מסלול לירח דבש בנובמבר
-
שלום לכולם,
ראיתי רק עכשיו שיש פורום במיוחד לתאילנד
צריכה את עזרתכם בבחירת היעדים לטיול ירח דבש לתאילנד בנובמבר
אנחנו נוחתים בתיאלנד ב1/11, מבנגקוק טסים לצ'אנג מאי ושוהים שם כ4 ימים.
לאחר מכן אני רוצה לאיים אבל לאן מומלץ???
אני הבנתי מאתרים שונים שבדרום גשום בחודש הזה ולא כדאי להתקרב וזה בערך מסכם את כל האיים המרכזיים כמו : קוסמוי קופנגן פוקט קופיפי ....
אשמח לשמוע על המלצות, הארות או חוות דעת שונות מאלו שקראתי ....
אציין שאת סוף הטיול מסיימים בבנגקוק.
תודה לעונים.
-
מסלול לירח דבש בנובמברלא ציינת לכמה זמן אתם טסים.
בכל מקרה דבר ראשון הייתי מוסיף עוד יום יומיים לצפון.
מבחינת האיים נכון שגשום אם כי בצד של פוקט קופיפי קרבי
כמות הגשם וימי הגשם הם כמחצית מהצד של קוסמוי,
ובצד הזה כדאי למקד את ימי החופים וטיולי השייט.
-
מסלול לירח דבש בנובמברהכותב הינו סוכן נסיעות המשווק ומוכר שירותי תיירות בתאילנד שיתכן וקשורים לתשובה זו , על הקורא להתייחס לכך בהתאם במסגרת שיקוליו בקבלת ההחלטות
המזג אוויר הוא טרופי ולא ניתן להגיד בוודאות, אך הסטטיסטיקות מהשנים הקודמות אומרות שהסיכויים למזג אוויר טוב יותר בנובמבר הוא בצד של פוקט קופיפי וריילי ביץ' (שמומלץ מאוד לירח דבש)
-
מסלול לירח דבש בנובמברתודה. עוד שאלה בהקשר של זה בגלל שהמזג אוויר לא צפוי האם כדאי לנו לא להזמין מלון לאיים ולהחליט שם לאן ליסוע לפי המזג אוויר? או שזה לא מומלץ כי יכול להיות שלא נמצא מלון פנוי מקומות בטיסה וכדו'?
-
מסלול לירח דבש בנובמברתודה. אז אני מבינה שעדיף לצד של פוקט וקופיפי... אנחנו טסים לשלושה שבועות.
-
מסלול לירח דבש בנובמברהכותב הינו סוכן נסיעות המשווק ומוכר שירותי תיירות בתאילנד שיתכן וקשורים לתשובה זו , על הקורא להתייחס לכך בהתאם במסגרת שיקוליו בקבלת ההחלטותבנובמבר אין בעיה של לחץ במלונות, אבל אני כן אוהב לתכנן מראש ולהזמין מראש.
-
מסלול לירח דבש בנובמברעזרת לי תודה