פנמה קוסטה ריקה- עזרה!
-
שלום, אני מתכננת בעוד מספר חודשים בע"ה לנסוע לקוסטה ריקה-פנמה עם חברה למשך שלושה שבועות. אשמח אם תעזרו לי!!!!
1)מה עדיף להתחיל? פנמה או קוסטה ריקה? או שאין הבדל. 2)הבנתי שקוסטה ריקה יותר גדולה ועדיף להיות שם יותר מבפנמה, מניסיון שלכם שבוע בפנמה ושבועיים בקוסטה ריקה זה נכון לעשות? 3) איך לתכנן את הטיול בפנמה? לינה מספר ימים בפנמה סיטי ומספר ימים בסן בלאס? חשוב לציין שאני רוצה להיות כמה שיותר בסן בלאס כמה רצוי מינימום לדעתכם? כי אני לא חושבת שיהיה לי הרבה מה לעשות בפנמה סיטי. 4)לגבי קוסטה ריקה ראיתי שהמרחקים בין המקומות גדולים, עדיף להתמקם במקום אחד ואז פשוט לטייל ובערב לחזור למלון /אכסנייה? או שעדיף לשהות ב-2 מקומות שונים כמו סן חוזה ועוד מקום?
אשמח אם תענו לי כי אני אובדת עצות וממש רוצה לסגור את הנסיעה. תודה ושיהיה לכם אחלה שבוע!
-
פנמה קוסטה ריקה- עזרה!3 שבועות הן בד"כ הזמן שנותנים כבסיס לקוסטה ריקה.
כדאי שתצייני מה מעניין אותך לראות/לעשות- ככה יותר קל להתגבר אח"כ על איך יראה הטיול
כל מה שיש לך בינתיים הוא לנחות בפנמה- נאמר ללילה אחד ולמחרת לצאת לסן בלאס- יש אנשים שעושים זאת לילה אחד- כי זה מספיק להם לצורך החוויה, או מאילוצי זמו וכו', ויש כאלו שגם יוכלו להישאר שם שבוע. מאחר והטיול שלכן לא נורא ארוך תצטרכו לעשות חלוקות ימים יחסית מראש. למשל 4 לילות סן בלאס ואחרי כן לחזור לעוד לילה בפנמה סיטי ואח"כ יום נסיעה לגבול עם קוסטה ריקה.. זה כבר שבוע מהטיול. איפה להיות בקוסטה ריקה בשבועיים- זה תלוי מה אתן מחפשות לעשות/לראות שם....
-
פנמה קוסטה ריקה- עזרה!ככל שאני יותר קוראת אני מבינה שבכלל אין מה לעשות בפנמה סיטי ואולי כדאי ישר לנסוע לסן בלאס.
מבחינת קוסטה ריקה, חשוב לי כמה שיותר לראות הכל מהכל, נופים וחופים יפים וגם חיות שונות שיש שם. איפה אתה ממליץ להתמקד? אני מאמינה שאעדיף ללון שבוע במקום אחד כמו סן אנטוניו ועוד שבוע במקום אחר שהוא מרכזי ששם אוכל להגיע ולראות כמה שיותר. תודה!
-
פנמה קוסטה ריקה- עזרה!פנמה סיטי רשמתי לך שם רק ללינות של הגעה ומעברים- לא השארתי לך זמן לראות אותה ( אולי כמה שעות אחרי סן בלאס תלוי מתי תחזרי אליה)
דווקא במנואל אנטוניו לא הייתי נשאר יותר מ 2-3 לילות, אלא אם אתן רוצות להיות שם בחוף.
לדעתי המקום הכי טוב לטיולי כוכב ופעילויות יום הוא פורטונה- לדעתי שם אפשר לעשות דברים לשבוע או קרוב לשבוע.
מאחר ותגיעי מכיוון דויד בפנמה- יהיה לך יותר קל להתחיל מ-3 לילות במנואל אנטוניו ואח"כ אני הייתי עולה ל3-4 לילות למונטה ורדה וסוגר את השבועיים בפורטונה.
-
פנמה קוסטה ריקה- עזרה!מעולה נראה לי שכך אעשה. רק כמה דברים לסגור קצוות.
איך מגיעים ממקום למקום שם? נגיד מסן אנטוניו למנטה ורדה באוטובוס? המרחקים ממקום למקום לוקחים מעט זמן או שאני צריכה לחשב לפחות חצי יום- יום בנסיעות?
ביעדים שציינת שכדאי להתמקם, הג'ונגל או הר הגעש נמצאים שם? או שנמצאים באזור וזה אפשרי להגיע לשם.
ודבר אחרון, מה הדרך הכי טובה להגיע מפנמה לקוסטה ריקה? הטיסה ביניהם מאד יקרה. טנקיו
-
פנמה קוסטה ריקה- עזרה!הייתי ממליץ להתחיל בקוסטה ריקה ואז לעבור לפנמה.
לפנמה הייתי מקציב כשבוע(3-4 ימים לבוקאס שני לילות בסאן בלאס ועוד יום לפנמה סיטי).
וכמובן את המעבר מקוסטה ריקה לעשות מפורטו וייחו לבוקאס שבפנמה
-
פנמה קוסטה ריקה- עזרה!מפנמה לקוסטה ריקה כבר אמרתי אוטובוס שיסע דרך דוד- מדובר בנסיעה ארוכה- תחשבי אולי על עצירה ליומיים בבוקטה ( פנמה)
זה לא סן אנטוניו אלא מנואל אנטוניו- תצטרכי לחשב חצי יום-יום על נסיעה תלוי כמה מוקדם את יוצאת ולמשל ממנואל אנטוניו למונטה ורדה תצטרכי גם להחליף אוטובוס והתדירות לא גבוהה במיוחד
מונטה ורדה נמצאת למעשה בתוך יער עננים והכל קרוב, פורטונה ליד הר הגעש ארנל ובנסיעות סבירות לכל מיני שמורות פרטיות ולאומיות.
-
פנמה קוסטה ריקה- עזרה!תודה רבה לכם!