פארקים באורלנדו
-
שלום,
אני נוסע לאורלנדו ל - 5 ימים והתכנון הוא ללכת ל-4 פארקים:
1. מג'יק קינגדום (דיסני)
2. אפקוט (דיסני)
3. עולם הים
4. יוניברסל סטודיוז
יום נוסף יוקדש למרכז החלל קנדי + הסתובבות בדאון טאון דיסני ובחנויות העודפים.
מכיוון שהכוונה היא לבלות רק ב- 2 פארקים של דיסני, אני מתלבט היכן ללון באורלנדו - האם במלון של דיסני או שאולי עדיף מלון מחוץ לדיסני (אם כן, באיזה איזור מומלץ?)
או שאולי כדאי חלק מהזמן במלון דיסני (כשמנצלים את הפארקים של דיסני) ואז לעבור למלון אחר מחוץ לדיסני?
והאם כדאי לשכור רכב?
אשמח לתגובותיכם,
תודה
-
פארקים באורלנדולדעתי לא כדאי מלון של דיסני. כי התהנהלות משם לפארקים האחרים יותר מוגבלת
כן כדאי לשכור רכב, אשר מאוד מאוד יעזור להיות נייד.
אפשר לשכור מלון באינטרנשיונאל דרייב לדוגמא יש מלא מוטלים זולים
גם לא כתבת מתי נוסע ? אם בתקופה לא לחוצה, אז למרחק אין ככ משמעות. כי התנועה זורמת.
לגבי "~~יום נוסף יוקדש למרכז החלל קנדי + הסתובבות בדאון טאון דיסני ובחנויות העודפים"
לדעתי ביום אחד לעשות את הכל - מאוד בעייתי. רק באאוטלט אני יכול לבלות יום שלם.
וגם לזה אתה צריך רכב.... הרבה יותר נוח
-
פארקים באורלנדותודה על התגובה.
אני נוסע בסוף ספטמבר. אפשר גם להסתדר בלי רכב? איך התחבורה הציבורית שם?
-
פארקים באורלנדותשכח מתחבורה ציבורית.
אורלנדו זו ע-נ-ק .
זה לא כמו רמת גן.
מלבד פארקים, יש מלא מסעדות, חנויות ועוד.
תעשה לעצמך טובה ושכור רכב. העלות בפלורידה היא הכי נמוכה בארהב.
-
פארקים באורלנדומומלץ מאד רכב צמוד כדי להתנייד בין הפארקים, האתרים השונים והאאוטלטים.
-
פארקים באורלנדובאיזה הרכב אתה נוסע? אולי כדאי לשקול יוניברסל הכלל ילדים צעירים דיסני
מתבגרים חובבי אקסטרים יוניברסל.
אנחנו היינו בשנה שעברה באורלנדו במלון פגשתי משפחה מישראל שהגיעו ללא רכב
נסעו באוטובוס שאוסף מפתח המלון לפארק של דיסני. האוטובוס אוסף בתדירות גבוהה בדלפק הקבלה של המלון יוכלו לעדכן אותך בשעות.
למיטב זכרוני שרות ההסעות של הפארקים וללא תשלום.
-
פארקים באורלנדועם שאטל אתה תקוע עם שעות קבועות. ואם לא בא לך ?
אם אפשר "לקנות" עצמאות ב 100-200$.. לא שווה ?
-
פארקים באורלנדולא כתבת מי אתה ומה הרכב הנוסעים, לפי נוסח השאלה אני מניח שאתה בוגר ומגיע לבדך?
אם כן, גם אני כמו חן קצת תוהה לגבי הבחירה בדיסני ואפקוט שיותר מתאימים לילדים. הפארקים של יוניברסל מתאימים (לדעתי) גם לילדים אבל גם למבוגרים. בכלל יוניברסל IOA יותר מוצלח מהסטודיוס.
רכב מומלץ כי זה לא רק להגעה לפארק - זה גם להגיע לסופר בשביל לקנות קצת שתיה, להגיע למסעדות בערב וכו. ומה עם העלות של נסיעה מ\ל שדה התעופה?
-
פארקים באורלנדוהיי סיאס,
ממש לפני שבוע היינו באורלנדו, אז ככה:
מסכימה עם הכותבים לעיל לגבי חשיבות רכב שכור - גם זול יחסית בפלורידה
מסכימה גם עם העובדה שלמרכז החלל צריך להקדיש יום שלם (גם אנחנו חשבנו שבשעתיים נספיק את ההיי לייטס אבל נשארנו 5 שעות וזה בלי להיכנס לאיי מקס בכלל...)
לגבי פארקים - זו כמות עצומה ומיותרת של פארקים, אתה יכול לשלב את שני היוניברסל ואז תוכלו להנות גם מהמתקן של הרי פוטר שמחבר בין שניהם וגם להנות מכל העולמות
מאוד מאוד תלוי מה גילאי הילדים שאיתך
תהנו וקחו מעילי גשם
-
פארקים באורלנדותודה לכולם על התגובות,
אני ללא ילדים, מגיע עם עוד חבר
-
פארקים באורלנדוומה לגבי מלון של דיסני - האם כדאי? מבדיקת עלויות לא נראה שיש הבדל גדול במחיר בין מלון של דיסני למלונות אחרים...
-
פארקים באורלנדולמה הכוונה בשני הפארקים של יוניברסל? הכוונה היא ליוניברסל סטודיוס + אי ההרפתקאות? יש אפשרות לעשות את שניהם ביום אחד?
-
פארקים באורלנדויש כרטיס המאפשר מעבר בין שני הפארקים באותו יום, אך בודאי שאי אפשר להספיק את כל מה שיש בשני הפארקים ביום משולב אחד.
רק אם תלמדו היטב את כל האטרקציות שיש בכל אחד מהפארקים ותסננו יותר ממחציתן, אולי ניתן להספיק אטרקציות נבחרות משני הפארקים ביום אחד.
מכיון שסביר להניח, שתבחרו אטרקציות פופולריות מאוד, שזה אומר זמני המתנה ארוכים ומכיון שגם היציאה מעומקו של פארק אחד (הם גדולים מאוד) והמעבר לפארק הסמוך, גוזל זמן רב, - לכן כתבתי: אולי ניתן להספיק אטרקציות נבחרות משני הפארקים ביום אחד.
-
פארקים באורלנדוהיי שוב,
כן, התכוונתי לאיילנד אוף אדוונצ׳ר וסטודיו.
ניתן לעשות את שניהם ביום אחד אבל רק אם תכפיל את מחיר הכרטיס ותקנה כרטיס שהוא fast pass, כך שלא תמתינו בשום אטרקציה.
בעינינו המחיר שווה