ביטוח נסיעות לתאילנד
-
לכל החברים פה בפורום שעשו השוואה לפניי איפה הכי משתלם וכדאי לעשות את הביטוח שיכלול את הסעיף של האקסטרים וביטול נסיעה והכי חשוב מתי לעשות אני טס בנובמבר
-
ביטוח נסיעות לתאילנדאפשר לעשות גם יום יומיים לפני...לא קריטי
קלי קלות!!
קשה יותר יהיה לך אם חס וחלילה תצטרך לממש אותו

לגבי מחיר...
תברר בקופה שלך ובחברות אחרות...יש גם איזו רשת שגם מנהלת פורום מטיילים מסוים...לא זוכר את שמם
הם גם מספקים ביטוח של חברה גדולהתברר תשווה ושיהיה בהצלחה
-
ביטוח נסיעות לתאילנד.....היי...
...אם אתה מתכוון לחיסכון בכסף בביטוח ביטול נסיעה ושילוב עם ביטוח הבריאות..
...אז אין לך חיסכון פה...ביטוח הבריאות הוא דיי סטנדרטי(גם ה "אקסטרים")
....ביטוח ביטול הנסיעה הוא חלק מביטוח נסיעות...
....אם הייתי רוכש ביטוח ביטול נסיעה הייתי עושה אותו בנפרד מביטוח הבריאות..
....אין פה שום חיסכון בכסף....
-
ביטוח נסיעות לתאילנדלא נראה לי שיעזור לך מי שעשה השוואה לפניך כי המחירים משתנים כל הזמן.
מציע לך לערוך השוואה לבד כשבוע לפני הטיסה ולסגור את החברה שתציע לך את הכיסוי הטוב ביותר עם השתתפות עצמית הכי נמוכה. -
ביטוח נסיעות לתאילנדממליץ לך לעשות ביטוח מוקדם ככל הניתן, בדרך כלל אפשרי 3-4 חודשים לפני הטיסה.
אני נוהג לבטח סמוך לרכישת כרטיסי הטיסה, כך אני מכוסה בפני ביטול הנסיעה מסיבות רפואיות ואחרות (לא עלינו).
ברוב החברות המחירים דומים או ההבדלים זניחים (לא בתקופות ארוכות של תרמילאים).אני נוהג לבטח בפספורט כרד, מהסיבה שהם החברה היחידה שנותנת לך כרטיס כמו אשראי, ניתן לשלם באמצעותו בעת הצורך, כך שאינך מממן את ההוצאות מכיסך ותובע החזר, כנהוג אצל מבטחות אחרות.
יש ניסיון טוב אתם. -
ביטוח נסיעות לתאילנדנראה לי מוזר קצת שאתה מציע לו משהו שאתה בעצמך לא עושה!
לעשות ביטוח 3-4 חודשים לפני זה מוגזם לדעתי.
ביטוח של חברת פספורט הוא ביטוח טוב אבל לתקופה של עד חצי שנה. -
ביטוח נסיעות לתאילנדערן פטאייה,
תגובתך לא מובנת. מה בדיוק אני מציע שאני לא עושה?
מה מוגזם לעשות ביטוח סמוך לרכישת הכרטיס? רק בדרך זאת תקבל פיצוי על ביטול נסיעה.
-
ביטוח נסיעות לתאילנדמצד אחד רשמת "ממליץ לך לעשות ביטוח מוקדם ככל הניתן, בדרך כלל אפשרי 3-4 חודשים לפני הטיסה".
ומצד שני רשמת "אני נוהג לבטח סמוך לרכישת כרטיסי הטיסה"
לי אישית נשמע מוזר אבל יכול להיות שהבעיה אצלי
-
ביטוח נסיעות לתאילנדהוא התכוון שהוא רוכש את כרטיסי הטיסה מספר חודשים מראש, ובסמוך לכך (שזה עדיין מספר חודשים לפני הטיול) את הביטוח.
-
ביטוח נסיעות לתאילנדהסבר לערן:
"ממליץ לך לעשות ביטוח מוקדם ככל הניתן.......," הבחור רכש כבר את כרטיסי הטיסה לפני חודש אולי חודשיים ויש לו עוד 4-5 חודשים לטיול.
