ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

עזרה במסלול מפורטלנד

פורום צפון אמריקה
    6
    6
    1379
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • yaryar333
      yaryar333 נערך לאחרונה על ידי

שלום לחברי הפורום,

אשמח לעזרתכםבתכנון מסלול קצר ומעגלי לשלושה-ארבעה ימים שמתחיל בפורטלנד ומגיע עד לאזור סיאטל - ויקטוריה וחזרה לפורטלנד.

מתלבט איך לעשות את המסלול? האם דרך Olympic park ואיפה לישון?

מקום אחד כבר קבענו וזה במפעל בואינג בסיאטל.

אשמח להמלצות איפה לבקר והמלצות למקומות שינה טובים לאורך המסלול.

תודה

ירון

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • ranchy
        ranchy נערך לאחרונה על ידי

עזרה במסלול מפורטלנד

צריך הרבה מזל למזג אויר. ברגיל זה אזור די גשום . אבל אם מזג האויר בהיר אזי לדעתי מסלול הרי הגעש  פורטלנד-סנט הלן-רנייר-סיאטל יתן לכם נופים שונים ממה שאתם מכירים.

רנצי

• גדליהו מהגרעין
          גדליהו מהגרעין נערך לאחרונה על ידי

עזרה במסלול מפורטלנד

בכזה מסלול קצר לא הייתי מכניס את ויקטוריה לסיפור

אתם יכולים לצאת מפורטלנד ולעלות ללינה באברדין או אפילו איפה שהוא בתוך השמורה ( יש לודג' באגם קוינולט לדוגמא)- אני חושב שעדיף בשמורה- כדי להתחיל לטייל כבר ביום הראשון.

ביום השני אתם יכולים להקיף את כל השמורה עד פורט אנג'לס ולשלב מסלולי הליכה קצרים- בנקודות שבהם נכנסתם לתוך השמורה

היום ה-3 לפתוח בהוריקן רידג' ואז להמשיך לכיוון מוקילאטו. אם התחלתם מוקדם אולי תוכלו לעשות את סיור בואינג כבר ביום הזה ( אין לי מושג כמה אורכו)

אם לא -תלונו ליד המפעל- וביום הרביעי לעשות אותו ולהמשיך אחריו לפורטלנד.

אם דחסתם את בואינג ליום השלישי- תוכלו  לעצור ביום 4 בסיינט הלנס למספר שעות.

• xfwind
            xfwind נערך לאחרונה על ידי

עזרה במסלול מפורטלנד

אם ויקטוריה עולה אצלכם בעדיפות - קחו בחשבות שאתם לחוצי זמן ומעבורות גוזלות זמן ברוטו מסביב להפלגה עצמה.

ואם כן תעדיפו את האי ונקובר/ויקטוריה:

אז אתם יכולים לעלות מפורטלנד (אפשר מטאקומה או אולימפיה) ולטייל בהוריקן רידג' ומשם לפורט אנג'לס והפלגה לויקטוריה.

תשארו יומיים באי ונקובר ואז במעבורת לסיאטל. ....ההפלגה מסידני לאנקורטס יכולה לגזול חצי יום.

אחרי סיאטל - אם נשאר זמן אפשר לשלב את החזרה דרומה דרך סט. הלן וקולומביה גורג'.

זו תוכנית שנדרשים לה 5 ימים ואפילו קצת בלחץ.

אני הייתי מוותר על ויקטוריה.

• israelimom
              israelimom נערך לאחרונה על ידי

עזרה במסלול מפורטלנד

אני מסכימה עם לותר על קנדה הפעם. שלושה-ארבעה ימים זה מעט מאד לטיול כזה, מה עוד שכבר החלטתם על שילוב של בואינג (אל תגיעו עם ציפיות גבוהות, אותנו הסיור הזה קצת איכזב). מרחקי הנסיעות בשילוב עם אולימפיק לא קצרים כל כך ואם אתם גם רוצים לטייל קצת בכל מקום, אתם לחוצים למדי בזמן. תצטרכו לבחור בין אולימפיק לריינייר ולהחליט באיזה משני המקומות אתם רוצים לבקר.

לא ציינתם מה הקונטקסט של הסיור, אבל בהחלט יש אופציות נוספות מפורטלנד Smile

• dhz
                dhz נערך לאחרונה על ידי

עזרה במסלול מפורטלנד

לא נראה לי שמסלול של 3-4 ימים שיוצא מפורטלנד לחצי האי אולימפיק, ממשיך לאי ונקובר במעבורת וחוזר בדרך דומה הוא כדאי.  אם אתה מוכן לותר על ויקטוריה, אז זה אפשרי, ואף כדאי ובמיוחד אם תיפול על ימים שימשיים באולימפיק.  לדעתי, 4 ימים זה מינימום לטיול הזה.  3 ימים נראים לי מעט מדי. בעצם, ב- 4 ימים, אם הביקור באולימפיק יהיה קצר, אפשר אולי לתכנן טיול יום לויקטוריה.  כלומר, לשוט לשם במעבורת הראשונה ולחזור באחרונה.

אם ויקטוריה היא "חובה" בטיול, מציע לותר על אולימפיק, לבקר בדרך בהר ריינייר ואולי גם בסיינט הלנס, בסיאטל, ומשם לקחת מעבורת ללא רכב לויקטוריה.

• 1 / 1
                • פוסט ראשון
                  פוסט אחרון