ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

חודש וחצי במרכז אמריקה

פורום מרכז אמריקה
    2
    4
    1596
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • Lidor_3502871
      Lidor_3502871 נערך לאחרונה על ידי

היי אנחנו מתכננים טיול של חודש וחצי (ירח דבש) מתחילת ספטמבר ועד אמצע אוקטובר למרכז אמריקה. אנחנו מתעניינים בחופים, נופים, עיירות מעניינות וכו'.

אשמח להמלצות על אתרים שכדאי לבקר בהם ובניית המסלול באופן שנמצה את הטיול כמה שיותר 🙂

תודה לעונים

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • גדליהו מהגרעין
        גדליהו מהגרעין נערך לאחרונה על ידי

חודש וחצי במרכז אמריקה

קודם כל חשוב להבין שמדובר בעונה הרטובה-

כדאי לקרוא בצד שמאל של הפורום תחת שאלות נפוצות את תגובות הגולשים לטיול בעונה הרטובה.

מעבר לכך הייתי מציע אחת מהשלוש- קוסטה ריקה-פנמה, מכסיקו בלבד או מכסיקו  משולב גווטמאלה.

תצטרכו קצת לקרוא ולהחליט על כיוון, כי לבקש מסלול למרכז אמריקה- אפשר ליצור הרבה אופציות- אבל אתם צריכים להיות אלו שמצמצמים- אתם יכולים גם לקרוא במדור עפתי על מה יש לארצות להציע ( שוב קישור בצד שמאל של הפורום) ולראות למה אתם מתחברים.

• Lidor_3502871
          Lidor_3502871 נערך לאחרונה על ידי

חודש וחצי במרכז אמריקה

היי גדליהו

תודה על ההתייחסות 🙂

בדקנו והחלטנו ללכת על מקסיקו בלבד (בשילוב בליז אם זה נחשב), העניין הוא שיש לנו 5 שבועות שלמים ומאוד הייתי רוצה לשלב בטיול דברים נוספים מעבר לחופים, כמו עתיקות, עיירות מיוחדות וטבע (יערות, מפלים, הרים וכו').

אנחנו נוחתים וממריאים משדה התעופה במקסיקו סיטי, מהמלצות ובירורים הגענו למסלול הבא:

לבלות יום אחד במקסיקו סיטי ומשם לקחת טיסה לקנקון,

לבלות יומיים בקנקון , משם 4 ימים באיסלה מוחרס, משם לפלאיה ל7 ימים, משם לקוזומל ליומיים, משם ל3 ימים בטולום.

אחרי זה לנסוע לבליז סיטי ולאי קולקר לעוד 4 ימים. 

המסלול הזה לא מכסה את כל הזמן שלנו ויש לנו עוד שבוע עד שבוע וחצי שלא כיסינו.

זה מה שיש לנו עד כה, העניין הוא שהמסלול הזה כולל בתוכו רק עיירות חוף והייתי רוצה לשנות אותו/להוסיף לו קצת טבע, עיירות ולחוש קצת את המקומיים.

לכן חשבתי בהתחלה לשלב את גוואטמלה, שם לעשות טרק של שלושה ימים לסן פדרו, לראות את אנטיגואה, אגם האטיטלן ועוד אבל המליצו לי להתרכז במקסיקו בלבד כי גוואטמלה אזור קשה יחסית (מבחינת נסיעות, תנאי לינה וכו') ולא יתאים לאופי הטיול שלנו (ירח דבש).

הייתי שמחה לשמוע המלצות ממך , האם באמת עדיף לנו לעשות את המסלול ללא גוואטמלה?  ואם כן אז יש אתרים נוספים בתוך מקסיקו שעיקרם טבע/עתיקות/עיירות אותנטיות שאנחנו יכולים לשלב?

• גדליהו מהגרעין
            גדליהו מהגרעין נערך לאחרונה על ידי

חודש וחצי במרכז אמריקה

קודם כל גם לא רחוק מאזור החוף ( עד מרחק של כשעתיים) יש מה לראות מבחינת עתיקות וטבע, ואני מניח שלא תשבו בכל ישוב חוף רק על החוף ואז תעברו לעוד ישוב חוף בשביל לשבת רק על החוף ( אלא אם אני לגמרי טועה...)- ככה שתרצו להשתתף בפעילויות בעלות אופי ימי אחרות וגם תרצו לנסוע לצ'יצ'ן איצ'ה , אושמל או עתיקות אחרות , ולבקר בסנוטות ( מערות עם מים שניתן לשחות בחלקן) וכו' .

מעבר לכך- אני מתרשם שאתם לא רוצים נסיעות בתחבורה כלשהיא מתישות וארוכות לכסות מרחקים- זה אומר שמאחר ואתם ממילא כרגע מתוכננים לטוס חזרה מקנקון למקסיקו סיטי- תוכלו לטוס דרך שבוע בסן קריסטובל ולטייל בסביבתה, ואז להוסיף עוד כמה ימים למכסיקו סיטי או לצאת לערים קולוניאליות שסביבה כמו פואבלה, מורליה, וואחקה ( 6 שעות ממכסיקו סיטי) שנחשבות לאתרי מורשת לשימור של אונסקו.

• 1 / 1
            • פוסט ראשון
              פוסט אחרון