חברות הביטוח לא מאפשרות לבטח 6 חודשים לפני, אז ציינתי מוקדם ככל הניתן, ברגע שיאפשרו וזה בדרך כלל 3-4 חודשים לפני הטיול.
במישור האישי, אני נוהג לרכוש את כרטיסי הטיסה בטיולים מתוכננים, כחודשיים שלושה לפני המועד ומיד אח"כ מפעיל את הביטוח. -
ביטוח נסיעות לתאילנדלמיטב זכרוני לא עושים ביטוח מעל30 יום לפני הנסיעה ,
-
ביטוח נסיעות לתאילנדאתה טועה
-
ביטוח נסיעות לתאילנדיש חברות שמבטחות עד 3 חודשים לפני הטיסה (הראל,מגדל).
הביטוחים הסטנדרטיים של קופת חולים וכרטיסי אשראי מבטחים עד חודש לפני.
-
ביטוח נסיעות לתאילנדשמעתי (אך לא בדקתי) שגם הפניקס לאחרונה שינו את ביטוח הנסיעות שלהם כך שיבטח מפני ביטול טיסה עד חודשיים לפניה.
אני כרגע בהתלבטות קשה בין הראל (עד עתה כמעט תמיד עשיתי אצלם) לבין פספורט כארד שזה עתה התוודאתי אליהם.
-
ביטוח נסיעות לתאילנדפאספורט כארד הרבה יותר יקר משאר הביטוחים
-
ביטוח נסיעות לתאילנדסיגי,
מהניסיון והידע שלי, לא הייתי מצהיר "הרבה יותר יקר" או בכלל יותר יקר.
צריך לדעת, שהמחיר ליום (גם הבסיסי) נקבע בהתאם לפרמטרים מסוימים (כמו גיל) + הרחבות, למשל עם/בלי ספורט אתגרי, החמרה של מצב רפואי קיים (מחלות ואחר) ועוד, כך שצריך לדעת להשוות על בסיס פרמטרים זהים.
בגדול המחירים ליום בביטוח הכולל כבודה, נעים בין 1.8-2.5 $ ליום, כך שבנסיעת נופש רגילה, לא יכול להיות הבדל גדול במחיר (מבלי להתייחס לביטוחים של חב' האשראי וגם חלק מקופ"ח, שהם מצומצמים יחסית לעומת חב' הביטוח). -
ביטוח נסיעות לתאילנדסיגי בהמשך היום אקבל הצעה מהראל ואז אדע את הנתונים המדוייקים, אבל כבר ממה שראיתי באתר שלהם (יש אפשרות לקבל הצעה און-ליין) הם לא יותר זולים מפאספורטכארד, אם תשווי תפוחים לתפוחים.
דוגמא שרלוונטית לדי הרבה אנשים - החרגות. פאספורט כארד מכסה גם טיפול במצבים שמוחרגים ע"י חברות אחרות. לא לכל אחד זה רלוונטי וכל אחד יעשה את השיקולים שלו, אבל כאמור מדובר במוצרים שונים, ובעלות דווקא די דומה.
-
ביטוח נסיעות לתאילנדאני בדקתי מול פאספורט קארד ומול הראל. הראל זו החברה שויזה כאל מבטחת דרכם ואם יש ויזה בינלאומית אז מקבלים הנחה. מבחינת העלות יוצא די דומה (כ54 דולר לשבועיים).
אפשר להכנס לwoby ולהשוות ביטוחי נסיעה לחול ומה כל חברה נותנת. הרבה פרטים וקצת מבלבל.
הנטייה שלי כרגע זה ללכת על פאספורט קארד.
-
ביטוח נסיעות לתאילנד -
ביטוח נסיעות לתאילנדההצעות שקיבלת יקרות.
דרך למטייל שגם דרכם, החברה המבטחת היא הראל. המחיר הוא 1.65 ליום שזה 23 דולר לשבועיים. ותוספת אקסטרים זה 22 דולר.
עם אקסטרים ועם מטען אישי יוצא 39.9 דולרים.
בפאספורט קארד גם יוצא מחיר דומה. 2 דולר ליום, 7 דולר לספורט אתגרי, 7 דולר לכבודה. בסך הכל 42 דולרים.
הביטוח הכי יקר הוא הרחבה של הביטוח בכרטיס אשראי.