החזר מס בברלין
-
שלום.
אשמח לדעת כיצד מקבלים החזרי מס בברלין... אנחנו חוזרים משונפלד כמובן לכן אם מישהו יודע היכן זה נמצא שם אשמח לדעת...
תודה...
-
החזר מס בברליןיש מספיק טיפים באתר.
-
החזר מס בברליןקודם כל אוספים כל קבלה מעל 25 יורו שעליה מבקשים בחנות טקס פרי, ממלאים את הפרטים על הקבלות ואיתן מגיעים לשדה.
בטרמינל a בקומה הראשונה יש דלפק בצד ימין(עוד לפני שמוסרים מזודות וכו) , שם מחתימים את הקבלות ומציגים דרכון ועוברים לדלפק ליד שם מתקבל האישור הסופי. בדלפק זה שואלים אם תרצה החזר במזומן או באשראי. על מזומן לוקחים עמלה כך שלא כדאי. הליך מאד פשוט וכדאי .כיוון שידענו מראש, ריכזנו את כל הקניות במזודה אחת למקרה שירצו לבדוק ובאמת ביקשו לראות פריט מסויים
(מוצר חשמלי) שהיה נגיש מיד. -
החזר מס בברליןשים לב הטיסות לישראל בדר"כ מטרמינל אחר
-
החזר מס בברליןאמממ.....
כלומר נדרש להיערך מראש להגעה לטרמינל אחר? אם כן, איך מגיעים לשם? עד כה תיכננתי לקחת Re7 או Re14 ישר לטרמינל שנחתנו בו עם up.....
יש עוד מקום שניתן למשוך?
-
החזר מס בברליןטוב, מבדיקה באתר אני מבין שכל הטרמינלים הם במרחק הליכה קצרה (תקנו אותי אם אני טועה)... דבר שני, ראיתי באתר של גלובל בלו ששעת הסגירה הינה ב1800 אך טיסתנו ב2230... ככל הניראה כדאי לי להחליף בברלין עצמה... להבנתי יש אפשרות להחליף בקה דה ווה או באלכסנדר פלאץ... אשמח לקבל אינפורמציה נוספת... ממי שמכיר...
-
החזר מס בברליןמצאת אפשרות להחזר מס בברלין עצמה ולא בשדה התעופה?
-
החזר מס בברליןניתן לקבל החזר מס בברלין עצמה בכמה מקומות-
קה דה ווה, גלרי קפהוף - לטובת החזרים של גלובל בלו (רוב הקניות שלהם) בקודאם ניתן לקבל החזרים של חברת טקס פריי...
אך שימו לב- בגלל שמקבלים החזר לפני חתימת מכס ולא להיפך כמו בשדה הם מבצעים בלוק לסכום בכרטיס אשראי. הבלוק משתחרר אחרי החתמה במכס ושלשול המסמכים בתיבה שנמצאת ליד הדלפק של החברות.
בהצלחה.
-
החזר מס בברליןהטרמינל ממנו חוזרים לארץ והטרמינל בו מקבלים החזר מס קרובים מאוד. הם שני מבינים סמוכים.
מה שהכי חשוב הוא לקבל חתימה על שובר הקניה.
אם האשנב לקבלת הכספים סגור, אפשר לשלוח בדואר, או לקבל את הכסף במדינה מערב אירופאית אחרת בטיול הבא.
תשומת לבך - כל הישראלים שחוזרים איתך בטיסה יחכו בתור...