ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

סקי בצ'רביניה - צרמט (בקיץ)

פורום סקי וסנובורד
    3
    4
    3341
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • dorsegal
      dorsegal נערך לאחרונה על ידי

הולך להזדמן לי להיות בסביבות צ'רביניה באוגוסט במסגרת טיול קיצי בצפון איטליה.

קראתי וראיתי שיש קרחון די רציני בין צריבניה לצרמט שמאפשר גלישה לא רעה בכלל בשיא הקיץ (לפחות לשעות מסוימות).

על מנת להחליט אם ללכת על זה ניסיתי לברר כמה דברים שלא היו ברורים לי, ואני מניח שיהיו ברורים למי שגלש שם (ובטוח למי שהיה שם בקיץ).

1. האם אני יכול לגלוש מצרביניה לצרמט בקיץ או שאני צריך להגיע לצרמט ולגלוש שם.

2. בהנחה שכן (וכך נראה לי), האם אני יכול לחזור מצרמט לצרביניה באמצעות המעליות (דהיינו אחרי שגלשתי) או שאני צריך לנסוע ברכב את כל הנסיעה מצרמט לצרביניה, דבר שיגרום לי לוותר על כל התענוג.

3. טיפים כלליים ממי שגלש שם בקיץ יתקבלו בברכה.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • SaturN
        SaturN נערך לאחרונה על ידי

שלום,

לא יצא לי לגלוש שם אבל יצא לי לברר רבות על שתי האתרים.

לפי מה שבררתי:

אפשר לעלות בכל אחד מהצדדים לעבור לצד השני ולחזור (לדעתי מצריך סקי פס מורחב), ניתן להסתכל במפה של האתר סקי ולראות את הכיוונים של המסלולים והמעליות.

בכל אופן אני ממליץ לך להסתכל איזה מסלולים פתוחים בקיץ (באתר של צרמט) לפי מה שראיתי לפני חודש יש רק 2 מסלולים (קטנים) שפתוחים בקיץ

http://www.matterhornparadise.ch/en/summer/panoramalive

• SaturN
          SaturN נערך לאחרונה על ידי

נ.ב

האתר פתוח רק בסופ"שים

תוכל לראות את המסלולים של שתי האתרים פה:

מפה

• dfl
            dfl נערך לאחרונה על ידי

הגלישה היא באיזור קטן מאד, מפסגת הקרחון עד טרוקנר שטג בצד השוויצרי ועד פלטו רוזה בצד האיטלקי. לוקח כ-45 דקות להתחיל לגלוש אם עולים מהצד האיטלקי, טיפה פחות מהצד השוויצרי. אפשר כמובן לחזור לכל אחד מהצדדים. זה לא ממש סקי כמו שאתה מכיר מהחורף, סה״כ יש אולי 25 ק״מ מסלולים וגם זה נתון מוליך שולל. בהחלט עוזר למי שנמצא בקריז, אבל לא מזכיר חופשת סקי חורפית. הרבה בלגן בבוקר עד שדורכים על שלג, ירידה ארוכה ומשעממת בסוף היום, כל זה בשביל 3-4 שעות של גלישה במסלולים די קצרים, משהו כמו 5 דקות אם אתה גולש בינוני (ואז שוב עליה איטית, או בשני טיבארים א-ר-ו-כ-ים, או בגונדולה בתדירות של רכבת מאספת). לקינוח, אם אתה גר בצד האיטלקי אתה גם חשוף לפגעי סופות שגורמות לסגירת המעבר ואז פשוט אין סקי.

בניגוד מסויים לנימת הדברים, חופשת סקי הקיץ הזו (בספטמבר) זכורה לי כחוויה כיפית, אבל זה בגלל כל החבילה, לא דווקא הסקי שהיה די מאולץ.

• 1 / 1
            • פוסט ראשון
              פוסט אחרון