טיסה לתאילנד דרך דוחה
-
היי
האם מישהי/מישהו טס לתאילנד דרך דוחה. הטיסה זולה משמעותית אבל אנחנו חוששים שזה מסוכן. למישהו יש מידע בנושא?
תודה

-
טיסה לתאילנד דרך דוחהבואי נגיד ככה...
במידה וזה היה מסוכן מהסיבות שאת חושבת (ביטחוניות מין הסתם)
אז מערכת הביטחון בישראל או הגורמים הממונים על דברים מסוג זה לא היו מאפשרים לישראלים לטוס דרך דוחא. -
טיסה לתאילנד דרך דוחהלא מדויק. יש הרבה פעמים אזהרות נגד סיני למשל ועדיין מאפשרים מעבר לשם.
בכל מקרה- יש מישהו שעשה את הדרך הזו ויכול להמליץ?
-
טיסה לתאילנד דרך דוחהאתה צודק בדוגמה שהבאת על אזהרות המסע.
בנוסף, לקטאר יש חב' תעופה טובה ושדה משובח.אבל, אתן לך מספר נקודות למחשבה ותעריך לבד את הכדאיות והסיכון.
1. קטאר מדינה תומכת טירור ומזרימה כספים לאלה שרוצחים בנו. למה שתפרנס את תומכי הטרור?
2. מסלול הטיסה עם החב', עובר מעל מדינות עוינות ואזורי מלחמה. במקרה ויהיה צורך בנחיתה לא מתוכננת, אתה עשוי להיקלע לבעיה חמורה מאד. למה לקחת סיכון?
-
טיסה לתאילנד דרך דוחהאז זהו שדווקא הטיסה מדוחא לבנקוק לא אמורה לעבור מעל איראן. לפחות לפי מה שהבנתי.
-
טיסה לתאילנד דרך דוחאטסתי מספר פעמים וטס שוב בקרוב. החברה הקטארית בדרוג מספר אחת בעולם.
הקטארים (כמו הטורקים) תומכים בחמאס זה נכון אך לא מפריע להם שאנו טסים דרכם.
הטרמינל החדש שלהם ענק במונחים עולמיים. עמדות מחשב לגלישה חינם בכמויות.
מגרשי משחקים לילדים. חנויות מפוארות .
מי שמבחינה אידיאולוגית או מצפונית מתנגד לטוס דרכם ,שיבושם לו.
למדינת ישראל יש קשרים סמויים עם מדינות כאלו ואחרות והיא לא אוסרת את הטיסה דרכם.
לארקיע יש שיתוף פעולה עם הקטארים.
-
טיסה לתאילנד דרך דוחהאני אישית טס דרך קטאר בספטמבר השנה. לאחר ששנה שעברה אח שלי עשה את זה עם משפחה שלו ועם 2 ילדים קטנים ולא היה להם שום בעיות, עוד שאחיינים שלי שמעו שאני טס הם ביקשו ממני להגיד לדיילת שאני ילד כדי לקבל תיק של בובספוג חח ככה שהיחס של הצוות הוא טוב.
קראתי המון באינטרנט גם לפני שהזמנתי, קטאר נחשבת לחברת תעופה בין הטובות בעולם(לפי דירוג של השנה מקום ראשון), והרבה אנשים עשו את המסלול דרכם ולא הרגישו עויינות מסויימת.
לי אישית בתאריכים יש חיסכון של כמעט 1000 דולר לעומת טיסת אל על. ככה שאני חושב ששנינו יכולים להיות רגועים לגבי זה, לא נהיה הראשונים ולא האחרונים.
* אח שלי גם טס בדיוק אחרי צוק איתן *
-
נכון לסיני יש אזהרות מסעלטיסה דרך דוחא עם קטאר איירוייס אין אזהרת מסע.
-
טיסה לתאילנד דרך דוחההבעייה היא לא בקטע המסלול בין קטאר לבנגקוק, אלא בין לרנקה (או אירופה) לדוחה, שם עוברים מעל מדינות עוינות רבות.
-
טיסה לתאילנד דרך דוחהטסתי איתם 5 פעמים כבר ולמעשה אני טס רק איתם ועם האימרטס ..
חברת התעופה מספר 1 בעולם השירות הטוב ביותר המטוסים החדשים ביותר
פשוט תענוג לטוס איתם כול פעם מחדש ..
אין בעיה בזה שאנחנו ישראלים שדה התעופה בדוחא הוא מהטובים והמפנקים שראיתי
לכול מי שטס למזרח אני תמיד ממליץ בחום על החברות האלה באמת ליגה אחרת וחוויה עצומה וחיסכון בכסף