פאטייה
-
שוב שלום,
אנו אמורים להגיע לפאטייה ב31.07.15 עד 02.08.15 כולל סה"כ שלושה לילות הייתי רוצה מי שמכיר לעשות לנו סדר באטרקציות איך להתנהל שלא נעמיס מדי ואיפה אפשר לקיים ארוחה כשרה בערב שישי.
ההרכב הוא ארבע מבוגרים ושני נערות מתגברות 16,17
והאם כדאי לנו לשכור מיני וואן עם נהג שילווה אותנו לכל הימים והאם יש למשהו המלצות על נהג שיודע אנגלית היטב. ומה המחיר.
האטרקציות הם.
הגנים הטרופיים.
גן החיות הפתוח.
גן הטיגירסים.
the million years stone park.
pattaya floating market
מיני סיאם.
קרטינג maxxis
אומגות בשמורה khao kheow
מיגדל פאטייה
the sanctuary of truth
big buddha
ripleys believe
טיול טרקטרונים ATV
ואם יש המלצות נוספות אשמח לשמוע.
תודה.
-
פאטייההכותב הינו סוכן נסיעות המשווק ומוכר שירותי תיירות בתאילנד שיתכן וקשורים לתשובה זו , על הקורא להתייחס לכך בהתאם במסגרת שיקוליו בקבלת ההחלטות
לדעתי אין טעם לשכור רכב עם נהג שילווה אותכם במשך התקופה, לרוב הטיולים המאורגנים לאטרקציות תהיה יותר נוחה וזולה מאשר מיניוואן צמוד ונהג.
-
פאטייהביומיים לא תצליחו לדחוס את כל מה שכתבת.
אולי בשבוע
-
פאטייהאני יודע בגלל זה כתבתי ואנחנו נהיה שלושה ימים מה הכי מומלץ לעשות בהרכב הנ"ל.
-
פאטייההגנים הטרופיים (נונג נוצ') השוק הצף לאחר מכן .לאחר 6 בערב.מיני סיאם גם כן בערב הכי כדאי. אומגות יקחו לך יום שלם.עזוב את זה. גן הטיגריסים נחמד. לכל המקומות הללו יש טיולים מאורגנים מכל משרד תיירות. וכמובן בלילה- לווקינג סטריט. ההצגה הכי טובה בעולם.
-
פאטייהארוחת ערב כשרה(לא בית חב"ד) תוכלו למצוא במלון הכשר בפטאיה Centra Avenue.
חלוקת המקומות לפי אזורים:
1. שוק הצף, גן בוטני, הבודדה על ההר, סילבר לייק(האגם), שחייה עם דולפינים, ופארק המים החדש Cartoon. נמצאים בצד הדרומי של פטאיה.
2, מוזיאון התלת מימד, מוזיאון ריפלי, כדור באנגי, מגדל פטאיה וצמוד אליו פארק מים, קרטינג, ביג בודהה. נמצאים באזור במרכז העיר.
3. גן החיות, חוות הכבשים, מיני סיאם ו the sanctuary of truth אשר נמצאים בצפון פטאיה.קח בחשבון שלא תספיק את כל האטרקציות ביום אחד.
-
פאטייהתודה.
-
פאטייהאם אתם זוג דתי עם שתי נערות מתבגרות... אני באופן אישי לא בטוח שהווקינג סטריט יהיה עבורכם ההצגה הטובה בעיר או בעולם כמו שאיתן כותב
ממליץ לכם לבקר יום אחד (בלי לינה) באי הקרוב קו לארן....
יש מעבורת מקצה הווקינג סטריט תוכלו לצאת בבוקר ולחזור ב17:00 או 18:00...יעלה לכם 30 באט לאדם
-
פאטייהאם לא חוויתם את חווית האומגות בתאילנד אז בהחלט הייתי "מבזבז" על זה יום שלם וחוזר עם חווית אקסטרים נהדרת לכל החיים!