כרטיס טיסה
-
2 שאלות לגבי הזמנת כרטיס טיסה
1. אני משתמש ב kayak, skyscanner ועוד כדי לחפש את המחיר הכי זול. והמחיר הכי זול שקיבלתי עבור אלעל (לתאריך שאני מעוניין) הוא 1390$ חוץ מאתר אחד שמציע ב 980$. האתר הוא http://www.petas.gr. זה הגיוני כזה פער? מה יכול להיות? שייקחו את הכסף ויעלמו או שפשוט יגידו אחרי שבועיים שאין כרטיס?
2. ממה נגזר המחיר של שינוי כרטיס או ביטול כרטיס? זה תלוי בחברת תעופה או באתר ממנו אני קונה? קניתי כרטיס ב EasyGo ואם אני לא טועה, היה רשום שם שכל שינוי עולה איזה 240$. השאלה היא האם זה גם משהו שאני צריך להשוות בין האתרים או שצריך להשוות בין חברות תעופה?
תודה מראש,
מוש
-
כרטיס טיסההכתובת הראשונה שכתבת יותר נראת לי. על אף שקצת יותר יקר יצא לי. אבל לא הרבה. הכתובת השניה בעיני חשודה.. ישנם הרבה חברות זולות.הטורקים הפינים והירדנים. כמובן שהכי בטוח זה אל על.
-
כרטיס טיסההזמנתי מהאתר הספציפי הזה כרטיסים לאירופה ,הכל עבר חלק אבל לשנות משהו זה כמעט בלתי אפשרי .
לאירופה או יעדים קרובים זה סבבה כי הכרטיס לא כזה יקר אבל כרטיס של 1000 דולר לא כדאי .
שאני ניסיתי לשנות משהו בכרטיס כל החברות שקשורות לטיסה פתאום התנערו מאחריות ,לא שווה את החיסכון במחירים האלה .
תחפש בsmartair ,אני מצאתי במחירים ממש זולים (אתר ישראלי ) .