הוט קניגסברג
-
היי, קראתי שהביקור בטירה הוט קניגסברג מומלץ. האם מישהו יכול לספק קצת יותר פרטים: מה השם בלועזית? איך מגיעים אליה? מה יש לראות? כמה זמן להקדיש לה? תודה מראש -
הוט קניגסברג:Reהי אני רושם לך שני אתרים -שם אשר להתרשם. אני חושב שניתן לשלב הביקור בטירה במסגרת טיול בקולמר ועיירות דרך היין שבסביבה רצוי מזג אוויר טוב כי הראות היפה מאד מוסיפה. זמן?? שעתיים מינוס, תלוי בתקופה. בחופשת הקייץ אני חושב שיש שמה יותר פעילות תהנו
וויקופדיה בנושא
אתר הבית (בצרפתית) -
עומר תודה, ועוד שאלהתודה על המידע. בביקור כדאי לקחת את הסיור עם קלטת? אנחנו (זוג + 2 בנות: 10 ו-14) מתכננים חופשה של 11 יום, לינה ביער השחור. תכננו יום טיול בקולמר. מה עוד אתה ממתיץ לעשות באיזור? אנחנו יותר קרובים לקולמר מאשר לשטרסבורג, האם הביקור בשתיהן מיותר? האם עדיף ביקור רק באחת מהן (קראתי שמומלץ לשוט קולמר)? אשמח לרעיונות, טיפים, המלצות. תודה מראש! -
עומר תודה, ועוד שאלה:Reקולמר אחרת שטרסבורג אחרת-בכלל לא ברות השוואה. אבל לגבי הוט קניסבורג, נסי להתאים את הביקור שם ביום שבת או ראשון,בדקי באתר שלהם או בלשכת התיירות כי בסופי שבוע יש לעיתים פעילויות לילדים שם(אבירים מחופשים וכו). -
עומר תודה, ועוד שאלה:Reהי גם אני ישנתי(בפסח 2006) בדרום היער השחור ועשיתי יום טיול אחד לאיזור קולמר. ממליץ: לבקר במוזיאון האקולוגי(צירפתי כתובת האתר שהוא בצרפתית שוטפת אבל הקישור מתרגם אותו דרך GOOGE) בעצם מוזיאון פתוח. יש פעילות אבל תלוי מתי באים. נעים גם ללכת ולגלות פה פינות יפות ביקור בקולמר - בעיקר טיול בעיר העתיקה היפה עם חניות קטנות ומעצבות באווירה שונה מהערים הגרמניות המשך צפונה ב``דרך היין`` לבקר בכפרים RIQUEWIHR ושאר העירות הקרובות. מכאן המשך קצר צפונה ומגיעים להוט קוניסבורג התיאור שרשמתי נותן לך יום אחד עמוס שתמיד ניתן לחתוך חלק מהאתרים ותמיד ניתן לפנות מזרחה חזרה לבית ביער השחור תהנו עומר
אקומוזיאון (תרגום האתר על ידי GOOGLE -
תעלות בקולמרשכחתי להתיחס לתעלות בקולמר אני לא לקחתי אבל נראה לי נחמד (ראו תמונה מצורפת) למנוחה ביום שקט (זה לא התעלות של הולנד) לגבי שטרסבורג, לא הייתי כי הקצבתי יום אחד לאיזור וחשבתי שמה שבחרתי יותר מתאים לילדים. עומר -
עומר, יונית, תודה על הטיפים -
עומר, עוד טיפים?היי עומר, תודה רבה על הטיפים המצויינים. תוכל לשתף אותי במסלול שעשיתם בטיולכם ביער השחור? אשמח אם תגלה לי טיפים נוספים. שוב תודה מראש. -
עומר, עוד טיפים?:Reהי תרשמו את הדואל שלכם ואני אשלח ישירות קובץ על הטיול שלי לפני שנה תוכלי לקחת משם רעיונות ועוד המלצות שאספתי בפורום לדעתי 11 יום זה הרבה רק ליער השחור ואפשר לשלב גם שוויץ הרכב המשפחה שלי היה מאד קרוב לשלכם(2 בנות)+ בן צעיר בן 9 לשימושך עומר באם הקובץ לא עולה, -
עומר, עוד טיפים?:Reעומר, הדואל שלי: [email protected] שוב תודה. -
עומר,קובץ הטיולעומר שלום, אודה מאד לקבלת הקובץ. מתכננים טיול בקיץ הקרוב, בשילוב שוויץ תודה רבה רונית -
לעומר גם אנחנו מבקשיםאת קובץ הטיול. מתכננים טיול לקיץ: היער השחור ושוייץ. תודה מראש איריס -
לעומרגם אנחנו בשלבים ראשונים של תכנון טיול לאזור היער השחור עם אופציות של שילוב. נשמח ונודה על קבלת הקובץ. תודה -
עומר, עוד טיפים?:Re