ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

לכמה מדינות רצוי לנסוע?

פורום דרום אמריקה
    2
    2
    981
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • אנונימית4
      אנונימית4 נערך לאחרונה על ידי

היי,

אני רוצה  לטוס בנוב-דצמ לדרום אמריקה, והתכנון הוא טיול בסביבות 5 חודשים..

אני רוצה להיות הרבה בארגנטינה, ולנסוע להרבה מקומות בה (+ארץ האש)...

חוץ מזה הייתי רוצה ברזיל, צ'ילה, פרו, אקוודור, סורינאם, קולומביה, בוליביה עוד מליון מקומות, אבל ברור לי שאני לא אספיק הכל.

אני רוצה להגיע קודם כל לארגנטינה, וכנראה גם לפני החזרה לארץ לעשות עצירה בבואנוס איירס (משפחה).

אני לא מתכוונת לתכנן כמה זמן אני אהיה בכל מדינה, אלא יותר לזרום עם הטיול, אבל כן הייתי רוצה לדעת לכמה מדינות בערך אני אספיק (כדי לדעת על אילו לוותר, אם בכלל).

מה אתם חושבים? מה צריך להיות מסלול נכון? כמה תקציב אני צריכה לטיול כזה (שילוב של מסיבות ויציאות אם טרקים של עד שלושה ימים, וגם קצת אקסטרים כמו צניחה חופשית וצלילות)?

תודה

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • keves160
        keves160 נערך לאחרונה על ידי

לכמה מדינות רצוי לנסוע?

רצוי לטייל בקצב שלך, ולא לרוץ כדי לסמן V אלא באמת להרגיש שראית ומיצית כל מקום שהיית בו. מה זה אומר במספרים? זה כבר עניין שלך. יש אנשים שמבחינתם טיול של 3 שבועות בארה"ב זה מכסה הכל, ואני הייתי חצי שנה ועוד לא נגעתי בכלל בכל הצד המזרחי. לי 5 ימים בברצלונה הרגישו שראיתי הכל ופעמיים, אבל יש כאלו שחוזרים אליה שוב ושוב.

זה עניין אישי.

לגבי על מה לוותר ואיך לתכנן - לכי עם ההרגשה שלך שלא לתכנן יותר מדי ולראות איך הטיול יתקדם. אבל כבר קבעת לך שני עוגנים שזה להתחיל ולסיים בארגנטינה (אגב, למה לא לבקר את המשפחה באמצע או בתחילת הטיול, אלא לחזור במיוחד בסוף בשביל זה?). תבני את השאר מסביב לזה: תתחילי עם המדינות הקרובות ותתקדמי בהיגיון גיאוגרפי.

כדאי גם לחשוב מה המדינות שהכי הכי קוסמות לך, מה היעדים שהם מאסט מבחינתך, ותראי איך הם משתלבים על חשבון אחרים.

והכי חשוב, תמיד אפשר לנסוע שוב. החיים לא נגמרים אחרי הטיול שאחרי הצבא. אני עשיתי כבר 5 מסעות תרמילאים ויהיו עוד...

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • 1 / 1
        • פוסט ראשון
          פוסט אחרון