סנובורד בתחילת דצמבר
-
שלום לכולם,בעקבות גיוס באמצע דצמבר רציתי לצאת לחופשת סנובורד בתחילת החודש, רציתי לדעת איזה יעד מומלץ (חופשה שנייה) , איך התנאים לגלישה באיזור התאריכים האילו, ועדיף לטוס קצת לפני אולי כדי לא להתנגש עם המחירים של חנוכה ?
תודה רבה לעוזרים
-
עכשיו סוף יוניתחילת דצמבר תהיה אחרי סוף נובמבר, בעוד כ-150 ימים.
-
dfl, היית חייב לכמת את זה בימים?.. איזה באסה לקלוטשתחילת העונה עוד כ"כ הרבה זמן !
-
למה עוד 150 יום, אפשר גם מחר ....לטוס לניו זילנד
ולגלוש ....
לעידן.
לגבי תחילת דצמבר, השאלה היא מה התקציב
קטן או גדול
-
סנובורד בתחילת דצמברואל טורנס הינו העיירה הכי גבוה באירופה ולפי האתר של ואל טורנס הם בדרך כלל פותחים בשבוע האחרון של נובמבר, אין דרך להבטיח כלום אבל זה נראה לי האפשרות הכי טובה
-
סנובורד בתחילת דצמברלא הייתי מתכנן על כלום.
סביר שזרמט וסאס פיי בשוויץ יהיו פתוחים.
רק להשוואה בזרמט בחנוכה השנה (שבוע מאוחר יותר) היה קרחי ולא נעים.
ולשם הקוריוז בחום של היום.
תוך 24-36 שעות אפשר לגלוש http://www.snow-forecast.com/resorts/Coronet-Peak
-
סנובורד בתחילת דצמברהיינו בחנוכה שעבר 15 לדצמבר באישגל
היו תנאים מצויינים רוב האתר היה פתוח מומלץ !!
-
שלא יבלבלו אותךראיתי את שאר התשובות, אנשים מספרים מה גבוה ומה נמוך, איפה היה טוב וכמה היה לבן.
הכל נחמד, אבל כל סיפור כזה טוב לשעתו.
תקופת ה pre-season, יותר משאר החורף, מועדת לשונות גדולה בתנאי השלג משנה לשנה. סביר מאד שיהיה שלג איפשהו, אבל אין שום טעם להמר עכשיו. שריין לך את השבוע שמתאים לך, אבל את כל השאר תכנן ובצע ממש ברגע האחרון. אולי יעלה 100 דולר יותר (בטיסה, כנראה) אבל תעשה סקי במקום סתם להצטלם על רקע הרים לבנים שמקרוב מתגלים כגושי קרח ובוץ.
עריכה: ראיתי עכשיו שאתה עושה סנואובורד. אם כך, שכח מהעצה שלי, לא משנה לאן תיסע ומתי, רק חסוך כסף לבירה. -
שלא יבלבלו אותךשלום, האמת קצת בילבלת אותי. כפי שצייני זאת הפעם השנייה שאני אעשה סנואבורד ולכן אני קצת מתקשה להבין מה ההבדל מבחינת איכות השלג אשמח אם תסביר לי קצת ועל הדרך אם יש לך באמת מקום מומלץ במידה וכמו שאתה אומר אין צורך להזמין בדקה ה90..
תודה
-
למה עוד 150 יום, אפשר גם מחר ....שלום
, ההתקציב הוא עד 1200 אירו לחבילה שכוללת טיסות,מלון,העברה,השכרת ציוד וסקי פס.(הכל בעצם)
-
מה לא ברור?זה עניין של מזג אוויר.
לא נשלט. אולי בתפילות, אבל לא ברור למי.
אולי יהיה שלג טוב באוסטריה, אולי בואל טורנס, אולי בטין, אולי בזרמט. אולי בשום מקום.
חכה לסוף נובמבר והזמן לך חופשה לאתר עם השלג הכי טוב בשבוע שלך. מוזמן לחזור לכאן לקבל עצה רלוונטית, במקום סיפורי מורשת קרב של גולשים שעשו סקי ״מדהים״ באיזשהו דצמבר.