ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

מועדון ממסיתור - שווה לשלם?

פורום צפון אמריקה
    9
    11
    2646
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • Neta85
      Neta85 נערך לאחרונה על ידי

היי,

רציתי לעשות את הכרטיס חינם דרך לאומי קארד, אבל מסתבר שלמי שיש כבר מועדון אחד על הכרטיס לא יכול לעשות בחינם...

אז רציתי לשאול אם לדעתכם שווה בכל זאת לעשות את הכרטיס במחיר של 179 ש"ח.

רוב ההטבות לא רלוונטיות אלינו, רציתי לעשות את זה בעיקר בשביל כרטיס ה-AAA.

נכון שזה לא סכום גדול, אבל אנחנו נוסעים לחודשיים וכל הסכומים ה"לא גדולים ביחס לטיול" כבר מתחילים להצטבר. מנסיונכם זו הוצאה שיכולה להחזיר את עצמה ולחסוך משמעותית או שעדיף לוותר (אנחנו רק זוג)?

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • דורבן
        דורבן נערך לאחרונה על ידי

אנחנו עושים בכל טיול - בעיקר בשביל AAA

- הנחות (בד"כ 10%) במלונות.

- ספר נטע דגני מתנה - או שעת יעוץ.

- רשיון בינלאומי אחד חינם (16 ש"ח)

סה"כ הכרטיס משלם את עצמו.

• myomer
          myomer נערך לאחרונה על ידי

גם אנחנו עשינו. כבר בשלב ההזמנה בבתי מלון הסכום המצטבר של מה שחסכתי בתעריפי AAA עלה על ה 179 ש"ח. כל מה שיבוא בטיול עצמו, אם יבוא (הנחות במסעדות, למשל 20% בהארד רוק קפה ועוד) יהיה רווח נקי. 

• צביקה
            צביקה נערך לאחרונה על ידי

מוזר. כרטיס הלאומיקארד שלי משויך לשני מועדונים, אחד מהם ממסי. הלוגו של ממסי איננו מופיע על הכרטיס בגלל המועדון השני, אבל הכרטיס בהחלט משויך לממסי ומקנה לי את כל הזכויות בהתאם כבר שנים רבות.

החברות חינם היתה רק בשנה הראשונה ולאחריה יש חידוש אוטומטי בתשלום. ניתן לבטל את החברות לפני תחילת השנה השניה.

עם זאת, אני ממשיך כבר שנים רבות לשלם את דמי החברות כי ההנחות שאני מקבל עולות על עלות החברות. כלומר, המסקנה שלי: לי זה כדאי.

את המסקנה שלך תוכל לחשב בקלות:

עלות החברות לך לדבריך: 179 ש"ח שהם כ-$48.

ההנחה השכיחה שהכרטיס מקנה היא 10%.

כלומר די שתבצע עיסקאות בכ-$480 (פחות מעלות שתי לינות בניו יורק), שבהם תקבל הנחת AAA, כדי לכסות את עלות הכרטיס. כל הנחה מעבר לזה היא כבר רווח נקי.

אם תכניס לחישוב גם רשיון נהיגה בינלאומי אחד חינם (16 ש"ח), שעת יעוץ חינם (כ-100 ש"ח), הנחה בשכירת רכב דרך ממסי ומתנה או הנחה בעת רכישה בחנויות של ממסי, תכסה את עלות הכרטיס כבר בסכום הוצאה נמוך יותר. יתכן שתכסה אותו עוד בטרם הוצאת סכום כלשהו בארה"ב.

• Neta85

הנציגה אמרה לי בפירוש שיש להם הנחיות מלאומי קארד באילו מועדונים לא ניתן לעשות גם את החברות חינם של ממסי.

כמו שאמרתי, רוב ההנחות לא רלוונטיות (אין לנו צורך בייעוץ, בספר, בשכירת רכב דרכם, בקנייה אצלם וכו') ורק הרשיון הבינ"ל (גם ככה צריכים שניים) וה-AAA הם באמת הרלוונטיים. ממה שראיתי הלינה במלונות שבהם יש הנחה היא יקרה יותר ולכן אני לא בטוחה שישתלם לנו גם אחרי הנחה.

אבל בסדר תודה על התשובות, נעשה את החישובים ונחשוב על זה.

• אנשיםטובים
                אנשיםטובים נערך לאחרונה על ידי

לטעמי - מאד גבולי

פעם אחרונה עשיתי ממסי (זה עלה 200 ש"ח), אבל באמת התלבטתי ויצא לי חסכון לא דרמטי (אחרי קיזוז ה-200 ש"ח).

חלק גדול מההנחות (גם במלונות) אפשר להשיג גם בדרך אחרת, ולעיתים טובות יותר, אבל ממש לא כולם. וכן מספיק 3 לילות בניו יורק באמת עם 10% הנחה שזה יקזז את העלות.

החסכון הפיננסי העיקרי של ממסי זה בנושא המלונות, כי שם 10% מתורגם לכסף מאד גדול (עשרות שקלים ללילה, הרבה מאות לטיול שלם). בשאר המקומות ההנחות הרבה יותר קטנות.

אם אתם יודעים למצוא דילים - תשוו פשוט את הדילים שמצאתם למחירי AAA ותעשו חישוב לבד.

