Waze בגרמניה והיער השחור
-
שלום,
האם ניתן להשתמש ב-Waze באזורים אלו? האם נדרש לעדכן משהו באפליקציה בעת ההגעה לגרמניה?
כאשר אני מחפש באפליקציה אזורים בגרמניה, עכשיו שאני עוד בארץ, אז אני לא מקבל תמונה של מפת האזור, רק מעין סימון GPS של המקום והתמונה ריקה.
אודה על עזרתכם.
-
Waze בגרמניה והיער השחורניתן להשתמש, ממליץ בחום על גיבוי כלשהו (מפות/ תוכנת אופליין).
למיטב ידיעתי, ווייז אינה מאפשרת שמירת מפות כאשר אתה לא ממוקם בתחומן (לעומת זאת, גוגל מאפס כן מאפשרת זאת, אך לא בכל מקום בעולם).
-
Waze בגרמניה והיער השחוראתה יכול להתקין אפליקציה קטנה FAKE GPS המכשיר יחשוב שאתה
במקום אחר ויפתח עם מפות לאותו יעד.
במצב זה אתה יכול לחפש כתובות ולשמור במועדפים.
-
Waze בגרמניה והיער השחורניתן להשתמש.
כשתפעיל את הוויז בגרמניה, הוא יודיע לך שהוא צריך לטעון את המפות מחדש ויבקש ממך לאתחל את האפליקציה. לאחר האיתחול, הוא יעלה לך את המפה המקומית.
אנחנו הכנסנו כל ערב לוייז את הכתובות של האתרים שתיכננו לבלות בהם למחרת. בדרך הזו יכולתי לאתר אותם בהיסטוריה בקלות.
-
Waze בגרמניה והיער השחורהייתי עכשיו בגרמניה, ו-waze עובד שם מצוין, עם פירוט מלא עד לדרגת הרחוב והבית, כולל שמות של מקומות ובי מלון.
-
Waze בגרמניה והיער השחורביער השחור אין הרבה מקומות עם קליטה סלולרית. וויז יכול להתנתק באמצע הדרך. קחו את זה בחשבון.
-
Waze בגרמניה והיער השחורתוכל להיעזר באתר waze ע"ג המחשב.פשוט רשום וויז מפה חיה.
www.waze.com/he/livemap
תוכנת waze עבדה מצוין בצפון איטליה כולל במסלולי הטיול בדולמטים.
בהצלחה.
-
Waze בגרמניה והיער השחוראפשר בבקשה הסבר למאותגרים?
איך משתמשים באתר הזה תוך כדי נסיעה? האם אפשר דרך הסמרטפון? איך המחשב משתלב כאן?
מתנצלת מראש על הבורות....
-
Waze בגרמניה והיער השחורהשימוש באתר ע"ג המחשב הוא בעיקר לשלבי התכנון בארץ.
-
Waze בגרמניה והיער השחור(מתוך אתר וויז)
האם ניתן להכניס מראש יעדים בחו"ל לרשימת המועדפים?
כן, ניתן לבצע זאת גם אם נמצאים עדיין בארץ. ראשית יש לנתק את ה- GPS, לאחר מכן יש לעבור לניווט ולרשום בשורת החיפוש usa@## אם היעדים הם בצפון אמריקה או other@## אם במקום מחוץ לצפון אמריקה. האפליקציה תאתחל את עצמה, ואז ניתן לחפש את היעדים ולהוסיפם למועדפים.
יש לשים לב שהמועדפים של כל אזור נשמרים בנפרד. -
Waze בגרמניה והיער השחור...תודה רבה על ההסבר. אכן אתגר