תחרויות ספורט בסקוטלנד
-
שלום,
בעלי ואני ועוד זוג חברים, נוסעים לסקוטלנד ב28/7 עד ה8/8 . הצטערתי לראות שבמסגרת תאריכים אלה אני מפספסת תחרויות ספורט כמו הטלת גזעי עצים ונגינה בחמת חלילים וכו", האם יש בכל זאת תחרויות כאלה במסגרת תאריכים אלה במקום כלשהו בסקוטלנד? ובכלל , אשמח לשמוע על אירועים ואטרקציות מיוחדות.
תודה מראש
-
תחרויות ספורט בסקוטלנדערב טוב
בכדי להקל עליך חיפושים שונים כנסי לאתר של סקוטלנד טיולים או לאתר הלאומי הסקוטי יש פרק מאוד עשיר במידע בנושא פסטיבלים ובכלל
-
Highland Games בסקוטלנדנשמע שאת מדברת על משחקי ההיילנד - Highland Games.
בתאריכים שלכם נערכים כמה אירועים כאלה:
ב-1/8 במקומות הבאים:
NewtonmoreAboyne
Aberlour
ב-2/8: Bridge of Allan
ב-5/8 במקומות הבאים:
Portree, Isle of Skye
Killinב-7/8 : Dornoch
ב-8/8:
North Berwick
Inverkeithing
בילוי נעים!
נעה
-
Highland Games בסקוטלנדהיי,
כמה שאלות למי שיודע :
האם הצפייה/כניסה למשחקים כרוכה בתשלום?
האם אפשר להגיע עם תינוקת?
האם צריך להזמין מקום מראש או פשוט להגיע?
ואיזה משחק הכי מומלץ?
תודה!
-
Highland Games בסקוטלנדכן. הצפייה בתשלום סמלי.
אין בעיה להגיע עם תינוקת.
פשוט להגיע.
הכל מומלץ. כל עיירה והצביון שלה. ממליץ לשלב את המשחקים במקום שממנו ניתן לטייל. למשל ניוטומור עם אבימור, לוכים באיזור כגון לוך אנ איילין וטיולי טבע בהרי הקרינגמור. -
Highland Games בסקוטלנדבשנים האחרונות לצערי כן, הכניסה בתשלום (תינוקות לא משלמים כמובן).
אין צורך בהזמנה מראש.
אפשר להגיע עם תינוקות. האירוע מתרחש במגרש או שדה גדול תחת כיפת השמיים. למעשה אפשר להישאר כמה שרוצים, וללכת אם זה לא מעניין.המשחקים מאד דומים ואין כל כך משמעות לאיזה מהם את בוחרת. אני בוחרת תמיד לפי התאריך והמיקום שמשתלבים הכי טוב במסלול טיול כולל. מתוך המשחקים באירוע עצמו - המרשים ביותר יהיה כנראה Tossing the Caber - הרמה וזריקה של "עמוד טלפון". מעניין לראות גם את תחרויות הריקודים המסורתיים ואת משיכת החבל, את מצעד התזמורת (חמת חלילים ותופים) ובכלל, בגדול, להסתובב ולספוג את האווירה. זה אירוע מאד קהילתי-מסורתי ויחד עם זאת הם מאד ידידותיים כלפי מבקרים זרים.
נעה
-
Highland Games בסקוטלנדאלון, בזמן שהקלדתי......

נעה
-
Highland Games בסקוטלנדשנים אני תוהה מדוע אנשים עושים לעצמם עוול והולכים לשמוע נגינות בחמת חלילים?

-
ל-shimdiמה ההבדל בין טרמפולינה לחמת חלילים?
- אתה חולץ נעליים לפני שאתה קופץ על טרמפולינה....
(בדיחה סקוטית).
נעה
-
תודה -
אטרקציות מיוחדות בגלזגו ואדינבורוהי,
רציתי לדעת האם ישנן אטרקציות מיוחדות בגלזגו ואדינבורו מעבר למפורט בדרך כלל? טיפים לגבי מקומות אלו?
-
אטרקציות מיוחדות בגלזגו ואדינבורומה מפורט בדרך כלל?
הנה קישור למשהו שכתבתי על גלזגו:
http://www.gotravel.co.il/travel/index.asp?p=2667
נעה
-
ל-shimdiנעה

-
אהבתי את הבדיחהאנו נהיה באחת התחרויות שפירטת עליהן.
נשמח לחזור ולספר חוויות!
מה דעתך על מופעי הטאטו באדינבורג? האם יש חלופה בעלות הגיונית למופעים אלו?
תודה
רונית
-
ה"טאטו" בזול או אפילו בחינםבשנים קודמות נהגו להראות "מופע טעימות" בכיכר ג'ורג' במרכז גלזגו. המופע היה נערך בשעות היום, פתוח לקהל הרחב ללא עלות (וללא מקומות ישיבה...).
נדמה לי שהם הופיעו כך גם בערים אחרות בסקוטלנד.את יכולה לפנות למארגנים ולבקש פרטים:
http://www.edintattoo.co.uk/contact-us
בילוי נעים,
נעה
-
ה"טאטו" בזול או אפילו בחינםתודה,
שלחתי להם מייל מבטיחה לעדכן בתשובות.
המלצות לפעילויות עם נוער לא שוחר טרקים ארוכים ולא אמיץ במיוחד יתקבלו בשמחה .
נהיה יומיים בפרת' וסביבתה כשבוע באבימור (ממנה נצא בנסיעות לכיוון פורט ויליאם), יומיים בסקאי, יומיים באדינבורו
תודה רבה
רונית
-
ה"טאטו" בזול או אפילו בחינםשלום,
מצרפת את תשובת המארגנים לגבי "מופע הטעימות" בגלזגו :
Please be advised that a free ‘Taste of the Tattoo’ parade will take place in George Square in Glasgow on Tuesday 11 August 2015 at 11.30am. There will be a parade around the Square followed by an entertainment display in the Square.
רונית
-
ה"טאטו" בזול או אפילו בחינםיפה לך, רונית!
אני מקווה שזה תאריך שמתאים לכם.
אני ממליצה להגיע יותר מוקדם מהשעה האמורה ולתפוס מקום ליד הגדרות שיקיפו את החלק בכיכר בו תתקיים ההופעה. אין מושבים כמובן, והרבה אנשים מגיעים לאירוע, אבל איכשהו כולם מצליחים לראות ולהינות.
המופע ארוך (למרות שזה רק טעימה) אבל היתרון במופע חינמי בחוץ הוא שאם מייגע / משעמם או אפילו יורד גשם, אפשר פשוט ללכת מתי שרוצים (ובלי כאב לב על העלות הגבוהה של הכרטיסים).תיהנו!!!!
נעה
-
ה"טאטו" בזול או אפילו בחינםתודה על ההמלצות. לצערי, התאריך הזה לא מתאים לנו

אבל מקווה שהמידע יועיל למטיילים האחרים בסקוטלנד .
רונית