סים מקומי
-
שלום,
קראתי לגבי האפשרויות, אבל רציתי לחדד 2 דברים, בבקשה:
1. קראתי על מספר חברות, ביניהן: DTAC , , Spikko, Truemove H. לאיזו כיסוי הכי טוב? נהיה בצפון, קו סאמוי\פאנגאן ובבנגקוק.
2. יש לנו טיסת המשך לציאנג מאי, ונהיה בטרנזיט. להבנתי לא נהיה באולם היוצאים בשדה בבנגקוק. האם ניתן לקנות סים גם באיזור הטרנזיט או בדיוטי פרי? אם לא, איפה אפשר לקנות?
תודה.
-
סים מקומילגבי שאלתך הראשונה -
התנסתי בכל החברות והייתי מרוצה.
-
סים מקומיתודה.
מה לגבי הרכישה? האם ניתן לרכוש בשדה בבנגקוק, אם נמצאים בטרנזיט (וכמו שאני מבין, לא מגיעים לאולם נוסעים יוצאים)
מבחינת החברות שמוכרות סים - האם בכל זאת יש אחת שעדיפה על פני כולן?
תודה.
-
סים מקומיאין קשר לטרנזיט. אתה לא מוגבל בשדה התעופה. תירד למטה היכן שכל הדוכנים של הסלולרי (קשה לפספס- מקסימום מישהו אחר בפורום יתן דגש על הקומה כי אני לא זוכר) ותיגש לאחד מן הדוכנים. תרכוש סים מקומי עם חבילת גלישה ותטעין במקביל את סכום השיחות שאתה מעוניין.
שים לב: תמיד תוכל להטעין שוב במהלך הטיול גם את השיחות וגם את חבילת הגלישה. המלצה ראשונית: 3g ו500/1000 בהט לשיחות. לאחר מכן תוכל להטעין שוב.
מבחינת החברות, אני לרוב ממליץ על ספיקו שניתן להזמין אותו מהמרכז למטייל כי חשוב לי שיוכלו ליצור איתי קשר מן הארץ והסים הזה מעניק לי מס' טלפון ישראלי שניתן להתקשר אליי בכל עת. במידה וזה לא חשוב לך, אז אין הבדלים בין השאר וכולם מצוינים.
-
סים מקומיקומה 2 על יד שערים 9 -6
-
סים מקומיהכותב הינו סוכן נסיעות המשווק ומוכר שירותי תיירות בתאילנד שיתכן וקשורים לתשובה זו , על הקורא להתייחס לכך בהתאם במסגרת שיקוליו בקבלת ההחלטות
בתאילנד ישנם 5 מפעילי תקשורת סלולרית AIS, TRUE, Samart i-Mobile ו Loxley LTE , הבולטים הם: AIS, TRUE אשר מבחינת כיסוי מכסים את רוב שטח המדינה ומחירים שלהם כמעט זהים.
למיטב ידעתי חברת ספיקו מספקת סים של חברת TRUE עם מספר ישראלי אשר מאפשר קבלת שיחות מישראל בעלות שיחה מקומית, ובנוסף המשתמש מקבל את הסים בעודו בישראל.
-
סים מקומיאיך אפשר לקבל בארץ את הסים של חברת ספיקו.
-
סים מקומיהכותב הינו סוכן נסיעות המשווק ומוכר שירותי תיירות בתאילנד שיתכן וקשורים לתשובה זו , על הקורא להתייחס לכך בהתאם במסגרת שיקוליו בקבלת ההחלטות
פרטים לגבי הסים תוכל לבדוק בקישור הנ"ל https://secure.spikko.com/landing/anywhere/global