תביעה על תאונה במהלך סקי
-
תביעה על תאונה במהלך סקי:Reצ`ארלס, תודה על ההסבר, אני מבינה שהמגן הזה אינו מצרך חובה לגולשי סקי, (לכן כנראה שלא ידעתי על מה מדובר). אם כבר בשאלות לגבי הבדלים בין סנובורד לסקי עסקנן אז שאלה של בורות - האם יש הבדל בין מכנסי גלישה לסקי לבין מכנסי גלישה לסנובורד. למעשה די ברור לי שיש אך השאלה היא מה השוני והאם יש בעיה לרכוש מכנסי סנובורד כשבעצם עושים ``סתם`` סקי. תודה, מיכל -
תביעה על תאונה במהלך סקי:Reואתה לא יכול להרגע? עושה רושם שאתה אוהב לריב עם כולם. לדעתי, אם אין לך דברים מועילים וחכמים לאמר עדיף שתשתוק -
רות היקרה!אני כמעט בטוח בוודאות ששם משפחתך נשמע בערך כמו גולדברג או משהו דומה לזה. את עובדת בארגון ``בצלם``? את נשמעת כמו יפת נפש שפגעו בציפור נפשך. עד כה,לא ראיתי שום דבר חכם שכתבת ולמעשה,את לא ממש מורגשת כאן. אז כן,קשה לי לשמור על ``הפה`` שלי כשמדובר בחבורה של חוצפנים שרק יודעים לקטר,להכפיש,לבוא בדרישות ללא כל צל של נימוס,לזלזל בחוקי הפורום מתוך עצלות או השד יודע למה . במצבים כאלו,אני מודה,אני מתקשה לשמור על דרך ארץ. אבל לפחות אני תורם לקהילה הזו! מה את תרמת? אולי תאספי את כל חתולי הרחוב ותגדלי אותם בעצמך?! -
יוס הנחמדאכן שם משפחתי דומה לזה. חתולים אני לא אוהבת אבל סקי ואנשים נחמדים לטעמי. שיהיה לך ערב טןב וקצת אנרגיות חיוביות.