נסיעה לילית מבודפסט לוינה
-
שלום,
אני נוחתת בטיסה של וויז אייר ב12:10 בלילה ורוצה להמשיך מייד לוינה.
לפי החיפש שעשיתי אין רכבת ואין אוטובוס בשעות האלו. ההסעה הכי זולה שמצאתי דרך המלצת הפורום (Mr. Joe) עדיין יקרה לתקציב שלי.
האם יש למשהו רעיון נוסף בבקשה?
-
נסיעה לילית מבודפסט לוינה1. אפשר לקחת מלון בעירת VECSES הסמוכה לשדה, מחירים החל מ-35€, ולהמשיך בבוקר.
2. אם את פחות מפונקת: לקחת אוטובוסי לילה עד לתחנת הרכבת KELETI ולעלות על הרכבת הראשונה לוינה שיוצאת ב-5:10 בבוקר.
-
נסיעה לילית מבודפסט לוינהתודה רבה! מכיוון שאני מגיעה עם ילדים אני מעדיפה לצאת ישר משדה התעופה.
האם מישהו מכיר נהגים נוספים מומלצים וזולים להסעה לילית משדה התעופה בבודפשט לוינה?
-
נסיעה לילית מבודפסט לוינהP אם 225€ למכונית מתאים לך אז אוכל להציע.
-
נסיעה לילית מבודפסט לוינהמהו המחיר ש- Mr. Joe מציע לנסיעה זו ?
-
נסיעה לילית מבודפסט לוינהבהנחה שאתם חוזרים מבודפשט נהג ישראלי בבודפשט מסיע הלוך חזור ב360 יורו. כיוון אחד 200 יורו .
-
נסיעה לילית מבודפסט לוינהמצרף לך אפשרות נוספת להגעה לילית לוינה.
תבקשי הצעה מגאבור שיפוש-הבחור מדריך יהודי שחי בבודפשט ומדבר גם עברית
אני מכיר אותו ואת אביו כ 20 שנה ,אמין מאד.
ניתן לכתוב לו בעברית והוא ישיב לך באנגלית :[email protected]
בהצלחה !
-
נסיעה לילית מבודפסט לוינהתודה לעונים, אשמח לקבל עוד פרטים על ההצעות של 225 יורו ו200 יורו.
מדובר על צד אחד בלבד.
ההצעות שקיבלתי עד כה היו גבוהות יותר. אוכל לפרט יותר באישי.
-
נסיעה לילית מבודפסט לוינהלמה ההצעות שקיבלת הן אישיות?
-
נסיעה לילית מבודפסט לוינהשילחי הודעה לאישי, ותקבלי הסבר מפורט. אשתי ואני היינו מרוצים מאוד מהשירות,נסענו איתו הלוך וחזור.
-
נסיעה לילית מבודפסט לוינהההצעות אישיות כי הן מתאימות למספר הנפשות, התאריך והשעה. יתכן ולתנאים אחרים יהיו הצעות אחרות.
כמו כן אלו הצעות שניתנו בצורה אישית, כך שלא נראה לי נכון לפרסמם.
-
נסיעה לילית מבודפסט לוינהתודה על ההבהרה. למען האמת גם ההצעה שלי היא אישית.
-
נסיעה לילית מבודפסט לוינהאני חושבת שעדיף לכם למצוא מלון ליד השדה בבודפשט וללון שם ולצאת רק בבוקר לווינה.. כי מה תעשו בווינה באמצע הלילה? האם יש מי שיקבל אתכם או יחכה לכם בשעה שלוש או ארבע או חמש לפנות בוקר? אני סתם מעלה נקודה למחשבה...
ליסה -
נסיעה לילית מבודפסט לוינהליסה, אני הצעתי את זה כבר בראש השרשור. גם יותר נוח, גם יותר זול. אבל יכול להיות שלשואלת יש נתונים נוספים שאנחנו לא יודעים עליהם.