ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

מקסיקו 3 שבועות לזוג..

פורום מרכז אמריקה
    2
    5
    1843
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • shrikis
      shrikis נערך לאחרונה על ידי

וואו בטח שאלו את זה מיליון פעם פה אבל בבקשה מישהו יכול לכוון אותי לתקציב שאני צריכה להקצות לעצמי למקסיקו בספטמבר אוקטובר בערך-3 שבועות יחד עם בעלי בהנחה שאין לנו בעיה להיזרק במקומות סבירים אבל כן נרצה טיפה מלונות מפנקים כמו בקנקון, חופים יפים, טיולים מגניבים . כרגע התקציב הוא 20 אלף לא כולל טיסות. אני סתם היסטרית או שבאמת נצטרך יותר כסף?

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • גדליהו מהגרעין
        גדליהו מהגרעין נערך לאחרונה על ידי

מקסיקו 3 שבועות לזוג..

בלי לרדת לפרטים לי נראה ששני אנשים עם 5000$ רק לשהות אמור להספיק

האם חשבתם על אזור החופים בצד הקריבי בלבד ( יותר נופש) או שחשבתם על מסלול שהולך ממכסיקו סיטי לכיוון קנקון? יכולות להיות השלכות תקציביות לכל צורה של טיול.

תחת שאלות נפוצות יש את שיטת בניית בהתקציב שלי.

אין לי בעיה להשתמש בדוגמא שלכם ( אם לכם אין בעיה) ולנסות יחד איתכם לבנות תקציב לנסיעה במסגרת הפורום ( ככה שגם אחרים יוכלו להצטרף), אבל חשוב להבין איזה סוג ניסעה אתם מתכננים כדי להתחיל ( כי בלי מסלול ותוכנית קשה לבנות תקציב).

• shrikis

מקסיקו 3 שבועות לזוג..

הטיול הוא יותר נופש..מקנקון לסאן כריסטובל, פלאיה, איסלה,טולום,קוזומול ולסיום בקנקון. חופים, טיולים, קצת מסיבות, אטרקציות מגניבות.. כרגע כבר שילמנו על טיסה אז אני לא מחשיבה אותה כחלק מהתקציב. מה שיש לנו זה 20 אלף לזוג למשך חודש. אפשר להעביר את מקסיקו בכיף או שנצטרך לגייס יותר כסף? עוד הערה- אנחנו טסים עם עוד זוג כך שמבחינת מלונות ומוניות ניקח הכל ביחד (נגיד בווילות האלה שמחולקות לחדרים) לא כל הטיול אני מתכוונת לישון במלונות, כמו שאמרתי אין בעיה להיזרק אבל גם להתפנק לפעמים:)

• shrikis

מקסיקו 3 שבועות לזוג..

ואין לי בעיה להוות דוגמא לבניית תקציב:)

• גדליהו מהגרעין
              גדליהו מהגרעין נערך לאחרונה על ידי

מקסיקו 3 שבועות לזוג..

אני פותח שירשור תקציבי חדש לחודש ( זה גדל מה-3 שבועותlaugh) למכסיקו -אזור החוף הקריבי. אני אציין אתכם ( לצורך העניין אקרא לכם בשם היוזר שלכם) כאלו שהם הבסיס- ואני אצטרך שתשתתפו שם בצורה פעילה- ככה שלא יצא שאני חושב עבורכם לפי התפיסות שלי.. כי עוד תמצאו את עצמכם מטפסים על פירמידות מאיה במקום נחים על החוף.....

רק לפני זה אני מציין שסן קריסטובל מרוחקת כ-14-17 שעות נסיעת אוטובוס מאזור החוף הקריבי. ככה שזה משהו שצריך לקחת בחשבון אם מגיעים לשם ( או שיש טיסות- אבל אז צריך לתזמן הזמנות וכו'.)

• 1 / 1
              • פוסט ראשון
                פוסט אחרון