ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

ביטוח נסיעות לתאילנד

פורום תאילנד
    16
    53
    8824
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • ad100
      ad100 נערך לאחרונה על ידי

ביטוח נסיעות לתאילנד

ms  , אם יקרה לך משהוא אז תעשה ביטוח חיים ודי , 

יונה בשבילי את קוראת את הפוליסה ? ממש לא , כנראה אני קראתי ואתם לא' אבל נזרום , אם מה שמענין אתכם זה החזר על כרטיס הטיסה שזה המקרה האחרון שמתומחר בפוליסה  אז בבקשה תהנו , הסכוי שתקבלו משהוא שואף לאפס ואם תקבלו אז ממש לא כדאי לכם לקבל ותבינו לבד למה 

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • m_s
        m_s נערך לאחרונה על ידי

ביטוח נסיעות לתאילנד

חבל שאתה מתעקש, אין לך בדיוק מושג על מה אתה שח.
        מה קשור ביטוח חיים לכיסויים הכלולים בביטוח נסיעות (רפואי, ספורט אתגרי, הטסה רפואית, החמרה של מצב קיים, חילוץ והצלה, הטסת גופה, כבודה....) ?
        הסעיף של ביטול נסיעה כולל גם הפסדים של שירותי קרקע (בתי מלון.....).
        מיצינו.

• הרוזן מקוסמוי
          הרוזן מקוסמוי נערך לאחרונה על ידי

ביטוח נסיעות לתאילנד

אד מציע שתקרא שוב את תגובתי , אני אומר במפורש מה כולל ומה לא ולא סתם זורק אם קרה לך משהו . 

עדיין לא הבנתי למה אתה טומן ראשך בחול ובכוח לא מעוניין להבין את הדברים הפשוטים של הסעיף הביטוחי " ביטול נסיעה לפני יציאה לחו"ל " כמובן כתוצאה מבעיה רפואית של הנוסע או משפחה מקרבה ראשונה . 

טפו טפו טפו עדיין אל יצא לי לבטל נסיעה מהסיבות הנ"ל וגם לא מאחל שיקרה לאף אחד אבל מכוח עיסוקי בענייני תיירות ונסיעות לתאילנד יש לי דוגמאות למכביר 

של לקוחות שנבצר מהם לממש את הנסיעה ונאלצו לבטל 

כתוצאה מההמלצה שאני "מכריח" את לקוחותיי לבצע ביטוח 3 חודשים לפני הנסיעה 

הם מזוכים ומקבלים את כל ההפסד שנגרם להם כתוצאה מביטול הנסיעה והכסף שהפסידו כתוצאה מתשלומי דמי ביטול כאלה ואחרים לספקי מלונות וטיסות . 

התשלום עבור הביטוח ( למי שלא הבין ) אינו שונה מהתשלום אותו הייתם משלמים גם יום לפני היציאה מאחר ומשלמים רק עבור ימי הנסיעה 

היתרון הגדול בין לעשות ביטוח 3 חודשים לפני הנסיעה לבין יום לפני הנסיעה זה 

שבעצם מתחילים להיות מבוטחים בסעיף המדובר לכל מקרה שחלילה נאלצים לבטל את הנסיעה טרם זמנה . 

א.ד אם אתה חושב שמוכרים לך סיפורים או שזה סיסמאות שברגע האמת אף ביטוח לא ישלם לך כלום אז תמשיך לחשוב כך ותמשיך לעשות ביטוח יום לפני הנסיעה שלך 

לכל אלו שמאמינים במה שאנחנו כותבים אז מוזמנים ליישם .

אני לא מאחל לאף אחד שיצטרך לאמת את דבריי כתוצאה מביטול נסיעתו אבל חלילה אם יקרה תיווכחו לדעת שאכן חברות הביטוח משלמות על כל הנזק עד 2000$ ( הסכום המדויק נא לברר עם חברת הביטוח ) . 

