ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

פארקים באזור ברלין

פורום אירופה
    3
    3
    1899
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • machzi
      machzi נערך לאחרונה על ידי

הי. אני נוסעת לברלין בסוף החודש ורציתי לדעת אם קיים איזשהו פארק שעשועים באזור העיר (לונה פארק). לפי מה שקראתי באתר כל האתרים מאוד מרוחקים. לא אכפת לנו לבזבז איזה יום על נסיעה לאחד הפארקים המרוחקים אולם אנחנו לא יודעות מה הכי כדאי. מה המומלץ ביותר? אם יש למישהו המלצה אשמח לקרוא.. תודה.
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • yahelno
        yahelno נערך לאחרונה על ידי

פארקים באזור ברלין:Re
        מרחק כשעתיים וחצי מברלין, בין המבורג להנובר, יש לונה פארק מקסים בשם היידה פארק (HEIDE PARK). היינו שם לא מעט פעמים ובכל פעם נהנינו מאד.
        • עמית.ס
          עמית.ס נערך לאחרונה על ידי

לא בדיוק פארק שעשועיםRe
          אבל מתאים לילדים בברלין:
          גן החיות והדובון קנוט המפורסם
          עולם המים ליד מלון רדיסון סאס באונטר דן לינדן - כולל עלייה במעלית שבתוך אקואריום ענק בלובי של המלון ( אפשר להכנס ללובי להסתכל בו מבחוץ בחינם)
          טיגארטן- הפארק המרכזי בלב העיר- יש בו אגם עם סירות משוטים- רגוע ויפה ולא יקר.
          שייט בסירות תיירים בנהר השפריי החוצה את העיר- כייפי.
          ליד צ`ק פוינט צארלי יש כדור פורח- לא נראה לי כייפי ומאד יקר ( 20 יורו לאיש)- אבל לשיקולכם
          בפוטסדאמר פלאץ כייף. בחנות של פולקסואגן - לנוער מגיל 16- מכוניות עם מסכים לסימולציה של נהיגה-ממכר! וגם משחקי תנועות נחמדים מול מסכים..
          בחנות של סוני- ניתן לשחק במצלמות , לתצפת על הככר במצלמות ``ריגול`` מקרבות, ולהסתלבט בחדר הקרנות- כמובן שהכל ללא תשלום.
          באותו מקום- סרטי איי מקס תלת מימדיים- אמנם בגרמנית- אבל לסרטי טבע זה לא משנה- מהנה לכל גיל.

אפשר לסוע ברכבות העיליות, בתחתיות ובחשמליות הישנות שהיו בעיר המזרחית...
          לדעתי אפילו תחנת הרכבת החדשה והמדהימה עפ הרציפים, הרכבות בכל מיני מפלסים, מעליות הזכוכית העגולות והגלידה המצויינת בכניסה הדרומית-היא חגיגה.

מחוץ לברלין- נדמה לי שעה או שעה וחצי ברכבת- לא היינו- ישנם האיים הטרופיים- לפי הפירסומים- חופים מלאכותיים ופארק מים -הכל מקורה ומלאכותי. חפשי בגוגל tropical islands germany - יש להם אתר מאד מפורט.

וזוית אישית- בכל מקום אני מעדיפה לגלות מה שיש בו- אז אם בברלין אין ממש פארק שעשועים אולי כדאי להתמקד בדברים האחרים שיש לה להציע לילדים.
          • 1 / 1
          • פוסט ראשון
            פוסט אחרון