אם אתם גרועים במציאת דילים - AAA עשו את העבודה עבורכם.

כל נושא הייעוץ והמפות הרבה פחות דרמטי ממה שהיה פעם (לפני עידן ה GPS והאינטרנט בנייד).

• עודד
                  עודד נערך לאחרונה על ידי

כשאנחנו עשינו לפני 3 שנים הכרטיס נתן לנו הנחות בסכום מצטבר של 400 ש"ח

כשהעלות שלו הייתה 200 ש"ח. אנחנו עשינו אותו בלי היסוס כי הייתה לנו הזמנה

לארבע לילות במנהטן שהנחת AAA בו הצטברה ל-40$ כך שכמעט כיסינו את עלות הכרטיס עוד לפני שיצאנו מהארץ.

מבחינת השימוש פרט להנחות פה ושם במוזיאונים  ההנחות בבתי מלון שמוצאים

בדרך לא תמיד ניתנות בטענה שהמחיר שמוצע ע"י המלון הוא ממילא מחיר מבצע.

אם את מזמינה מראש במלון AAA תמיד ההנחה ניתנת כך שאת יכולה לעשות

את החשבון מראש. לסיכום אם יש לך הזמנות מראש שנותנות הנחה מספקת

לא הייתי מהסס ואם לא אז זה בסימן שאלה. בכל מקרה לא מדובר בסכום מאוד

משמעותי.

• dhz
                    dhz נערך לאחרונה על ידי

לדעתי התשובה חיובית.  חישבו רק על ההנחות בבתי המלון, וביטוח שירותי הדרך (אם גם מוגבל).  לדעתי, ההשקעה תחזיר את עצמה.  אני עצמי נוהג גם להצטייד במפות וב- tour books (מדריכי תיירים) בכל ביקור.  עד עכשיו קיבלתי בחינם, אבל המדיניות שלהם השתנתה ויתכן שבחלק מהמקומות כבר לא מחלקים אותם בחינם.

אגב, העלות שציינתם נראית לי גבוהה.  גם אם לאומי קארד לא נותן לכם את המועדון בחינם, עד כמה שאני יודע, העלות השנתית של החברות דרך כרטיס האשראי נמוכה משמעותית מ- 179 ש"ח.  כמדומני שהיא באיזור ה- $25 + מעמ או משהו דומה.

כדאי לשים לב שמספיק שלאחד מכם תהיה חברות.  אין צורך ששניכם תעשו.

• המכשפה
                      המכשפה נערך לאחרונה על ידי

מועדון ממסיתור - אם אתם שוכרים רכב לדעתי כן

אנחנו נוהגות (בשתי הנסיעות שלנו לארה"ב) לעשות חברות ממסי ולהגיע אליהם עם הצעה מעולה ללשכירת רכב.

מאחר שהם מתחייבים לתת תמיד הצעה טובה יותר (אותו מחיר או זולה בלפחות דולר), אז את מקבלת רכב במחיר טוב "עם אמא ואבא" כלומר, יותר קל במקרה של תקלה.

במיוחד שהם לרוב עובדים עם אלאמו...

בפעם האחרונה הם עשו קצת בעיות "אתם קיבלתם הצעה מדולר, חברה פחות וטבה מאלאמו", הסברנו להם שאין שום סייג בתנאים שלהם שמציין שזה צריך להיות מאותה חברה ולבסוף הם השוו (לקחו דולרים בודדים יותר ולא התעקשנו) וקיבלנו את הרכב שרצינו במחיר מעולה.

כך שלדעתי אם מדובר בהשכרת רכב זה שווה.

קיבלנו מהם גם רישון בינלאומי.

לא מימשנו את המתנות ו/או את שעת ההדרכה....

בהצלחה

יעל

|באופן מקרי קיבלנו גם כרטיס חינם למוזיאון הילדים במנהטן כי בטעות הוצאתי את הכרטיס מהכיס... כך ששווה לבדוק תמיד אם יש הנחות|

• Neta85

תודה לכל המשיבים,

כמו שאמרתי, אין לנו צורך בשאר הדברים (רכב כבר שכרנו, ממס"י נתנו הצעה גבוהה יותר גם בחישוב כביכול של הנחה. רק אח"כ הם נזכרו שאולי הם יכולים להשוות רק אם יש לנו מועדון... לא היה לנו וכבר רצינו לסגור רכב ובלי טובות).

ההטבות הרלוונטיות היחידות הן הרשיון הבינ"ל וכרטיס ה-AAA.

החלטנו כן לעשות בסוף, נקווה שזה יחזיר את עצמו (בניו יורק אנחנו נישן בדירה ולא במלון, כך שהאופציה לכסות שם לא רלוונטית כל כך).

שוב תודה, עזרתם כרגיל Smile

• שיר שמח
                          שיר שמח נערך לאחרונה על ידי

הכי חשוב - אם עושים את החברות החינמית בממסי דרך לאומי קארד - לא לשכוח לבטל! החברות החינמית היא לשנה, ובררת המחדל היא שאחרי שנה הם מחדשים את החברות באופן אוטומטי דרך כרטיס האשראי שלכם.

הביטול הוא דרך שרות לקוחות של לאומי קארד (ולא בחנויות של ממסי).

• 1 / 1
                          • פוסט ראשון
                            פוסט אחרון