טיול ליפן
-
שלום
אני מתכננת מסלול ביפן
לאחר בדיקות כאלה ואחרות גיליתי שמורות מדהימות אבל אני חוששת מההגעה ומהמרחק בנסיעות (לרשותי 21 יום לטיול)
האם מישהו כאן ביקר באחד מהמקומות הבאים:
kamikochi
jigokudani monkey park
oze national park
האי yakushima
(ביחוד האי יאקושימה)
אשמח אם תוכלו לשתף מידע.
תודה!
לימור שכותבת הודעות על הרבה מדינות שונות לאחרונה (מתכננת טיול גדול וארוך תודה לכל העוזרים!!!!)
-
טיול ליפןהייתי בקמיקוצי . ההגעה ממש לא מסובכת.
יש אוטובוס שיוצא מטקיאמה ומגיע לקמיקוצי. נסיעה של שעתיים + בדרך יפיפיה. היינו שם יום וחצי (לילה אחד) והיה נהדר
-
טיול ליפןהייתי ב-jigokudani monkey park.
מקום מדהים. אחד משיאי הטיול שלי. מומלץ להגיע עם מצלמה טובה כי אפשר להוציא שם תמונות ברמה גבוהה מאוד עם עדשה מתאימה.
כמו כן, הייתי ממליץ להגיע בחודשי החורף (סוף נובמבר עד סוף אפריל) כי יש יותר סיכוי לראות את קופים בתוך המים החמים.
לגבי ההגעה מטוקיו (לא בטוח שרלוונטי לגביכם), לוקחים את הרכבת לתחנת נגאנו (בערך שעתיים) ומתחנת הרכבת לקחתי אוטובוס של חברה מקומית (עוד 45 דק') שעוצר ב-Kanbayashi Onsen, ומשם זה עוד בערך חצי שעה הליכה דרך יער לפארק עצמו.
-
טיול ליפןתודה רבה לכם!!! אני גם מאוד רוצה להגיע לאי הצפוני בתחילת הטיול כלומר סוף אוקטובר. האם הקור יהיה נסבל ולא יהיה גשום כל הזמן? ביקרתם בו? אשמח לדעת!!
-
טיול ליפןאת מתכוונת להוקאידו אני מניח.
במסגרת הזמן שהקצית לטיול (21 יום), אני לא חושב שיש לך מספיק ימים בשביל הוקאידו. אם את מתכננת גם להיות באזור האלפים (בנוסף לקיוטו, טוקיו והירושימה(?)), עדיף שתשאירי את הוקאידו לטיול הבא.
-
טיול ליפןמודעת לדוחק הזמנים.
הוא לא קיים כל כך, ההגבלה היחידה לי היא כסף (וגם היא גמישה)
אני מנסה להבין האם מישהו כאן טייל בנובמבר בהוקאידו ושרד כדי להמליץ לי על זה (;