ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

ציריך דחוף

פורום אירופה
    4
    7
    1276
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • amost
      amost נערך לאחרונה על ידי

מהיום  לשבוע הבא  החלטנו  לטוס  לציריך  ל 4  ימים,  מפאת  קוצר  הזמן  מחפש  המלצות  לשהיה  בשוויץ - ציריך  ל - 4  ימים  , טיסה  ביום  רביעי 05:00  הגעה  09:30,

חזרה  יום  ראשון  09:45  יש  לי  3.5  ימים  ,  מה  עושים ?  לא  כל  כך  מעוניין  להשכיר  רכב,  אבל  מעוניין  ללון  בטבע  מקום  לא  יקר,  עם  אפשרות  להגעה  בתחבורה  ציבורית,  לאן  כדאי  לסוע  בתחבורה  ציבורית,  האם  כדאי  swiss pas'  

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • amost

ציריך דחוף

up

• יונית
          יונית נערך לאחרונה על ידי

ציריך דחוף

אם אתה מעוניין בטיולי טבע במיטבה של שוויץ- ולהתנייד בתחבורה ציבורית שווה לשקול את הפאסים מהסוגים השונים (חצי מחיר וכו)

אבל התחשיב יכול להיות כאשר יודעים איפה לנים והיכן מטיילים- ללא הנ"ל זוהי טחינת מים.

כמות הימים קטנה מאד,מיטבה של שוויץ אינה בציריך.

תוכל (לדוגמה) להגיע בתחבורה ציבורית לאינטרלקן או גרינוולד ולטייל בטבע שם.

או לחלופין אם אתם יותר אנשי עיר- להתמקד במשולש של לוצרן-ברן-ציריך או לוצרן -ציריך -קונסנץ.

רכב כמובן מקל על הנגישות, מייעל טיול קצר ומאפשר איתור לינה ב"חורים" פחות קלאסיים ובהתאם המחיר.

• ?
            אורח נערך לאחרונה על ידי

ציריך דחוף

תניח כהנחת יסוד שאין שום דבר לא יקר בשוויץ. אני מקווה שידעת את זה לפני שהזמנת טיסה.

• GuyT66
              GuyT66 נערך לאחרונה על ידי

ציריך דחוף

אם אתה רוצה לא יקר- סע ליער השחור. גרמניה זולה בהרבה משוויץ.

לגבי תחבורה ציבורית, תראה זה אפשרי בגדול, אבל בהתחשב בזה שיש לכם רק 4 ימים  (אתם מגיעים מוקדם ויש אור יום עד 21:30-22:00 כך שמדובר ביום כמעט מלא) לא הייתי מבזבז את הזמן על נסיעות בתחב"צ אלא שוכר רכב.

• amost

ציריך דחוף

ההחלטה המסתמנת היא לשכור רכב לסוע לכיוון מפלי הריין, ולאחר מכן ללינה ביער השחור, ויום לפני החזרה לחזור לישון ליד השדה תעופה, הדרך עד ליער השחור דרך מפלי הריין כ - 150 ק"מ , סביר לנסיעה ביום אחד, איך הכבישים, יש המלצות נוספות בדרך ? מקום שינה מומלץ ? המלצות ביער השחור לזוג ללא ילדים ?

• ?
                  אורח נערך לאחרונה על ידי

ציריך דחוף

אני לא יודעת אם יש באירופה עוד מדינה עם כבישים יותר טובים משוויץ וגרמניה. 150 ק"מ זה כלום. אני ממליצה לך להיכנס למפלי הריין מהדרום מהעיירה laufen. כאן אתה צופה על המפל מהמרפסות ואתה מאוד קרוב אליו בלי להירטב.

• 1 / 1
                  • פוסט ראשון
                    פוסט אחרון