לונלי פלנט - תאילנד
-
שלום לכולם הייתי מעונין לדעת אם יש טעם להשיג את הספר לטיול בתאילנד לאוס וקמבודיה? ואם מישהו יודע איך אני יכול להשיג אותו במחיר סביר אם מישהו חזר מטיול דומה ורוצה למכור את שלו אני אשמח כל עוד מדובר במהדורה מעודכנת. -
לונלי פלנט - תאילנד:Reשים לב הספר בעברית של הלונלי פלנט - לאוס קמבודיה וויטנאם בכריכה אחת שווה ל..... אל תקנה אותו קנה כל אחד לחוד גם אם אין בעברית -
לונלי פלנט - תאילנד:Reהלונלי פלנט בדרך כלל לא מי יודע מה מעודכן בכל מיני נושאים אז יד שניה זה בטח עוד פחות מעודכן שלושת הספרים האלה עולים ביחד 300 ש''ח ביחס לטיול שיעלה לך 5000 ש''ח 0.06%? -
לונלי פלנט - תאילנד:Re16.6% -
לונלי פלנט - תאילנד:Re300 שקל זה 16.6% מ5000 ??????????? כלאמר ש16.6 נכנס בערך 6 פעמים במאה כלאמר אם אכפיל 300 ב 6 אקבל 5000 -
לונלי פלנט - תאילנד:Reאופס טעות שלי... 6% -
לונלי פלנט - תאילנד:Reשטויות במיץ גזר , לא צריך לונלי פלנט לתאילנד, תגיע לשם , קח מפה מכל גסט האוס ותגיע למקומות שלא כולם מגיעים אליהם !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
קנה בתאילנדלפני שאתה נוסע למדינה, קנה בקוואסאן יש שנייה. תוכל למכור ולקנות למדינה הבאה. יש גם ספרים בעיברית שם אבל לדעתי תמיד עדיף באנגלית. אני גם ממליץ מאוד על ספרי הROUGH GUIDE. -
לונלי פלנט - תאילנד:Reאיפה אתה ממליץ לקנות את הספרים? יש אפשרות להשיג יד שניה? -
קנה בתאילנד:Reבאמצע קאו-סן או לכיוון הנהר יש דוכן של יד שניה כל ספר יעלה בין 200 ל500 בט תתמקח תוריד מחיר בנתיים תסתפק באינטרנט או תיקרה במטייל זה חינם עד תאילנד המידע הכי טוב בעדכני מהמטיילים עצמם בדרכים