יוון, יוון, יוון, ...
-
בוקר טוב, נוסעים בעוד כשבוע וחצי ליוון - נחיתה באתונה, חצי האי פיליון, מנזרי מטאורה ואפירוס. משך הטיול 8 ימים. נאלצנו לוותר על סלוניקי
...מפאת המרחקים (בפעם הבאה). בונה כבר כמה שבועות מסלול אך איני מצליחה למצוא מפות באף חנות ולא באינטרנט. אשמח לעזרה. בנוסף תקועה בתכנון באפירוס - לאילו כפרים להגיע ומה ניתן לראות בכל כפר (מלבד המידע כפר ציורי...), על אילו כפרים לא לוותר ? איך מגיעים לקניון ויקוס ? על אילו אגמים, נהרות וכו' לא לוותר ? אני פשוט מחפשת מסלול יותר מובנה ל-3 ימים. אשמח לכל טיפה, עזרה וסיוע מכל מי שהיה וחווה. תודה 
מדובר בזוג שיוצא הפעם בלי הילדים...

-
יוון, יוון, יוון, ...קחו איתכם הרבה יורו בשטרות קטנים.
-
יוון, יוון, יוון, ...הי. אנחנו טיילנו בצפון יוון באפריל 2013.
לקניון ויקוס צריך להגיע לכפר בשם monodendri. ממרכז הכפר יוצא שביל שעובר על המצוק של קניון ויקוס. לא ירדנו לאפיק הקניון אלא הלכנו בשביל עד שנגמר לנו האומץ כי בשלב מסוים השביל הופך לצר מאוד עם תהום מפחידה בצידו. יש כעקרון אפשרות להגיע לקניון מהצד שני שלו.
בדרך לכפר עברנו במספר כפרים יפים ובייחוד התרשמנו מגשרי האבן המקומרים וביחוד הגשר הזה
כמו כן מאוד אהבנו את יואנינה ואת Parga שנמצאת לחוף מפרץ מקסים.
-
יוון, יוון, יוון, ...תודה על הטיפ, זה מה שאחנו עושים בדרך כלל בכל טיול לחו"ל. פחות שימוש בכרטיס אשראי מאפשר לשלוט על ההוצאות בטיול.
-
יוון, יוון, יוון, ...תודה

-
יוון, יוון, יוון, ...הי
הינו שנה שעברה במסלול הנל (כולל קסטוריה וסלוניקי..וכולל 4 ילדים...)
זה סיכום הטיול , אולי תוכלי להיעזר ... http://forum.lametayel.co.il/forum_msg/goto-3971777/srch-#ms g_3971777
יוון מדהימה ,בטוח שתהנו
כיף לכם
אורית
-
יוון, יוון, יוון, ..."איני מצליחה למצוא מפות באף חנות ולא באינטרנט. אשמח לעזרה." אנחנו כולנו שמחים לעזור
אבל,אחרי הצהרה כזו,אני ממש מוטרד מאיזה מקום מגיעה הצהרה כזו ומה את באמת חושבת על קוראיה.
-
יוון, יוון, יוון, ...כאן יש סיפור מסע על יון
-
יוון, יוון, יוון, ...תודה על הקישור, אבל מה ???
החלק העליון של תשובתך ממש מיותר.
-
יוון, יוון, יוון, ...תודה רבה על התגובה !
-
יוון, יוון, יוון, ...תודה רבה על הקישור !
-
נשמח אם תוכלי לעדכן כשתחזרי מה המצב מבחינת טיולאיך האווירה? יש דלק? וכו...
-
יוון, יוון, יוון, ...בשנים האחרונות בקרנו 3 פעמים ביוון בהרכב משפחתי וזוגי (סיפורי טיולים בבלוג שלי כאן באתר). מפות אנחנו בד"כ קונים בחנות בתחנת הדלק הראשונה שאנחנו פוגשים אחרי השכרת הרכב. מפות מפורטות יותר כשאנחנו מגיעים לאזור עצמו. מפות טובות של חברת RAMA עולות כ-7 יורו. תהנו.
-
נשמח אם תוכלי לעדכן כשתחזרי מה המצב מבחינת טיולאעדכן בשמחה!
-
יוון, יוון, יוון, ...תודה על העזרה!
-
מפת יווןמצרפת קישור למפות "אופליין" להורדה לטלפון/טאבלט אנדרואיד.
המפות מקבצי OSM , מפורטות, מעודכנות וכוללות שבילי הליכה חניות ועוד...
הפורמט מתאים לתוכנת osmand החינמית. אני משתמשת בהן כבר כמה שנים, ומאוד מרוצה.
-
-
בבקשה