ניווט בצד המערבי
-
אז יש כרטיסי טיסה, מסלול, רכב, ביטוח.
צריך לקבל החלטה לגביי הניווט. האם גוגל מפס ווויז מספיק טובים בשביל להתנייד בל.א. לוגאס, כביש 1, ס.פ, יוסמטי פארק?
-
ניווט בצד המערבילא. יש באיזורים האלה מרחבים שלמים בלי קליטה סלולרית.
תתקין לגיבוי תוכנה לנווט אופליין (ותוריד את המפות בבית).
-
ניווט בצד המערביחפש בפורום לפי מילות מפתח "GPS" או "ניווט", יש מלא שרשורים בנושא
-
ניווט בצד המערביהסתדרתי בכל האיזורים האלו עם מפות ושילוט. מחוץ לעיר ה- GPS איננו חיוני, לדעתי.
-
ניווט בצד המערביאפילו לעבודה אני מפעיל וייז...
-
ניווט בצד המערביווייז, כידוע, שייך לגוגל ובגוגל מאפס יש הודעות בגין תקלות או בלתמ"ים בדרך שכתוב בהם שהם מתוך ווייז, שתי התוכנות מקושרות ביניהן און-ליין.
-
ניווט בצד המערביאכן. אבל לנווט בלי GPS בכלל? זו לא שאלה של חוש כוון והתמצאות.
ה GPS עוזר בהערכת זמנים (עוד כמה זמן נגיע?) והמנעות מפקקים (במידת האפשר). אפילו בשביל אלו כדאי להפעיל GPS ולא לנווט עם מפות.
-
ניווט בצד המערביעל איזה מבין האפליקציות תמליצו? SYGIC? TOMTOM? או אחרת?
תודה =]
-
ניווט בצד המערביאפשר להסתדר בלי GPS.אבל אני לא רואה סיבה לעשות את זה כשהאפשרות זמינה בחינם או במחיר סמלי
-
ניווט בצד המערבייש את osmand ו citymaps2go שלא דורשות חיבור אינטרנט וניתן להתקין ולהוריד מפות בחינם.
לא הייתי צריך יותר מזה באזורים שרשמת. לצורך גיבוי גם הדפסתי הוראות נסיעה של המפות של גוגל.
-
ניווט בצד המערביההמלצה הכי טובה היא להוריד את כל אחת מהתוכנות, לשחק איתה קצת, לנסות לנווט איתה בנסיעה אמיתית כאן בישראל ולהחליט עם איזו תוכנה אתה מסתדר הכי טוב.
עד היום הסתדרתי עם אפליקציות בחינם. כאשר יש חיבור רשת אז מעדיף וייז או גוגל מאפס בעיר בגלל שתמיד מוצא מה שאני מחפש. בתוכנות אופליין משתמש בעיקר ב OSMAND. אבל בהחלט כדאי לבדוק גם MAPS.ME
מידיי פעם, כמו עכשיו, יש מבצע כסאח של סיגיק ותמיד מתלבט אם לקנות... כנראה שהפעם אקנה...
-
ניווט בצד המערבייש מצב שבחלק מהאזורים שציינתי אין קליטה? למעט הנסיעה מל.א. לוגאס
הקטעי קישור הם: ל.א. לוגאס וגאס לסנטה ברברב כביש 1 לס.פ. ס.פ. ליוסמיטי וחזרה
-
ניווט בצד המערביכן בהחלט. בארה"ב יש אזורים גדולים שבהם יש קליטה רק לחברה מסויימת או שאין בכלל (זה קצת פחות נפוץ אבל קיים). אם אתה יודע על איזו רשת תהיה אתה יכול למצוא מפות כיסוי.
-
ניווט בצד המערביהיי
אני כותב מתוך חפירות כאן בפורום והתייעצות עם מטיילים שטיילו במערב ארצות הברית . כדאי לנווט עם אפליקציה הנסמכת על לוויינים ולא רק על רשת סלולרית בגלל איזורי קליטה . רכשתי מEbay מכשיר עם מסך 7' הכולל מפות המסך גדול ועושה את עבודת הניווט .
מאוחר יותר ראיתי והתנסתי עם אפליקצית Sygic העובדת גם על הפלאפון ולדעתי היא עדיפה על GPS יעודי .
בהצלחה
דורון.
-
ניווט בצד המערביאכן, לא רואה סיבה לקנות מכשיר GPS יעודי אם יש לכם מכשירים סלולריים מהעשור האחרון...
אם יש טאבלט, מה טוב.