ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

טיול מאורגן לסין

פורום אסיה-המזרח הרחוק
    2
    5
    1465
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • דפנה
      דפנה נערך לאחרונה על ידי

שלום לכולם,

אני מתכננת להפתיע את בעלי ליום ההולדת

​בטיול לסין.

אני קצת חוששת משום שסין ידועה כארץ שקשה לטייל בה ולכן בפעם הראשונה בחיי כנראה שאזמין טיול מאורגן. כמו כן אנחנו קצת לחוצים בזמן ויש לנו רק 10 ימים לצורך הטיול, בספטמבר.

רציתי לשאול אם מישהו התנסה בטיול מאורגן לסין, ואם כן באיזו חברה?

האם מישהו התנסה בטיולים עם חברת פגסוס? (המסלול שלהם הכי נראה לי)

ואולי אפילו עם המדריך אבישלום פינצ'י?

ואולי יש לכם רעיון אחר...או טיפים. 

תודה!

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • Papkin3267264
        Papkin3267264 נערך לאחרונה על ידי

טיול מאורגן לסין

קודם כל סין לא ידועה כמדינה שקשה לטייל בה, היא ידועה כמדינה מדהימה עם עושים הכנה טובה ונוסעים בראש פתוח.

הטיולים המאורגנים הם העתק הדבק בערך בכל חברה וחברה זה מה שזכור לי שראיתי בזמנו בברושורים שהונים.

יש טיולים שנקראים טיולי כוכב בדרך כלל שבוע בייג'ין וקצת מסביב לה, אופציה משתלמת כי לרוב עלות טיול כזה היא בעלות טיסה בלבד.

בנוסף תוכלו עצמאית לקחת רכבת מהירה לשאנגחאי ( 5 שעות ) ולטייל בה כמה ימים ואז לחזור  לבייג'ין לטיסה.

או שתוכלו להשאר לכל אורך הטיול ולטייל עצמאית אם התוכנית לאותו יום לא מעניינת אותכם.

לפי מה שזכור לי טיולים מאורגנים שהם לא טיולי "כוכב" הם ל14 ימים אולי יש גם ל10 אני לא יודע.

לגבי המלצות על החברה/המדריך זה נחכה לאנשים שטיילו מאורגן בסין.

• דפנה
          דפנה נערך לאחרונה על ידי

טיול מאורגן לסין

תודה.

אני הבנתי שבסין די קשה לטייל לבד. בגלל השפה, בגלל הנוקשות של הסינים. בגלל הזמן הקצר נראה לי שטיול מאורגן ימצה יותר טוב את המקום.

הטיול שהם מציעים נראה לי משום שהוא מתחיל בביג'ינג, ממשיכים בנסיעה באזורים הכפריים ומגיעים לשנגחאי משם גם חוזרים לארץ. כך שיש די הספק....

הוא ל 10 ימים, נכון שזה לא הרבה זמן אך שנה שעברה היינו בארה"ב ל 10 ימים, 8 נטו, והספיק לנו...יש ילדים שמחכים בבית ולעיתים יש אילוצים.

• Papkin3267264
            Papkin3267264 נערך לאחרונה על ידי

טיול מאורגן לסין

אני טיילתי בסין 3 פעמים במצטבר כחצי שנה, פעמיים מהם עם אבא שלי שלא דובר אנגלית.

אני חוץ מכמה מלים בודדות שהספקתי לזכור לא דובר סינית (  בכל חלק של סין יש גם ניב שונה ) ועדיין הסתדרתי.

בכל מקרה כפי שציינתי שטיולי קצרי טווח הייתי הולך על מאורגן ואולי באמצע קצת חותך או משנה בעצמי את המסלול.

אם תכתבי לנו גם מה המסלול נוכל להמליץ לך מה לדעתנו שווה יותר ושווה פחות.

ושיהיה אחלה טיול

• דפנה
              דפנה נערך לאחרונה על ידי

טיול מאורגן לסין

תודה רבה!

• 1 / 1
              • פוסט ראשון
                פוסט אחרון