קבלת דו"ח תנועה
-
היי חברים
זקוק לאינפורמציה . קיבלתי היום מכתב מחברת השכרת הרכב sixt בצרפת מכתב בו הם מציינים כי חייבו אותי בכרטיס אשראי בעמלה של 20 יורו על דמי ניהול עקב דו"ח שקיבלתי ושבימים הקרובים אקבל מכתב הביתה מהרשויות בצרפת על עבירת תנועה שעשיתי (אני מאמין שזו עבירת מהירות כי זכור לי שכנראה צילמה אותי מצלמת מהירות במנהרה שנסענו בה כנראה מעל המהירות המותרת). שאלתי היא האם להתייחס ולשלם ? במידה וכן איך משלמים ועם מי מדברים ? מי שעבר זאת אשמח לקצת מידע בנושא . תודה וערב טוב . תומר
-
קבלת דו"ח תנועה"שאלתי היא האם להתייחס ולשלם ?"
למה לשלם ? אתה פרייר ?
-
קבלת דו"ח תנועה -
קבלת דו"ח תנועהמנסיוני הדל בהרץ ואויס את דמי הטיפול הם גובים אבל הדו"ח אף פעם לא מגיע
למעט באיטליה ושווייץ שם הדו"ח מגיע ישירות אליך
ללא כל תיווך ודמי תיווך
-
קבלת דו"ח תנועההאם להתייחס ולשלם- אם אתה הגון אז התשובה ברורה.
-
קבלת דו"ח תנועהלאחרונה קיבלתי דו"ח בניס (מהירות - מצלמה). באופן דומה שילמתי דמי טיפול.
עברתי את המהירות בכ25 קמ"ש.
בארץ קנס לעבירה דומה היה עולה המון. לי עלה בערך 300 ש"ח. לא נעים לא נורא.
-
קבלת דו"ח תנועהתמיד גם אפשר להתנחם בכך שעל העבירה בחו"ל משלמים רק בכסף, לא בשלילה (או נקודות שמובילות לשלילה).
-
קבלת דו"ח תנועהאכן
-
קבלת דו"ח תנועהתומר שלום,
מציעה לשלם.
בפעם הבאה כשתגיע לאירופה... שלא תהיה לך בעיה עם הרשויות
הקנסות הללו עלולים לתפוח עם ריביות
הזכירו כאן בעבר, שאולי תהיה לך בעיה לקבל רכב בעתיד מחברות השכרה בצרפת,
תסומן במחשבי מעברי הגבול באירופה וכו'.
תחכה למכתב שתקבל הביתה
תיעזר בגוגל תרגום במידת הצורך, או תעלה צילום לפורום ללא פרטייך האישיים.
יופיעו במכתב פרטי התקשרות לבירורים, מייל / טלפון ואפשרויות הסדרת התשלום.
ואולי שלמה סיקסט יוכלו לסייע מול הרשויות.
בהצלחה.
-
קבלת דו"ח תנועהשכנעתם אותי לשלם . האמת זה מה שחשבתי שאעשה מההתחלה. עכשיו רק נחכה לדו"ח שישלח.
-
קבלת דו"ח תנועהלפני 3 שנים קיבלתי הודעה מאויס על כך שקיבלתי דוח באוסטריה וחיוב של 17 דולרים עמלה ובקרוב אקבל את הדו"ח. בהודעה לא ציינו את העבירה אבל ציינו את מיקום העבירה מ"ס כביש וק"מ. אלא מה , מסלול הטיול שלנו לא כלל את המיקום של העבירה ,לא היינו באיזור המצויין בהודעה גם לא קרוב למקום. חלפו 3 שנים ואני עדיין ממתין לדוח שלא הגיע . מעניין מישהו עושה קופה??
-
הם סומכים על הישראלי המצוי שמקטר ולא מתלונןכבר שמענו סיפורים כאלו, ולא עלה בדעתו של אף אחד לפנות לחברה ולדרוש את הכסף בחזרה.
שלא לדבר על תביעה נגד החברה בגין הוצאת כספים במרמה.
והם ממש צודקים , עובדה.
-
אם זה שיטתי אפילו עושה קופה יפהפנית אליהם ושאלת במה מדובר? הם ענו?
-
אם זה שיטתי אפילו עושה קופה יפהלא פניתי לצערי. לא נותר אלא להאשים את עצמינו על כך שאנחנו לא מתלוננים ולא פונים ובכך מנציחים את השיטה. שיטת מצליח??.
-
קבלת דו"ח תנועהאני שילמתי באינטרנט. היה אפילו באנגלית.
(גם דוחות מהירות, אחד מעצבן למדי על נסיעה במהירות 56 באיזור של 50).
-
קבלת דו"ח תנועההיי תומר,
מימה שאני מכיר בחברות בינלאומיות,
דמי הטיפול נשלחים בדואר ואת הדו"ח תשלח בניפרד (גם יגיע בדואר)