רומא ביולי
-
רציתי לקבל קצת עצות לגבי טיול שאני מתכנן ביולי. אני בן 22 ורוצה לטוס לבד או עם חבר.
אז ככה הייתי ברומא לפני כמה שבועות ולא היה ברשותי כרטיס חזור. משם קניתי כרטיס חזרה לארץ שמשלב גם הלוך שוב ב 13.7. את הכרטיס הזה רכשתי רק בשל העובדה שהיה יותר זול מכרטיס בודד לארץ.
בכל מקרה כרגע אני לא רוצה לזרוק את הכרטיס הזה לפח אז חשבתי לטוס חזרה לרומא אבל עם קצת שינויים. אני צריך שמישו ימליץ לי על אופציות שיש לי לטיול באירופה בחודש יולי לא להרבה זמן משו כמו שבועיים אולי. אני לא ממש רוצה להישאר ברומא אולי מקסימום ליום וזאת בשל העובדה שממש חם שם בחודש הזה ויש לי בעיה עם חום אני ממש לא מסוגל לטוס למדינות שחם בהם אלא אם כן זה איזור של חופים וים. אבל טיול בעיר עם מוזיאונים ועתיקות בחודש חם ולח זה ממש לא הכיוון שלי. אני פתוח לכל אפשרות שהיא אני פשוט לא יודע ולא מכיר דברים באיזור. אולי חופים שיש באיטליה? או אולי לנחות ברומא ומשם לטוס למדינה קרה יותר כמו לונדון ואמסטרדם, משו שיוזיל תעלויות ברגע שזה יהיה מרומא כבר ולא מהארץ.
אני לא פוסל גם אפשרות לוותר על הכרטיס טיסה לרומא ופשוט לטוס למקום אחר. השאלה איזה יעדים נעימים יש באירופה שלא חם בהם ממש ביולי אוגוסט?
אני גם ממש אוהב נופים וטבע אז חשבתי אולי מאיטליה ליסוע לשוויץ או אוסטריה ולטייל שם. בקיצור יש לי הרבה אופציות אבל אני לא ממש יודע מה כדאי לעשות.