• ad100

ביטוח נסיעות לתאילנד

בפעם ה1010 ואחת מנסה להסביר , בפוליסת ביטוח נסיעות לחול הנושא של סעיף הביטול הוא כל כך חסר משמעות....  ואתן דוגמא על מנת שסוף סוף אולי תצאו מהמרובעות שלכם (מצטער הרוזן )    זה בדיוק כמו שתגידו לי עכשיו כדאי לך מאד לעשות ביטוח מקיף לאוטו בגלל שאם תהיה תאונה אזי ישלמו לכם על שבר מראות שזה עלות של עד 2000 שח , האם בשביל זה עושים כסוי מקיף לרכב ? ולהקבלה אלינו כאן  ביטוח נסיעות לחול הומצא על מנת לתת פתרון למצבים קטסטרופליים של אשפוז חס וחלילה ועוד מיני מריעין בישין שעלותם יכולה להסתכם בעשרות עד מאות אלפי שקלים ולא על מנת לקבל החזר דמי ביטול שמכל החכמים פה אף אחד לא קורא ולא רוצה לקרוא את הפוליסה וחריגיה (מה אני פרייר לקרוא למענו ? ) כך שמבחינה סטטיסטית הסכוי שתקבלו החזר הוא אפסי לחלוטין ואם תקבלו הוא יהיה בסכום נמוך מאד ,  המסקנה הינה שהנושא של עשית ביטוח שלשה חודשים או שנה מראש היא בטלה בשישים  . זה גימיק ותו לא , ולענין מוות או פציעה לפני טיול אזי כדאי מאד לעשות סוג ביטוח אחר כגון ביטוח חיים או מקרה נכות מתאונה שעלותו זולה והכסוי גבוה לאין ערוך .

יותר אני לא מסביר די שברתם אותי ניצחתם devil

• ad100

ביטוח נסיעות לתאילנד

בפdevil

• הרוזן מקוסמוי

ביטוח נסיעות לתאילנד

מצטער א.ד , אבל ניסינו להסביר לך את זה בדרך הכי פשוטה , עם דוגמאות ועם ניסיון מוכח מהרבה מקרים שאני אישית טיפלתי בהם מול הביטוח .

לא מבין מאיפה אתה שואב את ההצהרות שלך שזה גימיק  / שזה חסר משמעות 

הדוגמא שנתת עם ביטוח מקיף לרכב ממש לא קשורה לעניין זה ואפילו לא כניסיון להמחיש באמצעותו את עניין זה . ( ממש לא דוגמא טובה ) . 

לצערי , אתה לא מדבר לעניין ואף מטעה בטיעונך את הגולשים 

טוב תעשה אם לא תסביר יותר ולא מהסיבות שציינת ( שברנו , ניצחנו ) 

• m_s
                  m_s נערך לאחרונה על ידי

ביטוח נסיעות לתאילנד

אתה משהו משהו, חשבתי שמיצינו אבל אתה מתעקש להמשיך לשבת על קן הנמלים.
                  צר לי חבר, אבל אין לך הבנה בסיסית בנושא ודוגמת ביטוח הרכב והחיים שהבאת, רק מבליטה ומדגישה זאת.
                  לא עושים ביטוח נסיעות למען סעיף ביטול הנסיעה, הביטוח נעשה במטרה לכסות את הסיכונים בטיול וסעיף הביטול, הוא בילט אין כחלק מהפוליסה.
                  בדוגמה שציינת, ביטוח שמשות הוא הרחבה נרכשת ולא חלק מפוליסת רכב מקיף.

היות ואדם סביר רוכש במילא את ביטוח הנסיעות, אזי ההמלצה לרכוש זאת סמוך למועד רכישת כרטיס הטיסה ושירותי הקרקע ואז במקרה שהטיול יבוטל, יקבל החזר על ההפסדים שנגרמו. 
                  פיצוי של מאות או 2000$ אינו בטל בשישים, שאותו לא תקבל באם תיאלץ לבטל את הנסיעה, לפני שהביטוח נרכש.
                  ביטוח חיים כלל אינו שייך לנושא, אתה רק מסתבך בדוגמאות לא רלוונטיות.
                  רכישת ביטוח הנסיעות, אינה מכסה אותך בשלב שלפני הנסיעה בפני מחלה, פציעה, מוות ושום דבר, אלא רק לעניין ביטול הנסיעה, באם נבצר ממך לנסוע, עקב סיבות רפואיות שלך או של קרוב מדרגה ראשונה.
                  מהיכרות קרובה של הנושא, תתפלא כמה תביעות משולמות תחת סעיף זה.
                  קאפיש???

