מסלול טיול
-
שלום,
אני מגיע לחודש לתאילנד מאוסטרליה ורציתי לדעת אם יש מקום לשמירת חפצים, + חשבתי ליסוע קודם לצפון לצאנג מאי לבערך שבועיים- מה שהבנתי שטרקים זה רק עם טיולים מאורגנים?? זה אומר שמספיק להגיע לשם ולהחליט לאן ללכת??
בנוסף נסיעה לחופים חוץ מבטן גב או קורס צלילה / שנורקלים שאני חושבת לעשות יש אטרקציות נוספות בחופים ( לא מסיבות) או שרב הטיולים הם בצפון?
נראה לכם ש1000 דולר אוסטרלי יספיקו, במידה ואני אשן בהוסטלים ולא במלונות?
ואם להוסיף מדינה נוספת איזה כדאי? אין לי לחץ של זמן לחזור לארץ זה יותר לחץ של חשבון בנק אז זה יהיה תלוי בתקציב של תאילנד.
לאוס/ קמבודיה ?? ואםאני יוצאת מתאילנד וחוזרת יהיה לי שוב ויזה ל30 יום אוט'?
-
מסלול טיוליש לך שמירת חפצים בקשר הישראלי או בלמטייל בבנגקוק..לא זוכר את המחיר אבל לא עולה יותר מידי
בקשר לטרקים הבנת לא נכון, את ממש לא צריכה טיולים מאורגנים קחי בחשבון שהטרקים בתאילנד שונים מהותית מהטרקים באוסטרליה.
1000 דולר לכמה זמן?....לשבועיים בהחלט כן. קחי בחשבון שהדולר האוסטרלי בהתרסקות מוחלטת לאחרונה מתקוף זה תקבלי עליו פחות בהטים/שקלים קחי את זה בחשבון בכול אופן 70 דולר אוסטרלי ליום זה בסדר גמור לתרמילאות נחמדה בתאילנד
כן אם את יוצאת וחוזרת בטיסה לתאילנד תקבלי ויזה ל30 יום נוספים ואם את עושה את זה במעבר יבשתי אז 15 יום
אני בזמנו הוצאתי עוד באוסטרליה ויזה מתאימה לתאילנד..תבדקי אולי זה גם יהיה יעיל בשבילך
-
מסלול טיולתודה על התשובה,
התכוונתי 1000 דולר לחודש, סה"כ נשארתי עם 3000 דולר
לכן חשבתי להוסיף עוד יעד בהתחשב בטווח מחירים של אותו יעד.
ולטרקים בתאילנד צריך נעלי טרקים או מספיק נעלי ספורט,
כדאי לחסוף במשקל עודף
-
מסלול טיולהמקום היחידי בו 1000 דולר אוסטרלי יספיקו זה רק בהודו..
בשביל תאילנד אתה צריך לפחות 2000 דולר אוסטרלי לחודש..
בעניין הטרקים אני לא מכיר את הטרקים הממוסחרים בתאילנד אולי אחרים יוכלו לעזור לך..טרקים שאני עשיתי עצמאית בהחלט היה צריך נעלים גבוהות..אבל שוב אל תשווה לאוסטרליה כי זה סגנון אחר לגמרי
-
מסלול טיול...OS...
...אני חושב שאחרי טרקים באוסטרליה..צריך לחזור לתאילנד על מנת להנות
...מטיולים מקומיים(לא טרקים) ובטן גב שייקים מסאג'ים קניות לםני החזרה
....לארץ...

-
מסלול טיולתודה על התגובות,
בהחלט זה לרכך את המכה לפני החזרה
למרות שנראה לי עדין יכאב