזרחה לכיוון אגיוס ניקולאוס. בחרסוניסוס וגם בהמשך יש טיילת עצומה ואזור שלם של מסעדות, מועדונים וכדומה, (לצעירים מאיתנו בהרבה) יש מספר בתי קפה שבהם ראינו מיני גולף ובזה שאנחנו בילינו עד חצות וגם אחרי כן משחקות משפחות שלמות. יש בחוף בנג`י אותו לא ניסינו, אבל את מהקרטינג הילדים נהנו. אכלנו הרבה במסעדות בכפרים שבדרך וגם בעיר עצמה נהננו שם מהשוארמה שלהם `` גירוס ``. בילינו בערבי פולקלור בכפר שבו גרנו ובעערב אחר נסענו לכפר אחר, בו היה ערב פולקלור בככר המרכזית. בחופי הים שם מוכרים מזרוני ים מנופחים, שימשייה וכסאות בחוף הם בתשלום, הכניסה לא והחופים מאד נקיים ויפים. היה מעולה!!!
מרני ווילג` -
מצרפת תמונות -
מצרפת תמונות:Re -
מצרפת תמונות:Re -
מצרפת תמונות:Reאיילת - המון תודות! עכשיו צריך להחליט... זה אכן נשמע מתאים למה שדמיינו. תודה! סמדר -
עוד כמה שאלות על קרואטיהשלום סיגלית, עוד כמה שאלות פרקטיות: טיסה - איפה כדאי לנחות? האם לשכור רכב בשדה התעופה למשך השבוע? כמה זמן נסיעה משדה התעופה לאיזור שעליו את ממליצה? מה מזג האוויר שם באוגוסט, והאם הדירות ממוזגות? האם יש פארק מים ברמה סמוך לאיזור המדובר? (הנוער, הנוער... אנחנו היינו מסתפקים בטבע כמובן). וכל פרט נוסף שעולה בדעתך ויכול לעזור לנו להתמקד ביעד החדש לנו כל כך והמפתה... המון תודות! סמדר