• הרוזן מקוסמוי

m_s שלא יחשבו שעשינו יד אחת
                    • m_s
                      m_s נערך לאחרונה על ידי

m_s שלא יחשבו שעשינו יד אחת

במקרה הוא נפל עם מומחים בתחום blush ובתזמון גרוע מבחינתו.

• RAGGAE man in SOLO club hear The SOUND of SAMUI
                        RAGGAE man in SOLO club hear The SOUND of SAMUI נערך לאחרונה על ידי

m_s והרוזן תהיו בריאים..

כמה סבלנות יש לכם...

שנה לא הייתי פה וכלום לא השתנה אצלו..הוא פשוט אוהב ומחפש להתווכח למרות שברור שהידע שלו מוגבל {אם קיים בכלל}

אני זוכר בזמנו כשגרתי בקוסמוי הוא ניסה "לשכנע " שאני טועה על איזה אזור שנמצא מטר מהבית שלי...{בדיחה טובה תמיד זוכרים}

בקיצור חבל על האנרגיה שלכם. כל מי ששכל בראשו יודע עד כמה חשוב עניין הביטוח

לילה טוב

• ad100

m_s והרוזן תהיו בריאים..

מה לא הבנתם ? מיליון סיפורים ובלי דוגמא אחת , לך לאשתך ותוציא מהקלסר דוגמא אחת ותביא אותה לפורום , כמה מלל כמה סיפורים ?. תביאו דוגמא אחת של אדם שקרה לו משהוא ובגלל זה הוא קיבל פיצויי על ביטול טיסה ושירותי קרקע 

ואני עוד פעם מסביר (לא חיבים תגובה יש פה עוד אנשים בפורום  שדוקא כן מבינים את מה שאני מסביר ) 

שמחשבים מחיר של כסוי ביטוחי אזי לוקחים את הסכוי שיקרה מקרה הביטוח כלומר הסכוי שהחברה תשלם עבור ביטול טיסה ושירותים אחרים כתוצאה ממקרה הרשום בפוליסת הביטוח ,מכיוון שהחברה לקוחת מחיר נמוך מאד על הכסוי הזה היא משערת ואני אומר מבחינה סטטיסטית אקטוארית שהסכוי שיקרה מקרה הביטוח כפי שהוא מכוסה בפוליסה הוא הוא קטן מאד עד זניח (לא עלינו טפו טפו ) ולכן אתם יכולים להיות די אישים אם לעשות חודש חודשים או שלשה מראש .

• eladw
                            eladw נערך לאחרונה על ידי

m_s והרוזן תהיו בריאים..

לאבא של חבר שלי גילו סרטן בשבוע שהוא היה צריך לטוס לסקי. והוא קיבל החזר על חופשת הסקי שהוא ביטל.

חבר אחר שלי קיבל פריצת דיסק לפני הטיסה וגם הוא קיבל החזר.

הבטחת בהודעה 44 שתפסיק כבר עם הויכוח הזה. אני לא מבין למה אתה מקפיץ אותו עוד פעם. מצידנו אתה יכול לבטח את עצמך גם כשתגיע לשדה התעופה או פשוט לסמוך על הביטוח חינם של הכרטיס אשראי.

רק חבל שיש סיכוי, אפילו קלוש, שלמישהו תתבטל הנסיעה והוא לא יקבל החזר כי הוא הקשיב לשטויות שלך.

• ad100

m_s והרוזן תהיו בריאים..

תודה שכנעת אותי ותודה על האישור  , יש לך את הטלפון של הויזה על מנת לעשות ביטוח חינם ?   

• 1
                              • 2
                              • 3
                              • 3 / 3
                              • פוסט ראשון
                                פוסט אחרון