ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

ירח דבש

פורום צפון אמריקה
    4
    6
    1928
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • yaara2412
      yaara2412 נערך לאחרונה על ידי

שלום לכולם  🙂

אני ממש אודה לעזרתכם והמלצתכם!

אנחנו מתכננים לטוס לירח דבש לקרוז לקריביים (8 ימים).

במקור, תכננו בסוף הקרוז להיות עוד חמישה ימים - שבוע בניו יורק.

אבל מאחר ואנו מתכננים לטוס בפברואר (החודשים המומלצים לקרוז הם נובמבר-אפריל, כאשר יש עדיפות לחודשים האמצעיים בתקופה זו), ומאחר וניו יורק קפואה בחודש זה, החלטנו לשלב את הקרוז עם החוף המערבי (שם הטמפרטורות גבוהות יותר).

בהנחה שאנחנו טסים לשם פעם ראשונה - מה מומלץ יותר לשלב עם לאס וגאס? לוס אנג'לס או סן פרנסיסקו? וכמה ימים?

תודה רבה!!! Smile

יערה

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • עמיחי13
        עמיחי13 נערך לאחרונה על ידי

ירח דבש

לכמה זמן מתוכננת הגיחה למערב? שבוע (במקום ניו יורק)? אם כן, אל תתכננו יעד נוסף מחוץ לוגאס. תתכננו 3 ימים בוגאס ועוד 4 ימים טיול ברכב באיזור וגאס (ברייס\ציון\גרנד קניון).

אל תפסלו אוטומטית את ניו יורק. אמנם קר, אבל אם אין סופת שלגים אז אפשר לטייל למרות שקר. טיילתי כבר בניו יורק גם בינואר. היה קר מאוד (13- מעלות) אבל השמיים היו בהירים, ועם לבוש טוב אפשר לטייל. העיר מתנהלת כסדרה. אולי תנסו להיות ספונטניים - בעונה הזו לא קשה להשיג מקומות בבתי מלון ובטיסות.

אפשר גם במקום ארה"ב ליסוע ליעד אקזוטי בקריביים או במרכז אמריקה... אבל בזה אני לא מבין.

• yaara2412
          yaara2412 נערך לאחרונה על ידי

ירח דבש

תודה רבה על התגובה!

הציעו לי לשלב 3 ימים בוגאס ושלושה ימים בסן פרנסיסקו/לוס אנגלס... לא מומלץ לדעתך? (העדפנו לא טיול עם רכב).

לעניין ניו יורק - רציתי להזמין מראש טיסת פנים/מלון..

• עמיחי13
            עמיחי13 נערך לאחרונה על ידי

ירח דבש

בטח שאפשר 3 ימים בוגאס ו3 ימים בסאן פרנסיסקו. אפשרי, אבל לא הסגנון האישי שלי. רק בשביל פרופורציות - זה כמו לקפוץ מהארץ ל3 ימים בשטוקהולם ואז 3 ימים בלונדון. אפשרי? כן. רצוי?

אם כבר מסתפקים בשבוע, אז אני (באופן אישי) הייתי בוחר יעד אחד, לאס וגאס, סאן פרנסיסקו או לוס אנגלס (או 20 יעדים אחרים. חשבתם על ניו אורלינס?). ביעד שהייתי בוחר הייתי משלב בין קצת עיר לקצת טבע.

אבל כאמור, זו העדפה שלי. 

• דור.ד
              דור.ד נערך לאחרונה על ידי

ירח דבש

אתם כבר בפלורידה ולמרות שזה ירח דבש  - אני הייתי הולך על אורלנדו  - 5 ימים כולל 3-4 פארקים.

אך מומלץ עם רכב  - למרות שאפשר גם בלי (טיסה ממיאמי לאורלנדו - ולינה במלון של דיסני )

• אנשיםטובים
                אנשיםטובים נערך לאחרונה על ידי

ירח דבש

אני לא רואה שום בעיה להיות בניו יורק בחורף ועשיתי את זה יותר מפעם אחת.

ברור שיש סיכוי שתפלו על סופ שלגים נוראית ואז זו כן בעיה. אבל אחרת אפשר בהחלט להסתובב ולהנות. ברור שזה לא אותו טיול כמו טיול אביב.

כמו שהוזכר - לא הייתי פוסל פלורידה ו/או אורלדנו. בהנחה שהקרוז גם ככה יוצא משם.

אני חושב שאורלנדו יכול בהחלט להתאים גם לירח דבש (לא רק לילדים).

צריך לזכור שבאורלנדו הכניסה לפארקים יקרה יחסית (סדר גודל של 80 דולר לאדם ליום תלוי בהרכב הפארקים הנבחר). מצד שני - לא תצטרכו להוסיף טיסת פנים.

הבעיה עם טיסה למערב היא כפולה - בזבוז זמן ובזבוז כסף.

לעניין עלות - טיסה למערב הלוך ושוב (לא כולל טיסת פנים בתוך המערב) תייקר את כרטיסי הטיסה בסדר גודל של 400 דולר לאדם.

לעניין הזמן - הטיסה לוקחת יום שלם כמעט לכל כיוון. בגלל הפרשי השעות אפשר לטוס בבוקר ונחות אחר הצהריים/ערב במערב, אבל תהיו עייפים. וטיסה מזרחה מוסיפה בין כמה שעות ליום שלם (תלוי איך טסים).

כך שבאופן מעשי מתוך אותם 5-7 ימים שתוסיפו לטיול, 1-2 ילכו על טיסות.

במקרה של ניו ירוק חצי יום ילך על טיסה לניו יורק (בטיסה חזרה לישראל אין הבדל בין ניו יורק לפלורידה). במקרה של אורלדנו חצי יום ילך על נסיעה לאורלדנו, ואולי עוד חצי יום חזרה למיאמי בחזור (תלוי איך טסים).

• 1 / 1
                • פוסט ראשון
                  פוסט אחרון