ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

ניו יורק-לבד

פורום צפון אמריקה
    4
    7
    1210
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • gin1
      gin1 נערך לאחרונה על ידי

שלום..אני בת 18 וחצי (לפני צבא)...ומתכננת לטוס לארה``ב- לניו יורק בתקופה הקרובה...
      יש לי איפה לישון שם-כי דוד שלי גר שם..אבל הוא עובד ועסוק רוב הזמן..כך שבעצם יוצא שאני אצטרך להסתדר\לטייל לבד..
      האם יש מישהו שעשה את זה?...יש לי קצת חששותת...בעיקר מלמצוא את עצמי לבד לגמרי.(לא פחד מענייני ביטחון וכאלה...אלא בעיקר שיעמום וחוסר חברה)
      אולי ישש לכם המלצות כיצד נאי יכולה לראות ולהפיק את המירב מהמקום..ולא רק לטייל עם עצמי ברחובות מנהטן?...שמעתי על הטיולונים של ``המטייל``..שהם בתוך ארה``ב..למשך יומיים-שלושה..וזו אופציה נחמדה..השאלה עד כמה צעירים יש שם.....
      יש לכם אולי המלצות למקומות בניו יורק שאפשר למצוא חבר`ה(או ישראלים..או אפילו לא)...צעירים להכיר ולבלות איתם?...
      אשמח לקבל עזרה\עצות\טיפים ...תודה
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • mk1804
        mk1804 נערך לאחרונה על ידי

ניו יורק-לבד:Re
        היי לך, אני הייתי בזמן הצבא 10 ימים לבד בניו יורק, גם אני התאכסנתי אצת דודים שהיו עסוקים כל היום... אז קודם כל בערב כן יצאתי איתם וניצלתי איתם את השבת אבל בלי קשר, פשוט כל בוקר הייתי קמה לאכול איתם ארוחת בוקר והם היו ממליצים לי היכן לטיל באותו יום וטיילתי לבד, גם אני חששתי מזה מאוד אבל בסוף היה תענוג!! טיילתי לבד, עשיתי מה בא לי, נכנסתי רק לחנויות שרציתי וכן הלאה. הכי כיף ךדעתי בניו יורק זה פשוט ללכת ברחובות ולהנות, להכנס לחנויות, ובדרך לראות את אתרי התיירות.
        • mk1804

היי לך, אני הייתי לפני 3 שנים (גיל 20) לבד בניו יורק 10ימים, גם ישנתי אצל דודים והיה תענוג. עשיתי מה שבא לי, לקחתי את הזמן כשרציתי ודילגתי על מה שלא עניין אותי. ניצלתי את דודים שלי בערבים יצאנו ובשבת שהייתי שם, מה שעשיתי זה פשוט כל בוקר התייעצתי עם דודים שלי והם אמרו לי לאן ללכת, הרעיון לדעתי בניו יורק זה פשוט ללכת הכל ברגל, להכנס לחנויות, לראות, לחוות, ולהכנס בדרך גם לאתרים מעניינים. אגב גם אני הייתי בחרדות מהלבד הזה ובסוף היה פשוט כיף.
          • gin1
            gin1 נערך לאחרונה על ידי

האמת שזה ממש מפחיד אותי...את יודעת להיות לבד והכל...הכרת אנשים בדרך אולי?...מטיילים אחרים?אפילו ישראלים..שמעתי שהרבה מכירים טיילים אחרים במוטלים ..אבל אני ישנה אצל דוד אז גם זו לא אופציה...יש אולי אתרים ספציפים שאת יכולה להמליץ לי עליהם ?(שיש בהם גם טיילים)...
            ועוד משהו-איך באמת הסתדרת באיזור לבד?..אני מבינה שזו לא בעיה לקום בבוקר ולהסתובב לבד במנהטן ...אבל מה עם המסביב?...איך טיילת\הגעת וכו`?..אשמח לשמוע פרטים !תודה
            • havush9
              havush9 נערך לאחרונה על ידי

הניו יורקים - במנהטן, לא יוצרים קשר אישי, ואין קשר עין.מנוכרים. אם מישהו ינסה לפתח שיחה בטוח שהוא לא ממנהטן אלא מעיר אחרת... תצטרכי ללמוד להסתדר ברכבת התחתית , יש מפה חינם בכל תחנה. כך תגיעי בקלות לכל פינה תיירותית. המרחקים גדולים וחם להסתובב סתם. לכי על תןכנית מובנית. חלקי את מנהטן לארבעה רבעים ובכל רבע - תכסי אותו ביומיים. האזור היחידי שאין מה לעשות בו כלום הוא הצפון מזרחי. ברובו מגורים. נכון שלא נעים לבד ,אבל, קל לטייל בה. הכל משולט וברור וביום בטוח, ואף אחד ממש לא מתעניין בך. יש בזה קסם, האנונימיות נעימה לפעמים. תהני .
              • mk1804

לא, לא פגשתי אנשים אחרים גם לא ישראלים, האמת שגם לא חיפשתי כי היה ממש כיף לבד. מאוד קל להסתדר במיוחד אם את גרה אצל דוד שלך הוא יכול להסביר לך בקלות איך להגיע ממקום למקום, אני אישית לא יצאתי ממנהטן כי יש שם כל כך הרבה מה לראות שפשוט לא הרגשתי צורך. אין לי איזה אתר ממש מומלץ ללכת לבד, הכל מומלץ ואת הכל אפשר לעשות לבד, אגב אני גם הלכתי למחזות בבורדווי לבד, לא הסכמתי לוותר על זה רק כי אני לבד וגם מזה אגב מאוד נהניתי!!
                • ?
                  אורח נערך לאחרונה על ידי

ניו יורק-לבד ?
                  היי, מי לא ירצה ללוות בת 18 בעיר הגדולה?
                  לבד??? יש כאן מליוני מבקרים ממליון מקומות שונים ומשונים בעולם - לעולם לא תהיי לבד.
                  תמיד את יכולה לחפש שותף או שותפה בפורום...
                  אלדד.
                  • 1 / 1
                  • פוסט ראשון
                    פוסט אחרון