THE WYLD ברלין
-
שלום לאוהבי ברלין.
מי היה ב THE WYLD ויכול להמליץ לגבי מקומות הישיבה ?
אני רוצה לקנות כרטיסים זולים כ-22 אירו לתאריכים בעוד חצי שנה .
כמובן שמקומות מקצה השורה.
האם אפשר לראות משהו ממקומות האלו ?
כמעט ואין מבחר לכרטיסים מוזלים לדצמבר.
תודה רבה .
-
THE WYLD ברליןהיי מישל,
"המופע THE WYLD מומלץ בחום - לדעתי כדאי להשקיע במקומות טובים - כל מקום באמצע האולם - גם בשורות האחרונות זה מקום טוב - פחות טוב בצדדים."
"מדובר במופע מאד מיוחד המשלב הכל מכל - אקרובטיקה, ריקוד, שירה, תעופה באוויר, ואפילו מופע כלבים קצרצר - משהו בסגנון וגאס לגמרי (למי שהיה) בעיניי ברמה מאד גבוהה. מתאים בהחלט לילדה/נערה בת 14. יש מופע אחד בשעות שונות - לא נראה לי שיש הבדל - תבחרו במה שנוח לכם. האולם לא מאד גדול. אני הייתי מציעה לבחור במושבים משורה 7 ומעלה (כדי שניתן יהיה לקבל גם אפקט של הבמה כולה) וכדאי באמצע האולם כלומר אפשר קצת בצד אבל לדעתי (האישית) לא כדאי ממש בצד כי מאבדים חלק מהאפקט. המופע מאד מאד מפתיע, כל רגע משהו אחר ושונה. מתחיל קצת חלש במעין שיעור בלט (בהתחלה חשבנו שאולי טעינו...) אבל תוך כמה דקות הופך בהחלט להיות INTO THE WYLD שזה שיר הנושא שלהם. ממש אין צורך בשפה (יש כמה מלמולים בגרמנית אבל שוליים מאד)."
"אנחנו מאוד אוהבים מופעים בסגנון לאס וגאס ומאוד נהננו מהשואו ובמיוחד מהעושר הרב של התלבושות .
בעיננו זה היה אחד השיאים של הביקור בברלין.
נכון , מודה שלא התפעמתי כמו במופע O בלאס וגאס , אבל בהחלט יכולה לומר שזה עמד ברמה בכבוד והיו כמה קטעים מרשימים ביותר !!!
בקיצור- מומלץ מאוד מאוד !
חובה להזמין מקום מראש . המופע חדש והאולם מלא בכל ערב בתקופה זו .
מספיק להזמין את המקומות הזולים כי רואים טוב מכל מקום (ישבנו בצד ימין , אזור C , שורה 8 כסאות 5-7 ) וביום ראשון המחירים זולים יותר מבשאר ימי השבוע (עלה לנו 37 וחצי יורו לכרטיס ). את הכרטיסים הדפסנו בבית והבאנו איתנו לאולם ."
אנחנו קנינו ברגע האחרון, למופע אחר באותו אולם..
שורה אחרונה בצד. ונהננו מאוד...
אבל בדיעבד הייתי משקיעה יותר ובוחרת מראש את הכרטיסים הטובים ביותר.
תיהנו
-
THE WYLD ברליןחזרנו לפני חודש מברלין והיינו פעם שניה בהופעה בתיאטרון פרידריך. הפעם היינו ב THE WYLD פעם קודמת במופא שאו מי .בשתי הפעמים רכשתי כרטיסים הרבה זמן מראש במחיר מוזל של 19 יורו בשורות הראשונות בצד. 4 כסאות ראשונים. רואים את המופע מצויין . אפשר גם להתקשר לקופה ולהזמין בטלפון והם שולחים ואוצ'ר במייל
-
THE WYLD ברליןאני רואה שלי כבר דאגה לצרף את הרשמים שלי מהמופע.. (נהדרת !)
אכן נהנינו וראינו מצויין גם מהצד.
באמת התחיל משעמם עם המופע בלט ולא הבנו מה קורה ואם עדיף להירדם ... אבל אז התחיל השואו האמיתי.
ממליצה לנסות ולקנות מושבים שאינם ממש בקצה השורה , כמו שאנחנו קנינו בכסאות 5 ואילך (ולא 1-4) ומשורה 7 ומעלה