גירסא חדשה ל-Sygic??!!
-
גירסא חדשה ל-Sygic??!!נראה לי שמספיק ללחוץ על המפה כדי לקבל את התפריט עבור המסלול. לא צריך להקפיד על החלק התחתון. הטעות שלי היתה שניסיתי ללחוץ על כל הכפתורים האפשריים, רק לא על המפה...

-
גירסא חדשה ל-Sygic??!!פסגות מושלגות
הבעיה לא אצלך,
זה אכן לא ברור מאליו שצריך ללחוץ על המפה
אין לך מושג כמה חפרתי באינטרנט כדי למצוא מענה..
וגם בעיה שהייתה לי בעבר:
לא נשמעו הנחיות קוליות
ולא משנה כמה קבצי קול התבקשתי להוריד (והורדתי) ולא עזר..
עד שנפתר לבד (אולי אחרי עדכון גרסה)
הניווט עצמו בעזרת התוכנה מצויין אבל הממשק רחוק מלהיות מושלם.
לכן בלית ברירה הפכה אצלי לתוכנת גיבוי לוייז
-
גירסא חדשה ל-Sygic??!!לגבי שאלות תפעול של Sygic ממליץ לכם גם לפנות במייל לשירות התמיכה שלהם.
פעמיים בעבר פניתי אליהם וקיבלתי תגובה מהירה ומפורטת.
-
גירסא חדשה ל-Sygic??!!מנסיוני נוצרות תקלות כשמורידים את מפת ישראל. לא היו לי הנחיות קוליות ולאחר שהסרתי את מפת ישראל הם חזרו. אז גם אין בעיה לעבור לתפריטים בעברית והנחיה קולית בעברית
-
גירסא חדשה ל-Sygic??!!dyarok, נראה לי שבעיות הקול זה עקב אכילס של סיג'יק. גם לי היו המון בעיות עד שהצלחתי להתאפס על הקונפיגורציה הנכונה. צריך היה להתקין קול רגיל וגם Text-To-Speach וגם קול ל-TTS. למרות זה, אני בעד סיג'יק בגלל שכשההוראות הקוליות סוף סוף עובדות אז הן נהדרות. כשניסיתי את ווייז לזמן קצר לא הייתי מרוצה באותה מידה. לכן כל כך חשוב היה לי למצוא דרך לעשות סימולציה, כדי לוודא שאכן יש קול.
ozzz, שלחתי שאלות לתמיכה הטכנית ביחד עם פתיחת השרשור הזה. הם עדיין לא ענו. מהנסיון שלי הם באמת עונים בד"כ, אבל לוקח להם קצת זמן.
צחצח, אכן גם לי היה שלב שמפת ישראל עשתה בעיות. זה בגלל שבהתחלה הורדנו את גירסת הנסיון עם מפת ישראל לשבוע, ואז נגמר השבוע והסיג'יק נשאר עם מפה שאין לה רשיון, ולכן הוא עבר למוד חינמי ללא רשיון, שהוא גם בלי הוראות קוליות. גם כשקניתי רשיון לאירופה הוא עדיין התבלבל עם מפת ישראל, והיה צורך להוריד את המפה ולהתקין מחדש ו/או לנקות קבצים.
מעניין שכולם באמת מרוצים מסיג'יק וממליצים עליה, אבל מסתבר שכולנו נתקלנו באותה בעיה עם ההנחיות הקוליות. עד עכשיו חשבתי שאני היחידה...