עצה לגבי מסלול
-
שלום לכולם
אשמח לעצה לגבי המסלול הכללי שהכנתי, אנחנו זוג בגילאי 30 בירח דבש עם זוג הורים בגיל 60 בכיוון של נופים טבע קניות וחופים ופחות מסיבות בחודש דצמבר
צפון 5 לילות
פוקט 2 לילות
קאו לק 4 לילות
קאו סוק 3 לילות
בנגקוק 4 לילות (אולי חלק מזה קרצנבורי \ הואה אין לא הוחלט)החזרה תהיה דרך סוראט טאני
השאלה שלי האם חלוקת הימים במסלול טובה? ובכלל אם זה מסלול מעניין?האם כדאי להחליף את קאו לק \קאו סוק בקראבי \קופיפי\ ריילי ביץ?
וגם איך מוצאים בקתות צפות ברמה טובה בקאו סוק?
כל טיפ לגבי מסלול חלופי יתקבל בברכה. מאוד אהבתי את הביקורות על קאו לק כחוף נקי שמור ופחות מתוייר יחסית לשאר החופים הגדולים.
תודה!
-
עצה לגבי מסלולאין טעם להגיע לפוקט רק ליומיים.זה סתם טירטור.
-
עצה לגבי מסלולממש אין טעם להגיע לפוקט רק ליומיים. זה יהיה טירטור סתם ולא תספיקו לראות כלום. פןקט-קאו לק-קאו סוק 9 לילות לפי החישוב שלך = על אחד המקומות את צריכה לוותר.
לגביי אפשרויות החלפה - השאלה היא מה אתם מחפשים. קאו לק, ריילי ביץ אלו מקומות מסוג אחד, קאו סוק זה משהוא אחר לגמריי, קופיפי, קראבי שוב משהוא אחר, פוקט שונה...... מה אתם רוצים: שקט, ניתוק, טבע, חיי לילה, מקומות בילוי ...
4 לילות בבנגקוק תשארו בבנגקוק - לדחוף את קנצ'נבורי או הואה-הין בפנים לא כדאי - זה יהיה לנסות לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה מה שכמובן לא מצליח אף פעם. לבנגקוק יש הרבה מה להציע, קחו את הזמן באיזי ותהנו.
-
עצה לגבי מסלולכפי שכבר נכתב - 2 לילות לפוקט הם פרק זמן מאוד קצר, כך שההגעה לפוקט הופכת למיותרת.
במקרה הזה, אני מציע לוותר על ההגעה לפוקט ולחלק את אותם ימים בין הצפון לבנגקוק, שווה בשווה.
הימים שיתווספו לבנגקוק יאפשרו לכם טיולים באזור(Amphawa, Kanchanaburi וכו').
הימים שיתווספו לצפון תאילנד יאפשרו לגם גמישות בהגעה ליעד נוסף, בהתאם למסלול שתקבעו לעצמכם. -
עצה לגבי מסלולהכוונה הייתה שפוקט היא כביכול תחנת מעבר לקאו לק וקאו סוק או שזו טעות? זה מה שאני בודקת עכשיו.
רצינו לחלק את זה לטבע והאגם שזה בקאו סוק
וחוף נטו בקאו לאק
השאלה אם כדאי לעשות את זה אולי בכלל דרך סוראט טאני
או להחליף את שני המקומות האלו ביעדים אחרים.
המטרה היא לחוות קצת מכל דבר טבע שקט וחוף ..
איך את מציעה לחלק את הימים?
תודה!
-
עצה לגבי מסלולאם פוקט זה רק מעבר אז המסלול באופן כללי בסדר .
-
עצה לגבי מסלוללדעתי אתם יכולים להוסיף לילה בפוקט (על חשבון קאו סוק) ולשהות בחופים היפים שבחלק הצפון מערבי של האי . זה גם יקל עליכם את הנסיעה לקאו לאק.
קאו לאק בהחלט מומלץ אין לי ספק שתהנו שם....
בקאו סוק התארחנו בצימרים שבנויים על עצים במתחם מקסים, אשר ממוקם די קרוב לכניסה לשמורה- היתה חוויה מקסימה.... מאוד נהננו מהמקום.
אם "מעברים" לא קשים לכם אפשר לשלב לילה אחד במלון צף ולילה אחד על עצים .....