טיול לזוג בחבל טירול
-
שלום לכולם, אנחנו מחפשים יעד לטיול השנתי וחשבנו על חבל טירול. לפני שאני מתחילה לתכנן את הטיול רציתי לדעת מה התקציב לזוג כולל טיסה והשכרת רכב לאוגוסט סביבות 8 ימים. תודה רבה:)
-
טיול לזוג בחבל טירוליכול לשערך לך מחיר רכב.
אשמח לשמוע תאריכים וסוג רכב נדרש...
תודה דני

-
טיול לזוג בחבל טירולהתקציב בסוג כזה של טיול ובתנאי שלא הולכים על מלונות חמישה כוכבים ולא אוכלים 3 ארוחות ביום במסעדות, אמור לנוע סביב 10,000-11,000 ש"ח לזוג כולל הכל.
-
טיול לזוג בחבל טירולמה סדר גודל מחיר ללילה?
-
טיול לזוג בחבל טירולשימו לב שביעד הזה כבר 90% ומעלה ממקומות הלינה כבר מוזמנים - מה שאומר שמה שנשאר זה המקומות היקרים, או הפחות מוצלחים מבחינת מיקום או מבחינת המקום.
לפעמים יש מזל, כי אנשים לפעמים גם מבטלים הזמנות. מייעץ לכם להתחיל לחפש מקום לינה במהרה. עלות לצימר באזור הזה בערך 70-120 אירו ללילה (תלוי בהרבה פרמטרים).
השכרת רכב במינכן מאוד זולה (אם כי שוב אתם קצת באיחור). סדר גודל של 1000 ש"ח פלוס מינוס ל8 ימים.
-
טיול לזוג בחבל טירולכל מה שעמיחי כתב נכון אני ממליץ על לינה בעיירה זיפלד ומשם לטייל כל יום למקום אחר ולא חסרים מקומות באזור
השכרת רכב בארץ בשלמה סיקסט
-
טיול לזוג בחבל טירולזה אפשרי לעשות טיול כוכב באיזור? הבנתי שעדיף לישון כל יום במקום אחר
-
טיול לזוג בחבל טירולקל לעשות טיול כוכב בטירול כי האטרקציות מאוד קרובות. לפחות בעמק אוץ שמאוד פופולרי ובצדק.
עלות טיול תלוי בסגנון הטיול. יש אטרקציות יקרות מכל הסוגים אבל אפשר לטייל בטבע בחינם.
לינה ללילה תלוי בסגנון שלכם. אנחנו מטיילים עם ילדים ולכן שוכרים דירות. זו האופציה הכי זולה והיא משתלמת במיוחד בגלל שאפשר לאכול בדירה ולחסוך עלויות אוכל. לא בטוח שזה רלוונטי עבורכם.
גם אני ממליץ להזדרז בתכנון הטיול כי אוגוסט קרוב מאוד וזה שיא העונה. תשקלו לדחות לספטמבר כי המחירים נמוכים והצפיפות יורדת ומזג האוויר נעים מאוד.
-
טיול לזוג בחבל טירולשלום
מחפש המלצה לדירת נופש בטירול ליוני 2016
תודה למשיבים
-
טיול לזוג בחבל טירוללפני שלש שנים היינו בדירת נופש בעיירה זיפלד שבעה לילות ומשם יצאנו כל בקר לטיולי כוכב.אזור יפה,ויש אין ספור אפשרויות של מסלולים.במרכז העיירה בתי קפה ומסעדות,מספר סופרמרקטים שבהם לרכוש את כל מצרכי המזון.
ממליץ בחום על העייירה,כמקום אידיאלי לטיולי כוכב.