טבק לסיגריות
-
מאחר והפסקתי לקנות סיגריות...אך קונה טבק ומגלגלת.....טסה לחודשיים באוגוסט
לארהב....
תמיד קניתי סיגריות ולא הייתה לי בעיה...האם מישהו יודע..האם ניתן לקחת במזוודה טבק..? זה מותר? שאלתי כבר בכמה סוכנויות..לאף אחד אין תשןבה...
-
טבק לסיגריותלמיטב ידיעתי אף אחד לא נותן תשובה כי לא כתוב במדויק לגבי טבק. כתוב שיש לשאול בשער הכניסה לארה"ב - PORT OF ENTRY.
אני ממליץ שאם כבר את לוקחת, שיהיה באריזות אטומות ומקוריות עם סימנים מסחריים. ואני ממליץ גם שתעשני פחות
או בכלל תפסיקי (המלצתו של מעשן, לא כבד) -
טבק לסיגריותרובן...קרידו....להפסיק לעשן...זה היה הכי טוב...אבל...זהו..
ביררתי גם לגבי אריזות אטומות,ומקוריות...התשובה ממש לא ברורה...מהשנישאר לי לעשות..אקנה ואתפנק בסיגריות....(בקזינו)
אחותך לא נוסעת .?
-
טבק לסיגריותאני יודע שבארץ קרטון אחד (פאקט) של סיגריות שווה לקרטון אחד של טבק (5 שקיות בקרטון כמו שמוכרים בדיוטי פרי). אין סיבה שיעשו בעיות.. הרי זה אותו הדבר באריזה שונה.
-
טבק לסיגריותוכמה פאקטים/קרטונים מותר לבן אדם אחד להכניס לארה"ב?
-
פאקט אחד למבוגר -
טבק לסיגריותזה לא הטבק שנימכר בדיוטי פרי...זה טבק שבה באריזה של קג...ביררתי גם על זה...אין תשובה....
-
טבק לסיגריותלאהלה,
לא הבנתי. טבק שאני קונה בפיצוציות למשל באריזות סגורות של 40 גרם כ"א. ויש לקנות גם רצף של 5 כאלו שאני מניחה שזו הכוונה לקרטון. לא תופס?
מה מוכרים בדיוטי?
אשמח לפרטים ממה שביררת
תודה
לימור
-
טבק לסיגריותטבק כזה בחבילה של ק"ג יכול לעכב אתכם וספק אם יתנו לו להיכנס כי יכול להכיל חרקים, תולעים או כד' מזערים שלא רואים בעין בלתי מזוינת. קרוב משפחה טס שלשום לארה"ב ואני מנעתי בעדו מלקחת לשם שקיקי תה של כל מיני עשבים. אני לא ממליץ על לקיחת דברים כאלה.
אני ממליץ שתקני טבק בדיוטי פרי. יותר יקר מהשוק אבל יותר בטוח שלא תהיה בעיה להכניסו לארה"ב.
-
טבק לסיגריותאם וושינגטון בתכנית, הסיגריות בווירג'יניה זולות מאוד. אגב, בשדה התעופה jfk ביציאה, 72 דולר לשני פאקטים.
עוד אגב, בארה"ב - פאקט = קופסה, חפיסה של 10 קופסאות נקראת אצלם box.
-
טבק לסיגריותקילו בטוח לא יתנו לך להכניס, כי מותר עד 250 גרם. מסכים עם ראובן לגבי שקית פתוחה - לא כדאי לקחת סיכון. תקנו חבילה בדיוטי פרי בארץ ותשאירו אותה אטומה עד אחרי הכניסה לארה"ב.
לימור - תופס. יש קופסאות כאלה בדיוטי עם 5 שקיות כשבכל אחת יש 50 גרם.
-
טבק לסיגריותאני לא מדברת על חבילה של ק"ג אלא על חבילות בודדות וארוזות של 40 גרם כ"א.
מותר? כמה?
-
טבק לסיגריותזה לא מגיע בשקית..זה מגיע בקרטון ארוז , אטום, עם סימול של המדינה..בה זה מיוצר...אך ללא ספק כמו שרובן אומר אקנה סיגריות...ולא אסתבך...
נ.ב ..עוברת גם דרך וושינגטון...
תמיד אחרי חודש אני כבר מחוסרת..."חמצן"...בוגאס...ומצאתי בתחנת הדלק בין RMBOW ל- SAHARA....סיגריות 2 חפיסות השלישית חינם...ב- 22 דולר..
לא שזה מעודד....אבל...למעשנים שבינינו...מידע חשוב.
-
טבק לסיגריותעניתי ללאהלה שדיברה על קילו. לא יודע אם מותר ספציפית להכניס שקיות טבק, אבל מדובר באותו הדבר כמו סיגריות רגילות ולכן אין סיבה שלא. ההגבלה על סיגריות רגילות היא 200 סיגריות שהן קרטון אחד (10 קופסאות) - 250 גרם. אז 6 אריזות של 40 גרם.
-
טבק לסיגריותלאהלה, גם אם זה מגיע ארוז ואטום, לא תוכלי להכניס את זה ארוז ואטום משום שזו חריגה בכמות. לכן עדיף לקנות אריזה קטנה יותר ולהביא אותה.
-
טבק לסיגריותבלאס וגאס בתחנת דלק ARCO בפלמינגו פינת KOVAL LN יש פול-מול בכ-35 דולר בערך. למיטב ידיעתי בדיוטי פרי בארץ עולה יותר. הדיוטי פרי כאן נהפך למאורת שודדים. הפול-מול בדיוטי פרי איסטנבול עולה כ-20 דולר.
-
טבק לסיגריותנכון רובן...גם שם....וגם היכן שציינתי...(ממש קרוב למסעדה של אחותי...)..פעם זה היה חלק מהפינוק בקזינו....סיגריות....
-
טבק לסיגריותהסיגריות בדיוטי בארץ באמת נורא יקרות, אבל הטבק עדיין יחסית זול. 40 דולר ל250 גרם, לטבק ברמה טובה.
-
טבק לסיגריותהוצאנו המון עשן.....על השירשור הזה.....
...העיקר...לכל הנוסעים..חופשה מהנה