ניווט

    לוגו למטייל

    פורום למטייל

    • התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

    טירת נוישוונשטיין עם ילדים

    פורום טיולי משפחות
    3
    3
    1513
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • itaimaya
      itaimaya נערך לאחרונה על ידי

      שלום, אנחנו מתכוונים לבקר בטירת נוישוונשטיין ובסביבה עם ילדים (6, 3) בחודש הבא. שמענו טענות לפיהן כדאי לוותר על הסיור בטירה עצמה, ולהסתפק בסביבה (גן, נוף וכו`). הסיבה היא שהסיור עצמו לא מלהיב, יחסית, ומשעמם ומעייף לילדים קטנים. מה דעתכם? בנוסף, האם באמצע מאי צפויה להיות בעיית עומס במקום, וכדאי לקנות כרטיסים מראש (ולהתחייב לתאריך מסוים - שאולי נרצה לשנות אותו במידה ומזג האויר יחייב), או לקחת צ`אנס, להגיע למקום ולקוות לטוב. תודה מראש וסוף שבוע נעים לכולם.
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • סיגלית
        סיגלית נערך לאחרונה על ידי

        טירת נוישוונשטיין עם ילדים:Re
        הביקור בטירה מרתק לילדים גדולים ובני נוער. יש סרט מעניין על חייו של לודוויג וגם תוך כדי הסיור שומעים סיפורים פיקנטיים. ילדים קטנים לא יתעניינו בסיור. ערכו את הסיור רק אם אתם מעוניינים בכך ולא עבור הילדים. במאי לא נראה לי שצריך לרכוש כרטיסים מראש.
        תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • yahelno
          yahelno נערך לאחרונה על ידי

          טירת נוישוונשטיין עם ילדים:Re
          היינו עם ילדים והצעיר בהם היה בן 3. הוא היה מהופנט מהביקור. הנסיעה בכרכרה עם הסוסים, ההליכה בשביל לטירה ובטירה עצמה הוא היה מרותק להסברים שלנו (הנה המיטה של המלך, כאן המלך אכל וכו`). הכל תלוי איך אתה מסביר ובאיזו גישה אתה מגיע. היינו ביוני ולא הזמנו כרטיסים מראש.חיכינו 10 דקות בתור וחצי שעה לסיור שלנו.
          תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
          • 1 / 1
          • פוסט ראשון
            פוסט אחרון
          ×