טיול 3 חודשים אחרי הצבא
-
אהלן, אני משתחרר בנובמבר הקרוב, ובדצמבר אנחנו טסים כל הצוות לתיאלנד לחודש. החלטתי להמשיך משם לעוד חודשיים למזרח, כנראה עם חלק מהחבר'ה. כמובן שזה לא מספיק אבל זה הזמן שיש לי ואני רוצה להספיק כמה שיותר בזמן זה. (תחילת ינואר עד תחילת מרץ). חשבתי לתת חודש באיזור המדינות סביב תיאלנד (-לאוס, קמבודיה ויאטנם פיליפינים) ועוד חודש באיזור הודו נפאל. לא תכננתי כלום, אשמח לקצת עזרה וסדר בראש. אגב זה פעם ראשונה שלי פה, אז על תגובות כמו כבר כתוב פה או אתה חי בסרט של המירוץ למיליון אפשר לוותר. הכל גמיש, לא תכננתי כלום עדין. תודה מראש

-
טיול 3 חודשים אחרי הצבאאהלן
דבר ראשון- אם אתה פעם ראשונה כאן אז (גם אם זה לא מה שציפית לשמוע
) אין תחליף ל"לחרוש" על הפורום ועל הבלוגים באתר.תראה בצד שמאל של דף הפורום- יש המון מידע מועיל.
דבר שני- השאלה שלך מאד כללית ולכן אין כ"כ איך להמליץ לך...אתה רשמת 6 מדינות(לא כולל תאילנד) שאתה רוצה להספיק בחודשיים.
אבל מעבר לזה לא פירטת כלום.
רשמת שהכל גמיש אבל אתה חייב לעזור להכווין אותך...
ההצעה שלי היא שלאחר שתקרא קצת על המדינות שהן אופציות מבחינתך, תחזור לכאן עם שאלות ממוקדות.
היתה לי תגובה שתכננתי לרשום לגבי זה שאתה שוקל לדחוס 4 מדינות בחודש, ואח"כ את הודו(תת יבשת!) ונפאל לחודש - אבל ביקשת שנחסוך אותן ממך

-
טיול 3 חודשים אחרי הצבאאתה צודק, באמת אין לי יותר מדי פרטים. חח ביקשתי לחסוך תגובה כזו רק משום שאני מסכים שזה באמת בלתי אפשרי. אבל כן קראתי קצת בלוגים, והכוונה שלי היא באמת לא טראקים של שבועות, או השתקעות במקומות. כמובן שגם המדינות שרשמתי הן רק בגדר אופציה. אני יודע שאני בא לזמן קצר לכן אני רוצה לטעום כמה שיותר, מכמה שיותר מדינות. אשמח להמלצות קצת איזה מדינות שווה לי להגיע בחודש הראשון, אם שווה בכלל לתת חודש בהודו או עדיף להישאר במזרח, כמה זמן כדאי לי לתת בכל מדינה ודרך איזה מדינות אתה היית עובר לפי סדר בזמן הנתון.
-
טיול 3 חודשים אחרי הצבאלאוס - יכולה להתאים לאופי טיול של אחרי צבא. יש בה מין אווירה מיוחדת ורגועה שיכולה לגרום להיתקע בה הרבה יותר ממה שתוכנן.
ויטנאם- מדהימה, אבל אני לא בטוח שהייתי טס לשם אחרי הצבא, היא מאד מתויירת ופחות הרגשתי בה את אווירת הנינוחות וה"סתלבט".
הודו ונפאל- אם אתה הולך על הכיוון הזה אז הייתי ממליץ לך להקדיש אליהן את כל החודשיים. רק תזכור שזה שינוי קיצוני מתאילנד מבחינת תנאי טיול (מצד שני גם העלויות בהתאם
)פיליפינים/קמבודיה- לא הייתי. אומר בזהירות המתבקשת שככל הידוע לי, אם אתה לא מתעניין במקדשים אז לא בטוח שהייתי מגיע במיוחד לקמבודיה. אבל אתן לשאר חברי הפורום שהיו שם להוסיף מידע.
-
טיול 3 חודשים אחרי הצבאכמו שכתבו לפני קרא קרא קרא.
אם אתה באמת רוצה לחוות את הארצות שכתבת עליהן ,תן לכל ארץ את הזמן שלה.
אל תרוץ לסמן V
עדיף להיות בשלוש ארצות בשלושת החודש/ים האלה אבל לחוות אותן.
להיות לראות ולחוות.
וללא טרקים של שבועות -
תאילנד לפחות חודש
לאוס במקום השני אחרי תאילנד גם בה לפחות חודש
ויטנאם - רק אחרי שתהיה בתאילנד ובלאוס ותכיר את המזרח - גם שם חודש.....
קמבודיה -שלושה שבועות עד חודש
וזה גם אם תטייל במסלול ה"חומוס"
עכשיו קרא ובחר