ורשה
-
שלום, מתכוונים להזמין 6 לילות בורשה בסוף יולי. הוצע לנו מלון נובוטל צנטרום.
אשמח לקבל חוו"ד על המלון. הבנתי שהוא מאוד רועש . יש אוטובוס משדה התעופה שמגיע אליו ישירות? .
תודה
-
ורשהאין לי מושג אם הוא רועש מניסיון אישי אבל בהחלט יכול להיות שכן היות והוא צמוד לצומת הצנטרום המרכזית מאוד בורשה. השאלה היא איך הבידוד בחדרים אבל לגבי זה תצטרכו לקרוא ביקורות בבוקינג וכו'. אני לא יודע אם יש אוטובוס שמגיע אליו ישירות משדה התעופה אבל הוא נמצא כ-5 דקות הליכה מהתחנה המרכזית של ורשה שאליה מגיעים כל האוטובוסים משדה התעופה וכדקת הליכה מהתחנת רכבת שבה עוצרת הרכבת S2 משדה התעופה ( פשוט יוצאים ביציאה הנכונה מהמעבר התת קרקעי של הצנטרום והמלון שם).
-
ורשהאנחנו היינו בדיוק בהתלבטות הזאת.
לא רציתי מלון ענק..לא רציתי מקום עם קזינו.מצאתי את Aparthotel Zgoda Warszawa by DeSilva
במיקום מעולה! במחיר זול יותר,חדר גדול ונוח יותר,יש מיזווג אויר..צוות מאוד אדיב.שפע אפשרויות מסביב,קניון גלריה כמה צעדים ממנו.קוי אוטובוסים 116 186 ממדרכה ממול.
תוכל לקרוא לראות באשכול שלי.
רמה
-
נובוטל זה המלון בו מתאכסנות קבוצות התלמידיםבנסיעה לפולין.
לא בטוח שהייתי בוחרת בו...
-
נובוטל זה המלון בו מתאכסנות קבוצות התלמידיםהיינו לפני חודשיים בפסח.
מיקום מעולה. יש מעט רעש עמום ( יותר תהודה ) של החשמליות שעוברות .
היינו בקומה 22 אז בקושי שמענו אבל בקומה נמוכה יותר אולי בעיה.
אנחנו היינו מאד מרוצים , גם ארוחת בוקר מעולה ומסעדה נחמדה.
-
נובוטל זה המלון בו מתאכסנות קבוצות התלמידיםהייתי בשנה שעברה. השנה לא חזרתי אליו!!!
הוא רועש לא מבחינת הרחוב אלא יותר מבחינת כמות האנשים שתמיד תמיד בלובי. מארח הרבה קבוצות ולכן הלובי נראה יותר כמו תחנת רכבת. חדר האוכל עמוס ורועש (לפעמים מורידים את הקבוצות לחדר האוכל למטה). והכי מעצבן שצריך להמתין דקות ארוכות כדי לשאול, להתייעץ או כל דבר אחר מצוות הקבלה.
המיקום מעולה וגם ארוחת הבוקר. -
נובוטל זה המלון בו מתאכסנות קבוצות התלמידיםמלון נובוטל הוא סה"כ מלון טוב במיקום טוב. לרוב מקבלים חדרים בקומות הגבוהות עם נוף מדהים על העיר ואל מרכז התרבות שממול (בעיקר בלילה). במלון זה מתאכסנים לרוב קבוצות של תלמידים מישראל כאשר ארוחת הבוקר שלהם היא במקום נפרד משאר האורחים.
על אותו רחוב ישנם מספר בתי מלון מצויינים בהפרש כספי לא גדול וכדאי לבדוק לדוגמא את מלון Polonia Palace שממש צמוד אליו.
מבחינת האזור לדעתי הוא מצויין. מרחק הליכה קצר לרובע היהודי, בניין מרכז התרבות המרשים והעצום מול המלון, תחבורה ציבורית קרובה, קניון Zloty Tarasy מעולה מעבר לשדרה שממול וכן מרכז קניות גדול ליד המלון ומרחק הליכה קצר לרובע העתיק. מאוד נוח ונעים להסתובב באזור זה בכל שעות היממה.
אם לוקחים מלון באזור העיר העתיקה, קחו בתכנון שהאזור מעניין מאוד ביום, אך הרבה יותר שקט בלילה.
מצרף תמונה שצולמה מחדר המלון מהטיול הראשון שלנו בורשה.
-
נובוטל זה המלון בו מתאכסנות קבוצות התלמידיםאיילת השחר- לא הייתי ממליץ להשתמש בשרותי אוטובוס בכדי להגיע למלון.
עדיף לקחת מונית מייד מהיציאה מהטרמינל-סדרן מנומס מפנה אותך מייד למונית
פנוייה.העלות למרכז העיר : 20 זלוטי [ 20 ש"ח]
אנחנו התארחנו בספטמבר במלון אינטרקונטיננטל ,היה מעולה !
בהצלחה !
-
נובוטל זה המלון בו מתאכסנות קבוצות התלמידיםחברה מצוינת בהעברות בפולין ובאירופה בפרט : http://suntransfers.com/
32 יורו הלוך חזור לעד 4 אנשים. לדעתי זול ממש במיוחד עם טסים עם WIZZ בשעת לילה מאוחרת הנחיתה מחכה נהג הכי טוב . במקום לחפש את עצמך ואיפה יש מונית .
-
נובוטל זה המלון בו מתאכסנות קבוצות התלמידיםבדרך כלל,בהגעה בלילה,בעלי מעדיף שימתין לנו נהג עם שלט.זה מקנה איזה שקט נפשי..אבל לא תמיד חייבים זאת.את השקט כן,את הנהג מוזמן מראש,לא.
שדות תעופה קרובים לעיר כמו בוורשה,בוקרשט,בודפשט,קרקוב...
חישוב קל..32 יורו הם כ120 זלוטי שזה הרבה ויותר מעלות מונית.
בשעת לילה העלות עד 40 זלוטי..ביום בין 25-35 תלוי בחברת המוניות.
יוסי,המראה מהחדור מקסים!
אגב,מלון בעיר העתיקה..התלהבתי מקסטל אין,פחדתי מהגעה עליו בתחבורה ציבורית.
וממש קרוב עליו יש תחנת אוטובוס.נכון שנובוטל או מלון שלנו ההגעה לכל מקום הייה קל,אך העיר העתיקה בערב מקסימה.במיוחד ביום ראשון.אנשים רבים מטיילים,בתי קפה מלאים באנשים,מוכרי פרחים,מופעי רחוב.נראה לי מאוד תלוי בעונת הביקור בעיר.
אוטובוסים לא עוברים ביום ראשון ברחוב הראשי!
הכיכר ביום ראשון