WIZZ AIR
-
שלום,
חיפשתי את המידע באתר שלהם אבל לא מצאתי. אנחנו טסים מחר לוורשה עם וויז. רציתי לשאול לגבי העלאת אוכל לתינוקות ומים למטוס האם הם עושים בעיות? תודה
-
WIZZ AIRלא עושים בעיות.
-
WIZZ AIRמנתב"ג לא יעשו בעיות ולא קשור בכלל אם זה נוזלים כמזון תינוקות או נוזלים באופן כללי.
בחזור מוורשה, לא חזרתי אולם מקאטוביץ' עם וויזאייר חזרתי והיו על המטוס משפחות עם ילדים תינוקות ולא זכור לי שהייתה בעיה כלשהי.
הכי חשוב לעמוד בתנאי גודל ומשקל הכבודה ולא לסמוך על מר מצליח, להדפיס כרטיסי עליה למטוס ולהיות מוכנים.
-
WIZZ AIRתודה. ויש איזה המלצות על ורשה? איפה כדאי לקנות שם זלוטי?
-
WIZZ AIRאני הזמנתי לנתב"ג,בנק הפועלים.
לשלם בחנויות,שילמנו באשראי. וורשה זולה מאוד ביחס לישראל.
שערים בקנטורים(צ'ינצים) היו לא טובים כל כך...
אם תצטרכו לקבל החזרי מס בשדה תעופה שם,תבקשו רק בזלוטי ותקנו לכם בדיוטי משהו..
-
WIZZ AIRחזרתי אתמול מורשה. עיר חביבה ביותר. מבחינת sight seeing היא לא כמו פראג ובודפשט ותתאים יותר לחובבי היסטוריה / יהדות / מוזיאונים . בכל מקרה , מה שמפצה על כך היא העובדה שהמחירים של המסעדות פחות או יותר חצי או כשליש מהארץ והאוכל מעולה ! אם אתם אוהבים לשתות אז התמזל מזלכם כי ניתן למצוא הרבה פאבים שכונתיים שמוכרים שליש בירה מקומית ב-4 זלוטי שזה בעצם 4 שקלים וכמה אגורות , מטורף ! מיותר לציין שהבילוי העיקרי שם בערב זה לשתות ובכמויות.
לידיעתם ישנם שני ימים עיקריים בשבוע שהם ראשון וחמישי שהמוזיאונים /טירות/ ארמונות הם בחינם (לא שהמחירים הם יקרים בכל מקרה). ממליץ לבקר במוזיאון היהודי החדש - מוזיאון ענקי ומעוצב שניתן להעביר שם כמה שעות בלי בעייה. ניתן לשכור אופניים עירוניים במחיר מצחיק של 10 זלוטי הפעלת חשבון + זלוטים ספורים עבור כל שעה נוספת.
מבחינת המרה - לא להמיר בשום פנים ואופן ב-OLD TOWN. השערים גרועים , לפעמים עד כדי אובדן של 25% מההמרה. הם כנראה מסתמכים על תיירים שלא עושים בדק בית לפני שממירים כסף. שערים טובים ניתן למצוא במנהרה התת קרקעית מתחת לצומת הראשית של הצנטרום - לא רחוק מהתחנה המרכזית. יש שם שלושה KANTORIM - אחד גרוע של INTERCHANGE , ועוד שניים קטנים יותר שאחד מהם טיפה יותר טוב מהשני ממה ששמתי לב אז תשוו בין שניהם. כשאני הייתי שם המרתי יורו אחד ל-4.13 זלוטי. אבל ... שמתי לב שבשני הקנטורים הללו גם שער ההמרה של השקל מול הזלוטי הוא טוב מאוד ולמעשה אם הייתי בא עם שקלים מהבית הייתי מקבל יותר זלוטי !
מקווה שעזרתי.